Partena Ziekenfonds
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Partena Ziekenfonds Careers and Employment

About us
Social Profit Bedrijf
Partena is een social profit bedrijf. Dit betekent dat we groei willen realiseren zodat we onze winst terug kunnen investeren in diensten en producten ten voordele van onze klanten. Voor bepaalde diensten worden we gedeeltelijk gefinancierd met middelen van de overheid. Dat we zo zorgzaam mogelijk met deze middelen omspringen,
 – more... past in onze visie op duurzaam ondernemen.
Duurzame Samenwerking

Als medewerker bij Partena willen we dat onze klant zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Dit bekomen we door ons breed aanbod via Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis, Partena Kinderopvang en Partena Vitality. We streven naar een duurzame samenwerking met onze collega’s door middel van ontwikkeling en betrokkenheid in een waarde gedreven organisatie.

Ambitie

Het is onze ambitie om sterk te groeien in Vlaanderen en daardoor een challenger te blijven van de gevestigde dienstenorganisaties. Partena Ziekenfonds, Hulp in Huis, Kinderopvang & Vitality maakt deel uit van de groep Partena, een netwerk van complementaire ondernemingen die de klant begeleidt in alles wat hij onderneemt en in alle fases van zijn privé en professioneel leven.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Partena Ziekenfonds?

3,9
Work/Life Balance
4,0
Salary/Benefits
3,5
Job Security/Advancement
3,4
Management
3,7
Culture

What did candidates say about the interview at Partena Ziekenfonds?

Interview experience
Based on 6 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 6 interviews
Medium
Interview process length
Based on 6 interviews
About a week
See Partena Ziekenfonds interviews