Reviews voor Procter & Gamble in Brussel

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.552 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail normal
Assistant researcher (interim) (voormalige medewerker) –  Brussel25 maart 2019
Travail en équipe et un manager qui veille au bon déroulement du travail. Opportunité de rencontrer beaucoup de personnes.
Pluspunten
bel environnement/ très libre
Minpunten
aucuns avantages en nature
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente flessibile e stimolante
studentessa universitaria (voormalige medewerker) –  Brussel-Belgio26 oktober 2017
Ottima compagnia.Valorizza i dipendenti.Buone possibilità di crescita.
Pluspunten
Crescita professionale
Minpunten
Stipendio
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Laboratory Technician (voormalige medewerker) –  brussels31 maart 2017
it was very productive for to work for procter and gamble as a chemistry student. i have learned a lot about chemistry of course and how my future job may look like.
Pluspunten
free parking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to grow technically and humanly
R&D Process Engineer (huidige medewerker) –  Brussels, Belgium8 november 2016
I've learned to build there self confidence and great technical skills.
I've met amazing people and get in touch with many cultures worldwide.
Some managers really have a gift to raise, develop and respect people.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnemnt de travail épanouissant
Researcher Associate (huidige medewerker) –  Brussels1 maart 2016
Très bonne ambiance et expérience enrichissante au niveau humain et professionnel pour une première expérience à ms yeux.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A great place to Learn
R&D Senior Project Engineer (huidige medewerker) –  Brussels, BRU24 juli 2015
Always surrounded by very smart people. Constantly learning- You're expected to lead projects with a multi-functional team from Day one. Very challenging and motivating.

However, as any big company, P&G has many long processes to follow that reduce productivity of employees. There is a lack of focus on what matters and essential tasks are not rewarded. Thus, people shift focus on self-promoting vs. work well done due to current climate.

Slowing pace of promotion (due to reorganization and the selling off of brands) Becoming more top down versus historically bottom up with decision making.

Advice to Management
Create an spirit of collaboration vs. competition. Promote more team work and ensure people are recognize for job well done and avoid recognizing people just for marketing ideas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buena experiencia
I+D Departamento de Packaging (voormalige medewerker) –  Bruselas21 april 2015
El trabajo en la empresa era exigente pero realizable y el ambiente laboral bastante agradable especialmente con mi equipo el que creo que se puede calificar de inmejorable.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company, great people to work with.
EMEA IT Service Leader (voormalige medewerker) –  Brussels7 oktober 2014
Great company, great people to work with.It is a great place to start your career. You meet very talented and kind people with diverse background and learn everything about management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een typische Amerikaanse Multinational
Senior Key Account Manager Professional Division (voormalige medewerker) –  Brussel14 juni 2013
Professionele divisie binnen P&G is een business die enkel werkt met heel ondernemende mensen, de afgelopen jaren heb ik heel wat geleerd door de constante trainingen en seminaries die je kan volgen, deze zijn specifiek gericht op wat je dagdagelijks doet zoals negotiation skills, budget management,return on investment, create good joint business plans etc.
Het moeilijkste maar tegelijkertijd ook het leukste is dat je over een enorme zelfdisipline moet beschikken, en eigenaar, goedkeurder en uitvoerder moet zijn van alles wat je doet.
Pluspunten
lunches aan sterk verminderde prijzen, werk-leven balance heel belangrijk, gratis sporten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I wish I could have stayed
PA and Department Assistant (voormalige medewerker) –  Brussels12 oktober 2012
I had to leave for personal reasons, but I wish I cold have stayed, I loved my colleagues and my bosses, very friendly and helpful team. Everyday I took my bike, rid 7 miles, showered and had a coffee with the ladies, around lunch time after all the emails and urgent tasks we gathered to give heads up on up-coming events and had a snack or a tea, at lunch we all turned off work and laughed about life, during the afternoon I dealt with my directors and conference set-ups with the US then rid my bike home and closed another amazing day.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great people, low monetary rewards, stressful..
R&D intern (voormalige medewerker) –  Brussels, Belgium1 augustus 2012
I have a mixed review about working for P&G.

The work environment is great, wonderful people.

The company is not very flexible with its employees in moving from one section to another. Creative ideas are not always welcome as it is a very long process to implement changes or take any decisions that require any change.

I personally did not like my assignment.
Pluspunten
people
Minpunten
low flexibility
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Procter & Gamble

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Procter & Gamble. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 5.552 reviews
52.605
41.792
3799
2210
1146

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Procter & Gamble gesorteerd op locatie