Randstad Reviews

182 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.865 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toujour des mission
Unique, Daoust, Adecco, Vivaldi's (voormalige medewerker) –  anderlecht31 oktober 2014
a chaque fois une nouvelles mission j'etait présent


disponibiliter,bon ésprit d'équipe,plud de 10ans d'éxpérience comme magasinier cariste
Pluspunten
je suis un bon élèment
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement travail agréable
employé polyvalent restauration (voormalige medewerker) –  liege29 oktober 2014
les journées cher hema sont a la chaine donc faut etre rapide
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te veel weekend werk.
Vrachtwagenchauffeur internationaal (huidige medewerker) –  Lommel16 oktober 2014
Zeer korte werkdagen 6/7 uur en te veel weekenden van huis.
Niet duidelijk met afspraken met chauffeur, en proberen steeds meer macht over de chauffeur te krijgen. Planning in Lommel is zuur en onvriendelijk. Planning in genk is vriendelijk en correct.
Jammer dat ik het meeste werk in Lommel uitvoerde.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entretient de l'environement
Entretien de l'environement (voormalige medewerker) –  Coo12 oktober 2014
Travaille agréable pas compliquer à faire. Nettoyage de tous le parc, vider les poubelles. Il faut beaucoup marcher.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L'intérim c'est bien mais...
Actuellement secrétaire depuis 1an (CDD) (huidige medewerker) –  Ukkel, BRU7 oktober 2014
Secrétaire polyvalente, toujours prête à rendre service dynamique et perfectionniste dans cette petite maison Médicale où je travaille mais cela reste de l’intérim et les opportunités d'aboutir à un CDI sont très minces!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende job
Onderhoud en montage (voormalige medewerker) –  Veurne3 oktober 2014
Goede werksfeer,respect voor ieders job.
Begrip voor familiale redens
Pluspunten
Eco cheques
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe en gezellige werksfeer waar iedereen voor elkaar klaar staat
Stage (voormalige medewerker) –  Tessenderlo3 oktober 2014
Tijdens mijn stage heb ik leren werken met het intern programma
om mensen in te schrijven en hun dossier aan te passen. In de
eerste week was het mijn taak om de telefoon op te nemen en
door te verbinden of een boodschap te noteren. Ook mensen
inschrijven behoorde al gauw tot mijn takenpakket, zoals ook het
klasseren van contracten. Ook heb ik testen mogen afnemen voor
bepaalde bedrijven. In mijn laatste weken heb ik ook de kans
gekregen om mensen te interviewen en voor te stellen aan de
klant.
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 24Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contrat
Préparateur de commande (voormalige medewerker) –  saintes28 september 2014
contrat de remplacement, aucune possibilité d'angagement
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horaire fixe
Technicienne de surface (huidige medewerker) –  Malmedy24 september 2014
Mon horaire est fixe, ce qui m'arrange beaucoup pour organiser mes journées.
Was deze review waardevol?Ja 71Nee 22Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
les clients me disent merci
Sales Engineer (huidige medewerker) –  Anvers - Belgique14 september 2014
Chez le client actuel:
-env. 55h/sem + 2h de route/j et quasi impossibilité de prendre congé
-pas de possibilité d'évolution ni financière ni professionnelle
-fonction variées avec des input au plus haut niveau
-que dire de l'ambiance d'une entreprise en difficulté?
-l'incompréhension par rapport à ma charge de travail excessive
-la difficulté linguistique (Français avec les clients et Néerlandais avec les collègues)
-les clients me disent merci
Pluspunten
voiture de fonction
Minpunten
le manque de reconnaissance et l'absence de perspectives
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen assisteren, samen om naar de apoteker te gaan, in bezoek naar in museau te brengen of naar de stad, o de strand, eten klaar maken. medicatie.
PAB (huidige medewerker) –  Gent, VLG9 september 2014
Ik ga me de personen rond 9u morgens, ik help lichtheid met de poets van het huis.
Ik help de mensen bij kleren aan doen, en extra verzorging. dat kunnen we Vb de boodschappen gaan doen, en dan het eten klaar maken, en samen eten.
we kunnen ook samen naar de apotheker gaan, naar de afspraak met de dokter gaan.
we kunnen ook, samen naar de cinema,gaan of wel een musea gaan bezoeken.
als het goed weer is dan samen naar de strand gaan, naar de stad, zelf gaan shopping.
Medicatie op tijd geven, van een plaats naar andere verplaatsen, urinezak leg maken, sonda met eten aan en uit zetten. etc.
Het leukste van als PAB te werken is aan de mensen echt kunnen helpen, een goede gezelschap geven, samen kunnen lachen.
Pluspunten
Nederlands kunnen oefening
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 30Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heb daar zeer graag gewerkt!
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Turnhout, VLG5 september 2014
elke dag leer je wel iets bij.
toffe collega's!
Het moeilijkste van de baan, niet klaargeraken tegen het einde van de dag.
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
het was te ver voor mij
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travil agréable
Auxiliaire de ménage (voormalige medewerker) –  hainaut3 september 2014
j arrivais chez les clients je nettoyais leur maison selon leurs demandes je travaillais seul chez le clients l aspect le plus difficiles c étais les clients très sales le plus agréables c étais que j allais a mon rythmes tout en gérants mes heures
Pluspunten
horaire fixe
Minpunten
de temps en temps je tombais chez des gens très sales
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Mol, VLG27 augustus 2014
alle dagen waren verschillend veel tips gekregen van collega s
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Productiearbeider (voormalige medewerker) –  Turnhout22 augustus 2014
Goede werksfeer
Wel hard fysieke arbeid
Niet gelinkt aan diploma
Was deze review waardevol?Ja 59Nee 31Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail agréable
magasignée (voormalige medewerker) –  liege16 augustus 2014
gestion du stock magasignée un travail que j aime

experience dans le domaine de magasinier et livreur instalation de machine et reprise des machine qui ne va plus
Pluspunten
bonne armonie
Minpunten
aucune
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Verkoopster dameskleding en accessoires (voormalige medewerker) –  Antwerpen5 augustus 2014
Alles liep perfect zoals het moest
Goede collega's
Heb echt niks te klagen
Deze baan heb ik het erg naar mijn zin gehad
Pluspunten
Goede beginnende werkuren
Minpunten
Geen vaste contract
Was deze review waardevol?Ja 60Nee 28Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tenir compte des besoins et des envies des ouvriers
technicienne de surface (voormalige medewerker) –  La Louvière, WAL14 juni 2014
randstad est a l ecoute des demandeurs ils proposent souvent du travail et si il est refuse ni voit aucun inconvenient c est toujours selon les besoins et envies de chacun
Pluspunten
changement d environnement, flexibilite
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
productie afvulling (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg5 juni 2014
Toffe collega's op met te werken, zeker in de productie van Myléne.
Pluspunten
lunch te krijgen voor kleine prijs
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opportunité
Agent d'accueil Intérimaire (voormalige medewerker) –  Liège2 juni 2014
beaucoup d'offres d'emplois qui me correspondaient et qui respectaient mes demandes
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13.865 reviews
54.622
44.112
33.012
2948
11.171

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur