PepsiCo Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.600 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed voor mensen met politieke ambities
Unit Manager Processing (voormalige medewerker) –  Zeebrugge13 juni 2019
Je verdient er goed je boterham, maar om de paar jaar voeren ze een reorganisatie door waarbij het management verplicht wordt om te veranderen van positie of te vertrekken. En dan is het ellebogen werk of 'marketeer yourself' om een mooie positie te bemachtigen. Je wordt niet gepromoveerd op basis van je competenties maar op basis van hoe goed je jezelf kan verkopen door mooie presentaties te geven. Als je dit fun vindt, ga er werken, anders blijf er weg.
Pluspunten
goede extra-legale voordelen
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief bedrijf
operator (voormalige medewerker) –  Zeebrugge25 april 2019
Heb hier graag gewerkt maar je wordt belooft de kans te hebben om door te groeien, maar je groeit er niet door omwille van wat je kan maar omwille van wie je kent.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commerciële Omgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zeebrugge13 december 2018
Weinig kans op doorgroeimogelijkheden en weinig gebraagd op interim.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf om voor te werken
INTERNAL AUDIT MANAGER PEPSICO NETHERLANDS - BELUX (voormalige medewerker) –  Belgie-Nederland22 juni 2018
PepsiCo is een super werkgever die alles doet om het de medewerkers naar hun zin te maken. Er wordt keihard gewerkt om de doelstellingen te behalen; er zijn ruime doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
premier emploi
Représentant commercial (voormalige medewerker) –  Wauthier-Braine24 mei 2018
aventure exeptionnel pour premier emploi.Découverte de la vie active.Travaille sans concession aux niveaux des heures.des formationset approches des clients.
Acquisition des premiers bagages pour la vie future certainement l'aventure la plus enrichissante pour moi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met
Customer Care Agent (voormalige medewerker) –  zaventem31 januari 2018
Werken in de customer service van Pepsico is een boeiend job.
Elke dag moet je de bestellingen van je klanten afhandelen, ze moeten op tijd in het systeem staan om zeker te zijn dat de klant krijgt zijn order op tijd.

Customer service werkt in samenwerking met supply chain, die verantwoordelijk is voor stock beschikbaarheid.

Customer service werkt ook in samenwerking met logistiek
voor het transport van de goederen naar de klanten toe
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Front Line Manager
Front Line Manager (voormalige medewerker) –  Belgium13 juli 2017
− Responsible for leading and motivating the production team
− Enforcing of the safety regulations
− Maintaining of high product and work quality
− Improving intra- and intergroup teamwork
− Daily follow up of the production (e.g. quality KPIs, adherence)
− Implementing of new projects in the production area
ON THE JOB TRAINING
− Participation in lean projects
− Stop Dupont Safety training
− Front Line Management Academy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent Experience
Junior Brand Manager Lays (voormalige medewerker) –  Bruxelles8 april 2017
Une excellente expérience chez PepsiCo. LA culture de l'entreprise est juste trop TOP.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
merchandising (huidige medewerker) –  Carrefour12 februari 2015
Gevoel voor orde, uitstalling, omgang met winkel verantwoordelijken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer en tof werken
Operator (voormalige medewerker) –  Veurne13 augustus 2014
je word opgeleid in pepsico en word geevalueerd
de opleiding zelf verloopt vlot en goed
toffe sfeer
Pluspunten
gratis chips
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
arbeidster (voormalige medewerker) –  Zeebrugge, VLG16 februari 2014
aangename bazen
geen kans opvast contract
testen uitvoeren
aanleren van machines
Pluspunten
gratis middag eten
Minpunten
de afstanden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf met sterke produkten die gedreven worden door 1 team. Dat is uitzonderlijk
sales representative (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen12 november 2012
Topbedrijf met sterke produkten die gedreven worden door 1 team. Dat is uitzonderlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Exigente
Repositor (voormalige medewerker) –  Wal Mart5 november 2012
Un alto nivel de reposición, con capacitaciones constantes, muy bueno laboralmente.
Pluspunten
sueldo
Minpunten
cambio de rutas de trabajo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over PepsiCo

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PepsiCo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 12.600 reviews
54.702
43.786
32.502
2845
1765

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over PepsiCo gesorteerd op locatie