PARTENA Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empathie en echtheid stipt en collegiaal
POETSHULP GENTBRUGGE / LEDEBERG (huidige medewerker) –  Ledeberg1 oktober 2018
Ik heb via mijn werk binnen ocmw 3jaar opleiding gedaan voor verzorgende/zorgkundige. Hou van mijn job. Tijd maken voor zorgvragers, hen verzorgen en helpen waar ik kan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie en weinig hulp
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Vilvoorde14 februari 2018
De samenwerking verliep niet goed.
Zo werd me niet vertelt dat meer dan de helft van mijn klanten "vervangingen" waren. Wat op zich jammer is.

Verder hebben zij meer de 'klant-is-koning' mentaliteit waardoor ik bij eventuele problemen bij klanten helemaal niet geholpen werd door
de consulente. Nochtans wordt beweert dat je deze kunt inschakelen wanneer je hulp nodig hebt.

Jammer genoeg ken ik nog iemand die net om diezelfde reden nooit bij Partena heeft willen werken.

Poetsen is nochtans een leuk beroep maar een goede communicatie vind ik op zijn minst even belangrijk.
Respect is een tweerichtingsverkeer en met die 'klant-is-koning' mentaliteit, ben ik helaas niets mee.
Pluspunten
Vriendelijke klanten
Minpunten
Veel vervangingen zonder te weten dat dit vervangingen waren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisseld werk
Huishoudhulp Dienstencheques (voormalige medewerker) –  Hasselt België11 juli 2017
Je zorgt ervoor dat je het huis van je klant mooi spic en span maakt,zodat de klant een verademing heeft als hij thuiskomt van het werk....
Pluspunten
Je kunt u uren wat aanpassen aan u gezinssituatie
Minpunten
je kent u collega's niet en soms de klanten ook niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement de travail agréable
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest10 juli 2017
Bonne experience, personnel souriant, emploi du temps varié
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede balans privé-werk, aangename werksfeer met collega's steeds bereid tot advies
Maatschappelijk Werker (huidige medewerker) –  Gent, VLG13 december 2015
Stond in voor permanentie: het verdelen van binnenkomende mails, post voor de dienst. Het verwerken van alle mails, taken, post met betrekking tot thuiszorg, personenalarmsysteem, ledenverdediging en zorgverblijven.

iedereen maakt fouten, leer eruit, neem initiatief

aangename werksfeer met steun van collega's

je grenzen bewaken is moeilijk in deze job, het contact met de klanten is het leukste.
Pluspunten
goede opleiding, steun van collega's
Minpunten
/
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en variabel werken
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Gent16 november 2015
Ik ging naar de klanten thuis op daar te gaan poetsen, bij sommige klanten kwam ik wekelijks en eventueel meerdere keren per week en bij sommige klanten kwam ik om de 14 dagen langs.
Ik had mijn vaste werkplanning.
Je kon samen met overleg met je klanten je uren wat regelen.
Het is wel een zeer zwaar beroep.
Je kon zelfstandig werken.
Het helpen van klanten bij hun huishouden gaf me wel een voldoening.
Klant is koning.
Pluspunten
regeling ivm uren, zelfstandig werken, ...
Minpunten
lichamelijk heel belastend werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne societe
aide menagere (huidige medewerker) –  Bruxelles14 augustus 2015
Mon travaille est d'effectuer les taches ménagères requise par le client.
souvent seul dans les habitations donc pas de collaborateur.
Le plus difficile de mon poste je n'ais pas de contact clientèle,commerçante et la solitude.
Le plus agréable flexibilité des horaires.
La société pour qui je travaille est correct.
Pluspunten
Flexibilite
Minpunten
Solitud
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer ondernemend bedrijf waarbij elke werknemer uniek is
klantenadviseur (huidige medewerker) –  Gent, VLG15 mei 2015
Toffe werksfeer in een grote onderneming waarbij iedereen zich zich gewaardeerd voelt. De werksfeer binnen onze provincie Limburg is zeer goed, dit onder toeziend oog van een zeer bekwame Office Manager.

Gevarieerd werken met vele afwisselende taken, wat de dag telkens zeer aangenaam maakt: Omgaan met klanten, zowel face to face, als telefonisch - Administratieve taken - Commerciële taken - bestellingen plaatsen en opvolgen - postverwerking.

Met constante bijscholingen blijf je altijd up-to-date!
Pluspunten
het afwisselend werken
Minpunten
de hoge commerciële druk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon avis sur partena
Aide-ménagère (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU17 februari 2015
il y avait des jours que j'aimais allez chez mes clients d'autre pas car certain client n'avait aucun respect il me laissait vraiment du désordre il y avait aucun respect
Pluspunten
les client m'adorais
Minpunten
quelque client manque de repect
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve tewerkstelling
Logistiek & licht administratief werk (huidige medewerker) –  Lochristi13 mei 2014
Over het algemeen een leuke job waarbij je een grote dosis verantwoordelijkheid meekrijgt. Aangezien je bij mensen in hun prive tewerkgesteld wordt, geldt hier ook het beroepsgeheim. Contact met klanten is leuk eens je een band hebt opgebouwd, vertrouwen moet langs beide kanten komen. Maar hoe meer je gedaan krijgt des te meer de mensen verlangen dat je kan doen, we zijn immers superman niet wat men soms durft te vergeten.

Ik hou van de job, het menselijk contact & de vrijheid. Maar soms mis je wel eens iemand om tegen te praten. Wat wel jammer is, is dat je geen kans krijgt om hogerop te klimmen als je de ambitie/motivatie hebt.
Pluspunten
Maaltijdcheques
Minpunten
Zwaar onderschat fysiek werk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intérim
Employé administratif (voormalige medewerker) –  Bruxelles22 januari 2014
Ayant travailler quelques semaines en tant qu'intérimaire, il m'est difficile d'en parler.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Ingénieur Systèmes Vmware (huidige medewerker) –  Brussels, BRU15 januari 2014
Environnement de travail agréable
Un parc informatiqe à la pointe de la technologie
Pluspunten
Materiel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bij de klanten was het tof
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  gent2 april 2013
ontslag gekregen met arbeidsongeval wat ik niet leuk vondt
Pluspunten
maaltijd chek
Minpunten
vere verplaatsingen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over PARTENA

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PARTENA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 16 reviews
55
46
33
22
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over PARTENA gesorteerd op locatie