Perry Sport Reviews

Alle 31 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar professionele werksfeer
Crewmember (voormalige medewerker) –  Goes9 augustus 2018
een jong en gezellig team waar iedereen hard werkt in team verband.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisseling van werkkracht maar betrokken management
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Centrum8 mei 2018
Nemen mensen snel aan, zijn geïnteresseerd, stellen een doel voor dagelijkse omzet. Echte teammentalitiet maar daardoor ook vaak te laat klaar en buiten. Zeer chaotisch maar komt deels door de grootte van het filiaal. Positieve instelling met regelmatige feedback. Altijd ruimte voor klachten van de medewerkers en gaan er serieus en direct op in.
Pluspunten
Reiskostenvergoeding
Minpunten
Overwerken bij sluiting
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perry Sport
Stage (huidige medewerker) –  Breda12 februari 2018
Leerzame stage gehad. Na mij stage heb ik hier een half jaar fulltime gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Goes31 januari 2018
Het is er altijd er gezellig geweest op de werkvloer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke omgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2017
bij Perry sport heb ik veel geleerd ik heb geleerd hoe je kunt bij verkopen ik heb geleerd hoe je de magezijn in orde maakt, Ik heb daar meer stage gelopen dan echt werken dus was echt meer leren leren leren!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel een gezellige zaak
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen1 september 2017
Best wel eeen gezellige zaak aleen een beetje slecht geregeld met zaken enzovoort voorderest oke
Pluspunten
Niks
Minpunten
Geen bestek
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig ennfijn
Assistent f (voormalige medewerker) –  Papendrecht11 mei 2017
Werk er voor deeltijd omdat ze een sluitingsdatum hebben en wil daarna graag verder aan het werk maakt mij niet uit in wat heb alleen geen mbo diploma maar ben nergens vies voor doe alles voor werk
Pluspunten
Fijne collegas
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vaak zwaar onderbezet, weinig waardering
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam lijnbaan19 maart 2017
Heb bij Lijnbaan gewerkt, vaak zwaar onderbezet waardoor je extra hard moet werken waardoor je de klanten eigenlijk niet optimaal kunt helpen met het steeds overschakelen op klanten. Hierdoor kun je weinig vracht verwerken soms. Vond dat ik er weinig waardering voor kreeg. Kapot dood zweten op de zolder in de zomer zonder airco.

Wel leuke korting boven op korting met personeelskorting. Word veel aandacht gegeven aan trainingen.
Pluspunten
Personeelskorting, giftcard als kerstpakket, trainingen
Minpunten
Vaak onderbezet= harder doorwerken voor soms wel 3 man, geen leuke sfeer, Geen airco op de hete zolder verdieping
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door de jaren veel verandert wat niet ten goede voor de medewerkers en sfeer.
Parttime verkoopster (voormalige medewerker) –  Maastricht22 oktober 2016
Afwisselend werk, elke dag was anders.
Van parttime verkoopster opgegroeid tot storemanager Maastricht.
We hadden met de vaste krachten een hechte groep en waren collegiaal naar elkaar.
Het leukste vond ik klanten gelukkig de winkel zien verlaten.
Pluspunten
Mogelijkheid tot vaste dagen werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Werkgever
Assistent Storemanager (voormalige medewerker) –  Enschede en Apeldoorn7 september 2016
Een goede werkgever waarin er altijd een goede balans bleef tussen werk en prive en er ook altijd tijd was voor gezelligheid na werktijd.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Assistent Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom7 mei 2016
Jaren met plezier gewerkt, helaas kwam er een faillissement aan
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en drukke werkplek
Administratief medewerker, Parttime (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 april 2016
Begon om 7.00 met het logistieke gedeelte, dan het klaarmaken van de winkel dat deze om 10.00 open kan. En daarna de rest van de administratie, urenregistratie en wat verder moest gebeuren.
Ik heb geleerd om beter samen te werken.
We hadden met de collega's onder elkaar een goede werksfeer.
Heb moeilijkste van deze baan was de communicatie met het hoofdkantoor. omdat alles over teveel schijven ging.
Het leukste van de baan was dat het wisselend werk was
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
slechte communicatie en lage bezetting
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en goed samenwerkend team
Time-Out Footwear (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 april 2016
gezellig en goedwerkend team om mij heen, hoofdkantoor geen echte mening over
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super werkomgeving
STOREMANAGER (huidige medewerker) –  Hardenberg4 maart 2016
Geweldige tijd en team en doorgroei mogelijkheden veel interne opleidingen en bijzondere Focusdagen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rijswijk2 maart 2016
Leuke klanten , prettige collega,s.
Altijd wat te doen, je verveeld je nooit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed leerzaam bedrijf
Assistent storemanager (voormalige medewerker) –  Den Bosch29 februari 2016
goede werksfeer met een mooie commerciele insteek mbt. het aanbieden van de juiste producten naar de klant.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kalverstraat
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 februari 2016
Gezellig en warm team! Iedereen waardeert elkaar en behandeld elkaar met respect. Het is een bedrijf waar je veel kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een echte familie, veel leiderschap kansen, vertrouwen in hun medewerkers
Storemanager (huidige medewerker) –  Rijswijk25 februari 2016
Helaas zoals iedereen reeds heeft vernomen, verkeerd de Perry Sport in zwaar weer. In zulke situaties denk je altijd terug, aan alle mooie dingen die je mee hebt mogen maken.

Begonnen als BBL-er (werken/leren). Hier goed mijn balans in kunnen vinden, en had destijds een top store manager die mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben op de werkvloer. Veel coaching on the job, en spiegelen.

Na 3 jaar BBL-er te zijn geweest kreeg ik een kans om als shop manager in de "shop in shop" in de V&D te staan. Dit heb ik 2 jaar met volle overgave en plezier gedaan, en ook mooie prijzen in de wacht gesleept. Mijn team en ik, zijn 2 jaar op rij de winnaars geweest van een wedstrijd van Puma waarmee we 8 dagen zeilen in Turkije konden winnen. 2 trips die de geschiedenis boeken in zullen gaan.

De sales manager van Perry sport heeft altijd veel vertrouwen in mij gehad en mij mooie kansen gegeven. Na de trip in Turkije ben ik aangesteld als store manager in Rijswijk. Ook met het team in Rijswijk hebben we een mooie prijs in de wacht gesleept. Dit keer van Adidas; 3 dagen naar Manchester (UK) om een voetbal wedstrijd bij te wonen, en met de andere winnende teams er even tussen uit te zijn.

Allemaal geweldige ervaringen. Wat ik het meeste kan waarderen, is dat Perry Sport zoveel aandacht aan hun medewerkers besteed. Cursussen, zogeheten focus dagen en trainingen.

Het motto is dan ook; "Alles wat je aandacht geeft, groeit". Ik ben hier heilig in blijven geloven, en ik zie wat dit heeft gebracht voor mijzelf en mijn teams. Met pijn in mijn hart zal ik een mooie periode van 7 jaar af moeten
  meer... sluiten bij Perry Sport.

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, een frisse nieuwe start. Het is tijd om meer in mijzelf naar boven te halen. Het is tijd om verder te leren. Het is tijd voor verandering.
  minder
Pluspunten
Vertrouwen, groeimogelijkheden, stimuleren
Minpunten
te weinig bezetting (uren budgetten)
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplaats
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn19 februari 2016
Een leuke werkgever die indien voltijd beschikbaar voldoende doorgroei mogelijkheden bied.
Pluspunten
Contact met klanten
Minpunten
Interne onduidelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb een zeer leuke tijd gehad bij de perry sport dit omdat het bedrijf opzich ook heel goed bij mij past omdat ik zelf ook sportief ben.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Hardenberg12 augustus 2015
smorgens om kwart voor 9 meld ik me bij de winkel in dat kwartier voordat de winkel open gaat bespreken we wat kleine dingetjes hoe we die dag doorkomen, daarna gaan we aan de slag aan het einde van de dag ruimen we alles gezamelijk op en sluiten we alles weer samen af.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perry Sport. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 31 reviews
59
416
34
21
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,1Bedrijfscultuur