Partena Ziekenfonds Employee Reviews

Found 17 reviews matching the search See all 19 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige klanten
Schoonmaker (Former Employee) –  Gent23 December 2019
vaste jobs goeie klanten perfect uren
goede salaries
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe werksfeer
Administratief medewerker (stage) (Former Employee) –  Leuven20 May 2019
een fijne werkomgeving met fijne jonge collega's die mij bij computerproblemen konden bijstaan.

Leuke job met veel afwisseling en altijd in functie van onze leden
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
er is altijd ruimte voor verbetering
huishoudhulp (Former Employee) –  Aalst19 February 2019
poetsen is zwaar en vraagt ook mentale ondersteuning en meer opvolging
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Empathie en echtheid stipt en collegiaal
POETSHULP GENTBRUGGE / LEDEBERG (Current Employee) –  Ledeberg1 October 2018
Ik heb via mijn werk binnen ocmw 3jaar opleiding gedaan voor verzorgende/zorgkundige. Hou van mijn job. Tijd maken voor zorgvragers, hen verzorgen en helpen waar ik kan.
Was this review helpful?YesNo 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte communicatie en weinig hulp
Huishoudhulp (Former Employee) –  Vilvoorde14 February 2018
De samenwerking verliep niet goed.
Zo werd me niet vertelt dat meer dan de helft van mijn klanten "vervangingen" waren. Wat op zich jammer is.

Verder hebben zij meer de 'klant-is-koning' mentaliteit waardoor ik bij eventuele problemen bij klanten helemaal niet geholpen werd door
de consulente. Nochtans wordt beweert dat je deze kunt inschakelen wanneer je hulp nodig hebt.

Jammer genoeg ken ik nog iemand die net om diezelfde reden nooit bij Partena heeft willen werken.

Poetsen is nochtans een leuk beroep maar een goede communicatie vind ik op zijn minst even belangrijk.
Respect is een tweerichtingsverkeer en met die 'klant-is-koning' mentaliteit, ben ik helaas niets mee.
Pros
Vriendelijke klanten
Cons
Veel vervangingen zonder te weten dat dit vervangingen waren
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
afwisseld werk
Huishoudhulp Dienstencheques (Former Employee) –  Hasselt België11 July 2017
Je zorgt ervoor dat je het huis van je klant mooi spic en span maakt,zodat de klant een verademing heeft als hij thuiskomt van het werk....
Pros
Je kunt u uren wat aanpassen aan u gezinssituatie
Cons
je kent u collega's niet en soms de klanten ook niet
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environement de travail agréable
Administratief werk (Former Employee) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest10 July 2017
Bonne experience, personnel souriant, emploi du temps varié
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede balans privé-werk, aangename werksfeer met collega's steeds bereid tot advies
Maatschappelijk Werker (Current Employee) –  Gent, VLG13 December 2015
Stond in voor permanentie: het verdelen van binnenkomende mails, post voor de dienst. Het verwerken van alle mails, taken, post met betrekking tot thuiszorg, personenalarmsysteem, ledenverdediging en zorgverblijven.

iedereen maakt fouten, leer eruit, neem initiatief

aangename werksfeer met steun van collega's

je grenzen bewaken is moeilijk in deze job, het contact met de klanten is het leukste.
Pros
goede opleiding, steun van collega's
Cons
/
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief en variabel werken
Huishoudhulp (Former Employee) –  Gent16 November 2015
Ik ging naar de klanten thuis op daar te gaan poetsen, bij sommige klanten kwam ik wekelijks en eventueel meerdere keren per week en bij sommige klanten kwam ik om de 14 dagen langs.
Ik had mijn vaste werkplanning.
Je kon samen met overleg met je klanten je uren wat regelen.
Het is wel een zeer zwaar beroep.
Je kon zelfstandig werken.
Het helpen van klanten bij hun huishouden gaf me wel een voldoening.
Klant is koning.
Pros
regeling ivm uren, zelfstandig werken, ...
Cons
lichamelijk heel belastend werk
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bonne societe
aide menagere (Current Employee) –  Bruxelles14 August 2015
Mon travaille est d'effectuer les taches ménagères requise par le client.
souvent seul dans les habitations donc pas de collaborateur.
Le plus difficile de mon poste je n'ais pas de contact clientèle,commerçante et la solitude.
Le plus agréable flexibilité des horaires.
La société pour qui je travaille est correct.
Pros
Flexibilite
Cons
Solitud
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer ondernemend bedrijf waarbij elke werknemer uniek is
klantenadviseur (Current Employee) –  Gent, VLG15 May 2015
Toffe werksfeer in een grote onderneming waarbij iedereen zich zich gewaardeerd voelt. De werksfeer binnen onze provincie Limburg is zeer goed, dit onder toeziend oog van een zeer bekwame Office Manager.

Gevarieerd werken met vele afwisselende taken, wat de dag telkens zeer aangenaam maakt: Omgaan met klanten, zowel face to face, als telefonisch - Administratieve taken - Commerciële taken - bestellingen plaatsen en opvolgen - postverwerking.

Met constante bijscholingen blijf je altijd up-to-date!
Pros
het afwisselend werken
Cons
de hoge commerciële druk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mon avis sur partena
Aide-ménagère (Former Employee) –  Brussels, BRU17 February 2015
il y avait des jours que j'aimais allez chez mes clients d'autre pas car certain client n'avait aucun respect il me laissait vraiment du désordre il y avait aucun respect
Pros
les client m'adorais
Cons
quelque client manque de repect
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve tewerkstelling
Logistiek & licht administratief werk (Current Employee) –  Lochristi13 May 2014
Over het algemeen een leuke job waarbij je een grote dosis verantwoordelijkheid meekrijgt. Aangezien je bij mensen in hun prive tewerkgesteld wordt, geldt hier ook het beroepsgeheim. Contact met klanten is leuk eens je een band hebt opgebouwd, vertrouwen moet langs beide kanten komen. Maar hoe meer je gedaan krijgt des te meer de mensen verlangen dat je kan doen, we zijn immers superman niet wat men soms durft te vergeten.

Ik hou van de job, het menselijk contact & de vrijheid. Maar soms mis je wel eens iemand om tegen te praten. Wat wel jammer is, is dat je geen kans krijgt om hogerop te klimmen als je de ambitie/motivatie hebt.
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Zwaar onderschat fysiek werk
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Intérim
Employé administratif (Former Employee) –  Bruxelles22 January 2014
Ayant travailler quelques semaines en tant qu'intérimaire, il m'est difficile d'en parler.
Was this review helpful?YesNo 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Ingénieur Systèmes Vmware (Current Employee) –  Brussels, BRU15 January 2014
Environnement de travail agréable
Un parc informatiqe à la pointe de la technologie
Pros
Materiel
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bij de klanten was het tof
poetsvrouw (Former Employee) –  gent2 April 2013
ontslag gekregen met arbeidsongeval wat ik niet leuk vondt
Pros
maaltijd chek
Cons
vere verplaatsingen
Was this review helpful?Yes 3No 3Report

See more Partena Ziekenfonds reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Partena Ziekenfonds. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 19 reviews
56
48
33
22
10

Ratings by category

4,1Work/Life Balance
3,9Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture

Partena Ziekenfonds Reviews by Location