Plus Home Services Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Plus home services
Kantoorverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)19 oktober 2018
Werken voor PHS als kantoorverantwoordelijke is heel tof! En geeft veel voordelen: Je komt in contact met veel mensen, je hebt een uitdagend job geen dagelijkse routine, je werkt samen in een team, je leert veel culturen te kennen. Je doet commerciële acties, bezoeken bij de klanten, veel contact en ondersteuning aan de thuishulpen. En ook wat administratie bij:)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa agradavel de trabalhar
Empregada de limpeza (voormalige medewerker) –  Gent - belgica17 oktober 2018
Facilidade de comunicação com supervisores; regalias;
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job als je van schoonmaken houdt in combinatie met klantencontact
Poetshulp met dienstencheques (voormalige medewerker) –  Knokke-Heist18 augustus 2018
* Uren zelf te kiezen
* Geen weekendwerk
* Werken in eigen regio
* Lijnabonnement
* Weinig tijd over de middag tussen twee klanten
* Zelfstandig werken
* Het vertrouwen en de dankbaarheid van sommige klanten dat je krijgt doet er veel aan om deze job graag te doen
* Ondanks het zware beroep is het wat onderbetaald
* Worden opleidingen voorzien zoals de Schoonmaaktechnieken
Pluspunten
Werken in eigen regio
Minpunten
Te laag loon voor zo'n zwaar beroep.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Schoonmaak medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)14 april 2018
Good atmosphere, full package work benefits, young team. I recommend. Before I began working there made a research, and I find it better than other diestencheques companies.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
second internship
Office Administrator (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)14 december 2017
next to SCA I had my second internship with PLUS HOME.
very nice colleagues, workingspace, costumers and very good hours of work. did this for a year at school and afterwords as a studentjob.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Poetshulp (huidige medewerker) –  Mechelen26 oktober 2017
Mijn verantwoordelijke staat altijd klaar , ze proberen altijd een oplossing te vinden , de klanten zijn ook allemaal vriendelijk, ook altijd een correcte werking
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een job met veel afwisseling.
Poetshulp (huidige medewerker) –  Ninove4 oktober 2017
Ik doe deze job graag omdat ik in contact kom met andere mensen.
Het enige probleem is dat er soms verre verplaatsingen bijzijn.
Ik zou graag een vaste werkplaats hebben.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed noot probleem met werkgever
Thuishulp (huidige medewerker) –  Sint-Amandsberg20 september 2017
Goede Bedrijf altijd op tijd betaald nooit problem
Pluspunten
Gratis handschoenen en omnipas
Minpunten
Pauzeren op straat of bus
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkomgeving
kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Wondelgem7 september 2017
als kwaliteitsmedewerker ben je enorm sociaal, je werkt in verschillende omgevingen met verschillende soorten mensen en je bent in een snelle tempo aan het werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente lavorativo flessibile
Collaboratrice domestica (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant3 juli 2017
Un ambiente lavorativo flessibile,stipendio attraente in base alle ore,poi gestire da solo il tuo tempo.I punti base del lavoro :lavori da solo la maggior parte del tempo e troppo tempo spesso sui mezzi di trasporto .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Ekeren19 juni 2017
Prima begeleiding, ik kan altijd met mijn vragen bij hen terecht. Er wordt veel gedaan aan bv opleidingen over ergonimie. Ook gaat men altijd bij nieuwe klanten langs om te zien of er bijzonderheden zijn voor de werknemer, zoals gevaarlijke situaties, huisdieren enz.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good experiencing to meet different and seeing there lifestyle.
schoonmaakster (huidige medewerker) –  Nijlen19 juni 2017
Everyday i m doing and having an assignment with people. It is so difficult to work in vervaging than my ussually post, Because then there will be a comparison, How does i work and how the other people work, The most important is a good communication to the management and to all the boss. I am working in different surroundings. When i did my very best and still the boss did''nt appreciate my work. When the people appreciate my work. Then i am so happy.
Pluspunten
free beverage
Minpunten
break time
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuk bedrijf waar je je niet zomaar een nummer op de lijst voelt
poetsvrouw (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas, VLG16 april 2015
een leuk bedrijf waar je voldoende mogelijkheden krijgt tot het groeien in je functie door het aanbieden van nuttige opleidingen.
Bij problemen kun je altijd bij hen terecht en wordt er samen met jou en de klant een oplossing gezocht zodat iedereen tevreden is
toffe sfeer waar je merkt dat ze de nodige bewondering en respect voor je hebben
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
familiale huishoudhulp, poetsman
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Nijlen2 maart 2014
Na bijna zeven jaar als zelfstandige te hebben gewerkt in de horeca, wou ik toch niet stilvallen op de arbeidsmarkt. Zo kwam ik terecht bij PHS als thuishulp, poetsman en deze job gaf me enorm veel voldoening. Een heel plezierig contact met de klanten, goede ondersteuning van het kantoor en werk in de buurt! Mezelf heb ik dan verder opgeleid door opzoekingswerk over schoonmaakprocedures (stoomreiniger, onderhoudsprodukten en materiaal) Spijtig dat een rugblessure een einde heeft gemaakt aan deze job.
Mijn klanten zijn ondertussen vrienden geworden en willen best als referentie fungeren evenals de kantoorverantwoordelijke.
Pluspunten
Job in de buurt
Minpunten
Rugbelastend
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aabgename werksfeer
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Antwerpen, VLG15 februari 2014
Toffe klanten.
Ik her ervaring opgedaan met het onderhouden van woningen.
Ik werk graag als poetshulp
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderhoud prive woningen
onderhoud (voormalige medewerker) –  Wuustwezel28 maart 2013
Met de klanten een zeer goede werk relatie en aangename werksfeer.
Pluspunten
nieuwe mensen leren kennen
Minpunten
werkrelatie met de baas was niet goed
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Thuishulp (huidige medewerker) –  aarschot24 oktober 2012
Om stipt 8u30 begint de shift en eindigd om 12u30
Ik heb geleerd om met verschillende persoonlijkheden te kunnen omgaan. Mijn collega's zie ik niet veel dus daar is weinig of geen band mee wat ik wel betreur! Moeilijkheden heb ik niet maar het leuke aan deze baan vind ik toch wel het sociaal contact met de mensen en de zorgen die je in uw beknopt pakketje mag bieden.
Pluspunten
korte afstanden naar je werkopdrachten.
Minpunten
weinig woon en werkverkeer.
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 22Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Plus Home Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 18 reviews
57
47
32
21
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Plus Home Services gesorteerd op locatie