Randstad Reviews

179 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.525 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Satisfaite
Divers jobs étudiants (voormalige medewerker) –  Mons30 mei 2019
Je travail depuis que je suis étudiante pour Randstad, je suis très satisfaite de leur service, c'est la meilleure agence intérim que je connaisse pour ma part. Toujours des personnes agréables au bout du fil et sur place.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Student Job (voormalige medewerker) –  Leuven20 maart 2019
I worked in the kitchen with other staffs which was my very first experienced. I learnt a lot and was very helpful. I added my own kitchen skills as well in order to increase the success rate of the work.

I love it there, because they are family.
Pluspunten
free food after work since its in the kitchen
Minpunten
repeatition of same role everyday
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en aangename werksfeer
Allround bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)15 januari 2019
Zeer fijne samenwerking. Mogelijkheden om me bij te scholen en mezelf verder te ontwikkelen. Flexibel en gemotiveerd te zijn.
Pluspunten
flexibele uren, leuke werkomgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bonne agence
Stage scolaire juin 2012 de secrétariat (voormalige medewerker) –  Libramont, BE12 december 2018
Je n'ai travaillé qu'en tant que étudiante et à des services différents.
Pluspunten
vetements de travail gratuit
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail
CONSULTANT ( stage de 6 semaines) (voormalige medewerker) –  Brussel19 november 2018
Ambiance est chaleureuse
J'ai appris beaucoup de choses : entretien, matching, encodage, screening téléphonique etc
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
employe
aide-soignant (huidige medewerker) –  Lennik Sint-Martens-Lennik12 november 2018
respectueux ,gentillesse et très courtois ,horaires sympa
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interime
Ouvrier du bâtiment (voormalige medewerker) –  liege5 november 2018
je ne veux plus travailler avec de l'interime meme si leur travaille est positif
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Aide-soignante (voormalige medewerker) –  Charleroi4 november 2018
Je suis ravis et une satisfaction general vis a vis le management.
L'ambiance entre collegues est ok. J'aimerais avoir d'autres opportunites ailleur.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Online cursussen, Patientendossier opleiding, snelle ervaring opdoen
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Sint-Denijs-Westrem Gent5 oktober 2018
Managers zijn heel vriendelijk en begripvol. Houden rekening met jou voorkeur. Zijn altijd bereikbaar en helpen je met je zoektocht.
Pluspunten
Maaltijdcheques, koffie bij het bezoek aan de bureau
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intérim
Interim chez " Randstad (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles1 oktober 2018
Les conseillers ne servent à rien et n'essaie même pas de faire semblant d'être utiles
Minpunten
conseillers inefficaces
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel veel ervaring opgedaan, veel afwisseling.
Bediende (voormalige medewerker) –  Brussel26 september 2018
Door jaren als uitzendkracht te werken heb ik heel veel boeiende opdrachten mogen uitvoeren, waarbij ik veel heb kunnen leren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Consultant (huidige medewerker) –  Charleroi23 september 2018
Bonne synergie entre collègues, chacun est stimulé et recruté en fonction de ses compétences et des autres.

Management parfois approximatif.
Pluspunten
Avantages et cadeaux réguliers
Minpunten
Efforts pas toujours récompensés
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De sfeer en de dienstigheid was goed bij het zoeken naar klanten
15 jaar verkoopster spar kassa (voormalige medewerker) –  Randstad eeklo .bij verschillende. mensen18 september 2018
Ik werkte 5 jaar als poetshulp bij randstad ik poetste met diensten cheques
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Receptioniste/telefoniste talen (voormalige medewerker) –  Brussel28 augustus 2018
Ik heb niet veel ervaring met het huidige randstadkantoor, maar vind het goed. Alleen zou ik iets minder manipulatie willen zien.
Dit zeg ik omdat ik hen duidelijk maakte welke job ik zeker niet wou, en zij toch opnieuw probeerden, mij deze job aan te bieden of me naar het kantoor te lokken, zonder een duidelijke jobbeschrijving.
Pluspunten
maaltijdcheques, vriendelijkheid
Minpunten
geen duidelijke info
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail interim
. (voormalige medewerker) –  .9 augustus 2018
tres bon contact dans chaque entreprise ou je me suis presenter pour travailler
Pluspunten
exellent
Minpunten
rien a dire
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
technicien de surfaces industriel (huidige medewerker) –  Belgique29 juli 2018
Des heures. acceptable des chantiers acceptable pour le déplacement travaille. pas loin
Pluspunten
tous
Minpunten
néant
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardering
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Zottegem20 juni 2018
De klanten waar je gaat poetsen hebben waardering voor je werk.
Ze zijn blij als je komt poetsen.
Pluspunten
respect
Minpunten
bij sommige geen koffie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement de travail riche et constructif
CONSULTANT (voormalige medewerker) –  Wavre, Belgium16 juni 2018
J'ai appris à être plus conciliante, courageuse, ne pas abandonner et durant cette expérience j'ai beaucoup grandi.
Pluspunten
Grande entreprise
Minpunten
Grande entreprise
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele firma
Commercieel Uitzendconsulente (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)23 mei 2018
Ik heb de kans gekregen om bij Randstad op te starten als commercieel consulente. De opleidingen waren heel professioneel, doorgedreven en erg nuttig.
Ik kijk er met een zeer positief gevoel op terug dat ik 5 jaar bij Randstad op kunnen werken en mooie ervaringen heb kunnen opbouwen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
empresa top
Student job (huidige medewerker) –  belgium29 april 2018
una empresa que te ayuda a encontrar u trabajo que te gusta.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13.525 reviews
54.501
44.031
32.957
2919
11.117

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur