Werken bij de P&V Groep

Dat is aan de slag gaan bij een solide en toekomstgerichte werkgever die aandacht heeft voor wat zich binnen en buiten de organisatie afspeelt. En die graag nieuwe uitdagingen aangaat in een wereld die voortdurend verandert.

Uitdagingen aangaan, dat begint bij ons trouwens bij het vervullen van de behoeften van onze 1 500 medewerkers in Brussel en in Antwerpen. Hierbij streven we naar een mooie mix van de volgende ingrediënten: een moderne en dynamische werkomgeving, flexibele werkuren en dito werkplek en nieuwe technologieën om efficiënt te werken vanop de plaats die je het best uitkomt, op kantoor of thuis. Voeg hierbij nog een aantrekkelijk loonpakket en een heleboel voordelen, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen, en dat is, in een notendop, wat wij onze medewerkers willen bieden. Tot gauw in de P&V Groep?

Over P&V Group

Aantrekkelijke producten en diensten en een solidaire dimensie in eenzelfde maatschappij, kan dat? Absoluut. Dat bewijst de P&V Groep als Belgische coöperatieve verzekeringsgroep al meer dan honderd jaar. Via onze merken en distributiekanalen bieden wij particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen verzekeringsoplossingen aan die op hun situatie – meer... 

  • P&V Group photo: Kantoor
  • P&V Group photo: Restaurant
  • P&V Group photo: Gebouw Brussel
  • P&V Group photo: Lounge
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Koningsstraat 151, 1210 Brussel
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Sector
Links
P&V Group website