Randstad Reviews

168 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.974 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
employe
aide-soignant (huidige medewerker) –  Lennik Sint-Martens-Lennik12 november 2018
respectueux ,gentillesse et très courtois ,horaires sympa
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interime
Ouvrier du bâtiment (voormalige medewerker) –  liege5 november 2018
je ne veux plus travailler avec de l'interime meme si leur travaille est positif
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Aide-soignante (voormalige medewerker) –  Charleroi4 november 2018
Je suis ravis et une satisfaction general vis a vis le management.
L'ambiance entre collegues est ok. J'aimerais avoir d'autres opportunites ailleur.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intérim
Interim chez " Randstad (huidige medewerker) –  Bruxelles Ixelles1 oktober 2018
Les conseillers ne servent à rien et n'essaie même pas de faire semblant d'être utiles
Minpunten
conseillers inefficaces
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel veel ervaring opgedaan, veel afwisseling.
Bediende (voormalige medewerker) –  Brussel26 september 2018
Door jaren als uitzendkracht te werken heb ik heel veel boeiende opdrachten mogen uitvoeren, waarbij ik veel heb kunnen leren.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Consultant (huidige medewerker) –  Charleroi23 september 2018
Bonne synergie entre collègues, chacun est stimulé et recruté en fonction de ses compétences et des autres.

Management parfois approximatif.
Pluspunten
Avantages et cadeaux réguliers
Minpunten
Efforts pas toujours récompensés
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De sfeer en de dienstigheid was goed bij het zoeken naar klanten
15 jaar verkoopster spar kassa (voormalige medewerker) –  Randstad eeklo .bij verschillende. mensen18 september 2018
Ik werkte 5 jaar als poetshulp bij randstad ik poetste met diensten cheques
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Receptioniste/telefoniste talen (voormalige medewerker) –  Brussel28 augustus 2018
Ik heb niet veel ervaring met het huidige randstadkantoor, maar vind het goed. Alleen zou ik iets minder manipulatie willen zien.
Dit zeg ik omdat ik hen duidelijk maakte welke job ik zeker niet wou, en zij toch opnieuw probeerden, mij deze job aan te bieden of me naar het kantoor te lokken, zonder een duidelijke jobbeschrijving.
Pluspunten
maaltijdcheques, vriendelijkheid
Minpunten
geen duidelijke info
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail interim
. (voormalige medewerker) –  .9 augustus 2018
tres bon contact dans chaque entreprise ou je me suis presenter pour travailler
Pluspunten
exellent
Minpunten
rien a dire
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
technicien de surfaces industriel (huidige medewerker) –  Belgique29 juli 2018
Des heures. acceptable des chantiers acceptable pour le déplacement travaille. pas loin
Pluspunten
tous
Minpunten
néant
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardering
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Zottegem20 juni 2018
De klanten waar je gaat poetsen hebben waardering voor je werk.
Ze zijn blij als je komt poetsen.
Pluspunten
respect
Minpunten
bij sommige geen koffie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele firma
Commercieel Uitzendconsulente (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)23 mei 2018
Ik heb de kans gekregen om bij Randstad op te starten als commercieel consulente. De opleidingen waren heel professioneel, doorgedreven en erg nuttig.
Ik kijk er met een zeer positief gevoel op terug dat ik 5 jaar bij Randstad op kunnen werken en mooie ervaringen heb kunnen opbouwen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
empresa top
Student job (huidige medewerker) –  belgium29 april 2018
una empresa que te ayuda a encontrar u trabajo que te gusta.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Chauffeur (voormalige medewerker) –  belgique25 april 2018
très bien dans l'ensemble surtout je faisais de l'intérim . le cadre était bien
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomstandigheden
Attractiemedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 april 2018
Je moet veiligheidsschoenen dragen die de rest ook al heeft gedragen, de kleren ook. Bij het bedienen van de attracties moet je rechtop blijven staan, je krijgt dus geen stoel om op te zitten maar krijgt wel een opmerking wanneer je eventjes leunt. Er is geen schoonmaakploeg waardoor de studenten al het werk moeten doen (wc’s poetsen, dweilen, stofzuigen...).
Pluspunten
Gratis soep
Minpunten
Geen eigen werkkledij
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environment de travail agreable
Vendeur/Réassortisseur (Contrat intérimaire) (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht23 april 2018
C'est une tres bonne entreprise
J'ai passé de tres beau moment , l'environement au top
vraiment ca dechire quoi
Pluspunten
Securite, salaire bien
Minpunten
pas
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positif
reassortisseur (huidige medewerker) –  viangros12 april 2018
Mon avis est particulièrement positif, rapide et éfficace
Pluspunten
chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oui si vrai de travail agréable
Production et Embalage (voormalige medewerker) –  Belgique5 april 2018
Avec Randstad , j'ai jamais trouvé des problème
Pluspunten
Tiket Restaurant (fed ergon)
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Aide-Soignante - CHU-UCL Mont-Godinne (huidige medewerker) –  Mont-godinne UCL29 maart 2018
Grace à Randstad j'ai décroché mon 1er emploi en tant qu'aide soignante. Je suis très contente du service rendu.
Pluspunten
pas de repas
Minpunten
Dommage qu'il n'offre pas le travail sur le long terme comme Aide-Soignante
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cadre de travail
stage assistant RH (voormalige medewerker) –  Luxembourg2 januari 2018
environnement de travail, climat social (à part une ou deux personnes) très agréable. j'y ai passé de bon moments
Pluspunten
boisson à volonté
Minpunten
transport en commun
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11.974 reviews
53.988
43.603
32.653
2806
1924

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur