Poco Loco Employee Reviews

Found 13 reviews matching the search See all 15 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselend werk
Ploegleider (Current Employee) –  Roeselare24 September 2019
Bij mijn job heb ik afwisselend werk waar ik me volledig kan ontplooien
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet tevreden
inpakster taco - lijn (Former Employee) –  Roeselare29 November 2018
Na belofte dat je vast contract kan krijgen, mag je vertrekken. Bijna 2 jaar in dienst maar aanvaarden liever een nieuwe interim dan iemand een vast contract aan te bieden die de job al helemaal van buiten kent. Kwestie van de loonkosten in balans te houden
Pros
geen
Cons
veel
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Très bonnes conditions de travail
Electrotechnicien-automaticien (Former Employee) –  Roeselare12 November 2018
Chez Pocoloco les techniciens ont tous les outils nécessaires à leur travail, ils sont également valorisés par les responsabilités qui leurs sont données, une très bonne ambiance d'équipe.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
lijn operator (Former Employee) –  Roeselare12 November 2018
Pas de discrimination. On progresse très vite chez Poco Loco lorsque l'on a les compétences requises.
J'ai gravi très vite les échelons chez Poco Loco, malgré le fait que je suis noir de peau (africain). A Poco Loco ,la nationalité n'a pas d'importance, seules les compétences valent.
Pros
Reconnaissance des efforts
Cons
Durée de la pause très courte.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Prettig met de muziek dat is plezant om te werken
Inpakker (Current Employee) –  Roeselare16 September 2018
Ik werk graag voor jullie bedrijf. Ik hou van stress . Soms als het allemaal in het honderd loopt dan is het knap zwaar maar als je de fout kan verbeteren dan doet dit deugd. Alleen de piepende alarms is soms om zot te worden. En roepen om hulp is knap lastig maar kan verholpen worden door een laser denk dat dit efficiënter is of geroep
Pros
De wissel van machines
Cons
Weinig pauze
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Great place to work!
Receptionist (Current Employee) –  Roeselare5 October 2017
Poco Loco is a great place to work:
The colleagues are friendly. The job is very interesting. ...
Young company culture. I would recommend working at Poco Loco!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf dat zorgt voor zijn werknemers
Laborante (Current Employee) –  Roeselare12 September 2017
Groeiend bedrijf waar je zeker en vast geen nummer bent als werknemer.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en uitdagende werkplek
Project Manager (Current Employee) –  Roeselare12 September 2017
Poco Loco in Roeselare is een enorm groeibedrijf, je voelt de dynamiek hier elke dag. We zijn met veel collega's maar toch is er een heel persoonlijke en familiaire sfeer. Alle neuzen staan in dezelfde richting en samen wordt er veel gerealiseerd. Omdat het werk heel afwisseld is leer je ook elke dag bij, en je krijgt ook de kans om te leren en verder te groeien in je job en carriere.
Pros
werksfeer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gewone werkomgeving
INPAKKER MET DE HAND (Current Employee) –  Roeselare4 August 2017
Ik werk als inpakker aan de inpaklijnen. Interessant om iets bij te leren
Pros
Geen
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement travail
Ouvrier polyvalent (Former Employee) –  Roseleare6 April 2017
Très bon environnement de travail.
Très bonne ambiance de travail.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zware dagen door de te korte pauze enkel eenmaal per 8- uurse werkdag en geen tijd om met collega's te praten.
Lopende band medewerker (Former Employee) –  Roeselare28 September 2013
De hele dag door was het enkel chips inpakken. Snelheid was heel belangrijk en dat heb ik daar goed geleerd. Contact met collega's was er ook niet en de pauzes waren te kort om te socialiseren. Het moeilijkste was dat ik acht uur lang op dezelfde plek moest staan elke dag en het leukste was eigenlijk het einde van de werkdag
Was this review helpful?Yes 7NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heftrucker
inpakker (Former Employee) –  inpakker17 January 2013
heb ervaring met de heftruck
heb geleerd vr kok mr ervaring in de voeding
aangename werksfeer vind ik belangrijk
Pros
voedingscheques
Cons
geen
Was this review helpful?YesNoReport

See more Poco Loco reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Poco Loco. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 15 reviews
56
44
34
21
10

Ratings by category

4,0Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,7Management
3,6Culture

Poco Loco Reviews by Location