Procter & Gamble Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.488 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechste werkervaring ooit.
bediening van otor, bpa en closer (voormalige medewerker) –  Operator23 juli 2019
De interimmers worden behandeld als uitschot.Er word tegen je geroepen door je oversten.En zijn oversten moeten je altijd van die neerbuigende steken geven.Ze hebben een policy van feedback verlenen aan iedereen .
Maar als je het durft te geven aan een van de verantwoordelijken . Dan vlieg je buiten. Ze ontslaan interimmers voor het minste onzin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail normal
Assistant researcher (interim) (voormalige medewerker) –  Brussel25 maart 2019
Travail en équipe et un manager qui veille au bon déroulement du travail. Opportunité de rencontrer beaucoup de personnes.
Pluspunten
bel environnement/ très libre
Minpunten
aucuns avantages en nature
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne ambiance
Technicien chimiste ( parfumerie ) (voormalige medewerker) –  Strombeek-Bever21 februari 2018
Un bonne équipe et une bonne mentalité pour apprendre et progresser
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente flessibile e stimolante
studentessa universitaria (voormalige medewerker) –  Brussel-Belgio26 oktober 2017
Ottima compagnia.Valorizza i dipendenti.Buone possibilità di crescita.
Pluspunten
Crescita professionale
Minpunten
Stipendio
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen samenhang
Depal-operator (voormalige medewerker) –  Hombeek6 september 2017
Depal-operator is het beginnend process,waar veiligheid garant sta,maar helaas niet altijd was....
Pluspunten
Aankoop van producten op fabrieksprijs
Minpunten
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne expérience
Etudiant (voormalige medewerker) –  Strombeek-Bever24 mei 2017
Très bonne expérience pour des jeunes cherchant à découvrir le travail dans une multinationale.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Laboratory Technician (voormalige medewerker) –  brussels31 maart 2017
it was very productive for to work for procter and gamble as a chemistry student. i have learned a lot about chemistry of course and how my future job may look like.
Pluspunten
free parking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werksfeer in confortabele omgeving
Labo assistent (voormalige medewerker) –  Grimbergen Strombeek-Bever9 februari 2017
Kom ik graag toelichten in een persoonlijk interview.
Glijdende werkuren,
restaurant met personeelskortingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to grow technically and humanly
R&D Process Engineer (huidige medewerker) –  Brussels, Belgium8 november 2016
I've learned to build there self confidence and great technical skills.
I've met amazing people and get in touch with many cultures worldwide.
Some managers really have a gift to raise, develop and respect people.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strong and interesting company to work for
R&D Administrative Laboratory Technician (voormalige medewerker) –  Grimbergen21 april 2016
Back in 2005 I worked for this big and well-known company as an administrative lab technician to create a digital inventory of the products and raw materials used at the R&D lab in Grimbergen, Belgium.
I've had nice co-workers, and I enjoyed the short period that I was employed on interim contract.
They even asked me to stay longer, but I refused because the specific matter the R&D lab worked on did not gain enough of my interest.
I'm more interested in (bio)medical related jobs.
Pluspunten
Good salary and other extras
Minpunten
Obligation to pass exams in order to be hired permanently
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnemnt de travail épanouissant
Researcher Associate (huidige medewerker) –  Brussels1 maart 2016
Très bonne ambiance et expérience enrichissante au niveau humain et professionnel pour une première expérience à ms yeux.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A great place to Learn
R&D Senior Project Engineer (huidige medewerker) –  Brussels, BRU24 juli 2015
Always surrounded by very smart people. Constantly learning- You're expected to lead projects with a multi-functional team from Day one. Very challenging and motivating.

However, as any big company, P&G has many long processes to follow that reduce productivity of employees. There is a lack of focus on what matters and essential tasks are not rewarded. Thus, people shift focus on self-promoting vs. work well done due to current climate.

Slowing pace of promotion (due to reorganization and the selling off of brands) Becoming more top down versus historically bottom up with decision making.

Advice to Management
Create an spirit of collaboration vs. competition. Promote more team work and ensure people are recognize for job well done and avoid recognizing people just for marketing ideas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buena experiencia
I+D Departamento de Packaging (voormalige medewerker) –  Bruselas21 april 2015
El trabajo en la empresa era exigente pero realizable y el ambiente laboral bastante agradable especialmente con mi equipo el que creo que se puede calificar de inmejorable.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief, uitdagend vanaf dag 1, technologische omgeving, multicultureel
Labassistent (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU12 februari 2015
Door de glijdende uren kon ik zelf mijn dagen plannen, wat handig was gezien ik met openbaar vervoer vanuit Leuven moest komen.
Via een handig intern systeem had je een ideaal overzicht waar andere collega's mee bezig waren en wanneer ze beschikbaar waren of in vergadering zaten.
Ik werd heel goed ontvangen en vond het een pluspunt om in een multiculturele werksfeer terecht te komen.
Het was wel een veeleisende job met verschillende projecten en zeer scherpe deadlines, dus er kwam veel planning aan te pas en soms overuren.
Het feit dat ik onmiddellijk zelfstandig op een project werd gezet, vond ik enerzijds verrassend, maar wel positief en een blijk van wederzijds vertrouwen. Hands-on-experience is de beste leerschool voor individuele ontwikkeling.
Typische taken vragen samenwerking binnen en buiten het bedrijf, discipline, projectmanagement, contact met consumenten, handelspartners, externe aandeelhouders, etc.
Pluspunten
Prachtige accomodatie, gezellig bedrijfsrestaurant met terras en grote vijver
Minpunten
uurtje onderweg met openbaar vervoer, werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke omgeving, leuke collega' s
bewakingsagent (voormalige medewerker) –  Strombeek-Bever, VLG16 oktober 2014
als bewakingsagent vooral rondes lopen op de site
de toegangscontrole verzekeren
3 ploegen stelsel werken: dan, avond en nacht
weekend werk
ook zon en feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company, great people to work with.
EMEA IT Service Leader (voormalige medewerker) –  Brussels7 oktober 2014
Great company, great people to work with.It is a great place to start your career. You meet very talented and kind people with diverse background and learn everything about management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail en tant que chercheur
Researcher (huidige medewerker) –  Grimbergen28 december 2013
R&D technology department :
recherche sur les particules, création de
nouveaux tests, fabrication de batch, expéditions, etc.


Grande liberté dans l'organisation du travail,
Pluspunten
autonomie dans le travail.
Minpunten
Travail en tant qu'interimaire
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een internationale productieve omgeving
pilotplant engineer  (huidige medewerker) –  pilotplant 3 juli 2013
Een gezonde werkomgeving met veel aandacht voor de ontwikkeling en de groei van een persoon gedurende de professionele carrière.
tussen personeel en directie een open overleg structuur waarin ieders mening geapprecieerd wordt.
Pluspunten
de doorgroei mogelijkheden
Minpunten
afstand woon werk verkeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een typische Amerikaanse Multinational
Senior Key Account Manager Professional Division (voormalige medewerker) –  Brussel14 juni 2013
Professionele divisie binnen P&G is een business die enkel werkt met heel ondernemende mensen, de afgelopen jaren heb ik heel wat geleerd door de constante trainingen en seminaries die je kan volgen, deze zijn specifiek gericht op wat je dagdagelijks doet zoals negotiation skills, budget management,return on investment, create good joint business plans etc.
Het moeilijkste maar tegelijkertijd ook het leukste is dat je over een enorme zelfdisipline moet beschikken, en eigenaar, goedkeurder en uitvoerder moet zijn van alles wat je doet.
Pluspunten
lunches aan sterk verminderde prijzen, werk-leven balance heel belangrijk, gratis sporten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
na
Senior Business Assistant (voormalige medewerker) –  Strombeek-Bever25 december 2012
Veel geleerd in de afgelopen jaren, spijtig dat ik door een reorganisatie ik mijn werk ben kwijtgeraakt
Pluspunten
lunch voor goedkope prijs
Minpunten
geen werkzekerheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Procter & Gamble. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 5.488 reviews
52.572
41.778
3791
2204
1143

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Procter & Gamble gesorteerd op locatie