PEARLE OPTICIENS
Get weekly updates, new jobs, and reviews

PEARLE OPTICIENS Careers and Employment

About us
Medewerkers vormen bij Pearle Opticiens het meest waardevolle kapitaal. Daarom krijgen zij alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, individuele verantwoordelijkheid, vrijheid en teamwork. Pearle heeft forse groeiambities, een platte organisatiestructuur en een open cultuur. Daarnaast biedt Pearle een werkomgeving boordevol uitdagingen en mogelijkheden – more... om te excelleren en door te groeien!

Pearle Opticiens is onderdeel van GrandVision Benelux. Als absolute marktleider op het gebied van optiek weet GrandVision Benelux elke consument een passende zichtoplossing te bieden.


Binnen GrandVision Benelux bieden we een uitdagende en veelzijdige werkomgeving: medewerkers krijgen de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie en kunnen gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Medewerkers hebben plezier in hun werk, wat we terugzien in een mooie score en stijgende lijn in de algemene medewerkers tevredenheid rapportages.


GrandVision Benelux is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf GrandVision. Onze succesvolle en dynamische organisatie groeit elk jaar. Het Support Office van GrandVision Benelux is gevestigd in Soesterberg. Wij zijn regelmatig opzoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at PEARLE OPTICIENS?

3,7
Work/Life Balance
3,7
Salary/Benefits
3,6
Job Security/Advancement
3,3
Management
3,8
Culture

What are people saying about the leadership at PEARLE OPTICIENS?

64%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 11 ratings