PepsiCo Employee Reviews

Found 14 reviews matching the search See all 13.114 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed voor mensen met politieke ambities
Unit Manager Processing (Former Employee) –  Zeebrugge13 June 2019
Je verdient er goed je boterham, maar om de paar jaar voeren ze een reorganisatie door waarbij het management verplicht wordt om te veranderen van positie of te vertrekken. En dan is het ellebogen werk of 'marketeer yourself' om een mooie positie te bemachtigen. Je wordt niet gepromoveerd op basis van je competenties maar op basis van hoe goed je jezelf kan verkopen door mooie presentaties te geven. Als je dit fun vindt, ga er werken, anders blijf er weg.
Pros
goede extra-legale voordelen
Cons
sfeer
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief bedrijf
operator (Former Employee) –  Zeebrugge25 April 2019
Heb hier graag gewerkt maar je wordt belooft de kans te hebben om door te groeien, maar je groeit er niet door omwille van wat je kan maar omwille van wie je kent.
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Commerciële Omgeving
Productiemedewerker (Former Employee) –  Zeebrugge13 December 2018
Weinig kans op doorgroeimogelijkheden en weinig gebraagd op interim.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super bedrijf om voor te werken
INTERNAL AUDIT MANAGER PEPSICO NETHERLANDS - BELUX (Former Employee) –  Belgie-Nederland22 June 2018
PepsiCo is een super werkgever die alles doet om het de medewerkers naar hun zin te maken. Er wordt keihard gewerkt om de doelstellingen te behalen; er zijn ruime doorgroeimogelijkheden.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
premier emploi
Représentant commercial (Former Employee) –  Wauthier-Braine24 May 2018
aventure exeptionnel pour premier emploi.Découverte de la vie active.Travaille sans concession aux niveaux des heures.des formationset approches des clients.
Acquisition des premiers bagages pour la vie future certainement l'aventure la plus enrichissante pour moi
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groot bedrijf met
Customer Care Agent (Former Employee) –  zaventem31 January 2018
Werken in de customer service van Pepsico is een boeiend job.
Elke dag moet je de bestellingen van je klanten afhandelen, ze moeten op tijd in het systeem staan om zeker te zijn dat de klant krijgt zijn order op tijd.

Customer service werkt in samenwerking met supply chain, die verantwoordelijk is voor stock beschikbaarheid.

Customer service werkt ook in samenwerking met logistiek
voor het transport van de goederen naar de klanten toe
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Front Line Manager
Front Line Manager (Former Employee) –  Belgium13 July 2017
− Responsible for leading and motivating the production team
− Enforcing of the safety regulations
− Maintaining of high product and work quality
− Improving intra- and intergroup teamwork
− Daily follow up of the production (e.g. quality KPIs, adherence)
− Implementing of new projects in the production area
ON THE JOB TRAINING
− Participation in lean projects
− Stop Dupont Safety training
− Front Line Management Academy
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Excellent Experience
Junior Brand Manager Lays (Former Employee) –  Bruxelles8 April 2017
Une excellente expérience chez PepsiCo. LA culture de l'entreprise est juste trop TOP.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zelfstandig werken
merchandising (Current Employee) –  Carrefour12 February 2015
Gevoel voor orde, uitstalling, omgang met winkel verantwoordelijken
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werksfeer en tof werken
Operator (Former Employee) –  Veurne13 August 2014
je word opgeleid in pepsico en word geevalueerd
de opleiding zelf verloopt vlot en goed
toffe sfeer
Pros
gratis chips
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werksfeer
arbeidster (Former Employee) –  Zeebrugge, VLG16 February 2014
aangename bazen
geen kans opvast contract
testen uitvoeren
aanleren van machines
Pros
gratis middag eten
Cons
de afstanden
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Topbedrijf met sterke produkten die gedreven worden door 1 team. Dat is uitzonderlijk
sales representative (Former Employee) –  Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen12 November 2012
Topbedrijf met sterke produkten die gedreven worden door 1 team. Dat is uitzonderlijk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Exigente
Repositor (Former Employee) –  Wal Mart5 November 2012
Un alto nivel de reposición, con capacitaciones constantes, muy bueno laboralmente.
Pros
sueldo
Cons
cambio de rutas de trabajo
Was this review helpful?YesNoReport

See more PepsiCo reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at PepsiCo. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 13.114 reviews
54,9K
43,9K
32,6K
2889
1833

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,4Management
3,6Culture