Poco Loco Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonnes conditions de travail
Electrotechnicien-automaticien (voormalige medewerker) –  Roeselare12 november 2018
Chez Pocoloco les techniciens ont tous les outils nécessaires à leur travail, ils sont également valorisés par les responsabilités qui leurs sont données, une très bonne ambiance d'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
lijn operator (voormalige medewerker) –  Roeselare12 november 2018
Pas de discrimination. On progresse très vite chez Poco Loco lorsque l'on a les compétences requises.
J'ai gravi très vite les échelons chez Poco Loco, malgré le fait que je suis noir de peau (africain). A Poco Loco ,la nationalité n'a pas d'importance, seules les compétences valent.
Pluspunten
Reconnaissance des efforts
Minpunten
Durée de la pause très courte.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig met de muziek dat is plezant om te werken
Inpakker (huidige medewerker) –  Roeselare16 september 2018
Ik werk graag voor jullie bedrijf. Ik hou van stress . Soms als het allemaal in het honderd loopt dan is het knap zwaar maar als je de fout kan verbeteren dan doet dit deugd. Alleen de piepende alarms is soms om zot te worden. En roepen om hulp is knap lastig maar kan verholpen worden door een laser denk dat dit efficiënter is of geroep
Pluspunten
De wissel van machines
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf met toch aandacht voor de mensen
HR medewerker (huidige medewerker) –  Roeselare12 september 2017
Heel tof en dynamisch bedrijf om voor te werken. Door de enorme groei en uitbreiding van het bedrijf ligt het tempo uiteraard hoog, maar het menselijk aspect wordt zeker nooit uit het oog verloren. Er worden heel veel inspanningen gedaan om de medewerkers te ondersteunen. Heel veel mogelijkheden voor wie zich verder wil ontwikkelen.
Pluspunten
goede verloning + veel extra voordelen voor het personeel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf dat zorgt voor zijn werknemers
Laborante (huidige medewerker) –  Roeselare12 september 2017
Groeiend bedrijf waar je zeker en vast geen nummer bent als werknemer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en uitdagende werkplek
Project Manager (huidige medewerker) –  Roeselare12 september 2017
Poco Loco in Roeselare is een enorm groeibedrijf, je voelt de dynamiek hier elke dag. We zijn met veel collega's maar toch is er een heel persoonlijke en familiaire sfeer. Alle neuzen staan in dezelfde richting en samen wordt er veel gerealiseerd. Omdat het werk heel afwisseld is leer je ook elke dag bij, en je krijgt ook de kans om te leren en verder te groeien in je job en carriere.
Pluspunten
werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewone werkomgeving
INPAKKER MET DE HAND (huidige medewerker) –  Roeselare4 augustus 2017
Ik werk als inpakker aan de inpaklijnen. Interessant om iets bij te leren
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement travail
Ouvrier polyvalent (voormalige medewerker) –  Roseleare6 april 2017
Très bon environnement de travail.
Très bonne ambiance de travail.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zware dagen door de te korte pauze enkel eenmaal per 8- uurse werkdag en geen tijd om met collega's te praten.
Lopende band medewerker (voormalige medewerker) –  Roeselare28 september 2013
De hele dag door was het enkel chips inpakken. Snelheid was heel belangrijk en dat heb ik daar goed geleerd. Contact met collega's was er ook niet en de pauzes waren te kort om te socialiseren. Het moeilijkste was dat ik acht uur lang op dezelfde plek moest staan elke dag en het leukste was eigenlijk het einde van de werkdag
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heftrucker
inpakker (voormalige medewerker) –  inpakker17 januari 2013
heb ervaring met de heftruck
heb geleerd vr kok mr ervaring in de voeding
aangename werksfeer vind ik belangrijk
Pluspunten
voedingscheques
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Poco Loco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 11 reviews
54
43
33
21
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Poco Loco gesorteerd op locatie