Randstad Reviews

162 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.207 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele firma
Commercieel Uitzendconsulente (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)23 mei 2018
Ik heb de kans gekregen om bij Randstad op te starten als commercieel consulente. De opleidingen waren heel professioneel, doorgedreven en erg nuttig.
Ik kijk er met een zeer positief gevoel op terug dat ik 5 jaar bij Randstad op kunnen werken en mooie ervaringen heb kunnen opbouwen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
empresa top
Student job (huidige medewerker) –  belgium29 april 2018
una empresa que te ayuda a encontrar u trabajo que te gusta.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Chauffeur (voormalige medewerker) –  belgique25 april 2018
très bien dans l'ensemble surtout je faisais de l'intérim . le cadre était bien
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomstandigheden
Attractiemedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 april 2018
Je moet veiligheidsschoenen dragen die de rest ook al heeft gedragen, de kleren ook. Bij het bedienen van de attracties moet je rechtop blijven staan, je krijgt dus geen stoel om op te zitten maar krijgt wel een opmerking wanneer je eventjes leunt. Er is geen schoonmaakploeg waardoor de studenten al het werk moeten doen (wc’s poetsen, dweilen, stofzuigen...).
Pluspunten
Gratis soep
Minpunten
Geen eigen werkkledij
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environment de travail agreable
Vendeur/Réassortisseur (Contrat intérimaire) (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht23 april 2018
C'est une tres bonne entreprise
J'ai passé de tres beau moment , l'environement au top
vraiment ca dechire quoi
Pluspunten
Securite, salaire bien
Minpunten
pas
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positif
reassortisseur (huidige medewerker) –  viangros12 april 2018
Mon avis est particulièrement positif, rapide et éfficace
Pluspunten
chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oui si vrai de travail agréable
Production et Embalage (voormalige medewerker) –  Belgique5 april 2018
Avec Randstad , j'ai jamais trouvé des problème
Pluspunten
Tiket Restaurant (fed ergon)
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Aide-Soignante - CHU-UCL Mont-Godinne (huidige medewerker) –  Mont-godinne UCL29 maart 2018
Grace à Randstad j'ai décroché mon 1er emploi en tant qu'aide soignante. Je suis très contente du service rendu.
Pluspunten
pas de repas
Minpunten
Dommage qu'il n'offre pas le travail sur le long terme comme Aide-Soignante
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cadre de travail
stage assistant RH (voormalige medewerker) –  Luxembourg2 januari 2018
environnement de travail, climat social (à part une ou deux personnes) très agréable. j'y ai passé de bon moments
Pluspunten
boisson à volonté
Minpunten
transport en commun
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexible
titre service (voormalige medewerker) –  Nivelles Baulers26 november 2017
travail flexible mais peu valorisant malgré les formations
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mon expérience
Consultant (huidige medewerker) –  Luik (stad)7 november 2017
J’apprécie particulièrement la diversité des tâches liées à ce poste tant au niveau administratif que commercial. Je suis à l’aise avec les planifications de rendez-vous, l’analyse des demandes et la recherche de candidats. J’apprécie et je maîtrise les contacts téléphoniques aussi bien avec les intérimaires qu’avec les clients.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werk omgeving
Hostessen (voormalige medewerker) –  Antwerpen16 september 2017
Goede werk omgeving , zeer vriendelijk . Ik heb veel ervaring kunnen opdoen met randstad .
Pluspunten
Flexibele uren
Minpunten
Geen lunch
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Facilité de travail
Aide ménagère à domicile (voormalige medewerker) –  Eigenbrakel8 september 2017
Horaire convenable
Facilité de déplacement ( en bus)
Pluspunten
Certain repas offert
Minpunten
Pas d avantage
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aide-ménagère
Aide-ménagère (voormalige medewerker) –  Verviers7 september 2017
Je travaillais seule, souvent les clients étaient absents.
Je faisais le nettoyage complet d'une habitation toujours des clients différents.
L'aspect le plus difficile était de rester debout toute la journée avec mon mal de dos.
L'aspect agréable était de recevoir un message d'un client pour nous dire merci d'avoir nettoyer.
Me dire que les clients voulaient me revoir était une bonne satisfaction pour moi et mon employeur.
Pluspunten
un bon salaire et une reconnaissance des clients et du patron
Minpunten
je touchais mon salaire par semaine sans avoir un CDI
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving en mentaliteit
poetsvrouw , productie (voormalige medewerker) –  Wetteren29 augustus 2017
Altijd begaan met personeel.
Correcte verloning.
Vriendelijk onthaal.
Pluspunten
feedback
Minpunten
middagpauze
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Temporaire
Vendeuse comptoir et commis de salle (voormalige medewerker) –  BRUXELLES26 juni 2017
Mission de remplacement autant que technicienne de surface; vendeuse; etc
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable et bonne ambiance
Employé administratif / conseiller (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht6 juni 2017
Evaluation des intérimaires, préparation des badges pour intérimaires, plannings, gestion des tâches,...
Pluspunten
Ambiance et gentillesse des collaborateurs
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke werkplek was anders
poetsen aan huis (voormalige medewerker) –  Zottegem2 juni 2017
poetsen aan huis met dienstecheques
leert nieuwe mensen kennen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aucun suivi
Intérimaire (huidige medewerker) –  Battice - Liège11 mei 2017
Les intérims ne sont que des numéros pour Randstad. Vous êtes dans une base de données et si le programme ne sort pas votre CV automatiquement, personne ne vous contacte.
Il faut toujours les rappeler pour avoir un suivi.
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne aide
Employée (voormalige medewerker) –  Belgique2 mei 2017
Ransdat est un bon endroit si vous cherchez du travail, l'équipe est top et vous aidera à trouv
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 10Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 11.208 reviews
53.763
43.368
32.463
2763
1851

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur