Randstad Employee Reviews

Ratings by category
3,6Work-Life Balance
3,3Pay & Benefits
Found 184 reviews matching the search See all 14.044 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bonne Agence
Cariste, ouvrier polyvalent, ouvrier de production (Former Employee) –  Liège, WAL31 January 2014
je collabore principalement avec Randstad.
C'est la plus sérieuse des Agences en Intérim
Was this review helpful?Yes 14No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Chouette station service
Employée de station service (Former Employee) –  Couillet, WAL23 January 2014
Bon lieu de travail, collègue agréable, travail d'équipe. Sérieux, emploi varié, maintien de la caisse des sandwichs, des pompes à essence. Ouverture en été de 6h à 22h et en hiver de 5h30 à 22h. La sandwicherie est disponible de 6h à 18h
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet zomaar werkgever van het jaar!
consultant engineering (Former Employee) –  Merelbeke, VLG23 January 2014
De sfeer was er altijd top. Een heel open communicatie. Wat ik super vond waren de bedrijfsbezoeken bij andere collega's. Op die manier kon je ook eens binnenkijken bij bedrijven zonder de drukte van openbedrijvendag.

De begeleiding bij de projecten en extra opleidingsmogelijkheden zijn fantastisch.

Het moeilijkste is het afscheid nemen wanneer de arbeidsmarkt wijzigt en we tot de vaststelling komen dat er plots geen projecten meer voor jou functie zijn :(
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agréable
nettoyage en titres-services (Former Employee) –  Brussels, BRU22 January 2014
chaque journées effectuées chez les particuliers sont pareilles
je n'ai pas eu d'opportunités de développement
je travaillais seule
beaucoup de temps passé dans les transports en communs pour me présenter d'un endroit a l'autre
Pros
remboursement du transport et primes
Cons
en titres-services c'est difficile de consillier les horraires sans avoir de voiture
Was this review helpful?Yes 64No 14Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail varié
technicien pour diverses sociétés intérimaires (Former Employee) –  Liège, WAL20 January 2014
expérience tres intéressante au niveau variété de postes
adaptation.
Pros
travail varié, on peut décider quand on travaille
Cons
aucune sécurité d'emploi
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top Copy
huishoudhulp Top Copy (Former Employee) –  gent6 January 2014
mijn collega's waren zeer vriendelijk mensen. ik moest de ene dag naar stad in gent en de andere dag buiten stad gent. 2 verschillende posten maar wel het zelfde bedrijf. ik werd gewaardeerd door ieder van mijn collega's mijn bazin was iemand waar je goed met kost praten. een leuke vrouw
Was this review helpful?Yes 20No 8Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
produktie arbeider
vanalles klusjes (Former Employee) –  Antwerpen, VLG3 December 2013
niks over te vertellen korte op drachten
is intrim goede collega s
spijtig allemaal korte opdrachten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
changement
Ouvrier polyvalent (Former Employee) –  bruxelles13 November 2013
ca varie selon le contra comme c'est une interim

apprentissage

bon
sympa

les deplacements

le changement de travail
Pros
cheque repas
Cons
pas toujours de travail
Was this review helpful?Yes 72No 25Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
de nombreux apprentissages
Durée de stage 15 semaines & Travail (Former Employee) –  Liège7 November 2013
Une durée de stage de 15 semaines au sein de Randstad Recruitment & Selection.

Ce stage a été suivi de job étudiant au sein du service
Was this review helpful?Yes 23No 12Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail social
Aide Menagere (Current Employee) –  Tournai, WAL5 November 2013
. Journée type: préparation de mon matériel de nettoyage, réalisation des taches ménagère souhaité par le client, remise en place de mon matériel.
. L aspect difficile est l effort physique fourni sur une journée de travail.
. L aspect agréable est le contact avec le client.
Was this review helpful?Yes 29No 14Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productie medewerkster gezellige omgeving
Productie (Former Employee) –  Arbeidster4 November 2013
mijn collega's waren heel fijn
alles was leuk was wat afwisseling
geen moeilijkste dingen ervan
Pros
goedkoop om te bestellen
Cons
soms een beetje verwarend
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Stage de fin de formation (Former Employee) –  liege23 September 2013
les collègues étaient agréables dans l'ensemble. Arrivée 8h30: classement et encodages des coupons titres service du jour. Ensuite rappel clients pour le recouvrement des créances. Encodage de nouveaux horaires pour les aides ménagères. Encodage aussi des justificatifs d'absences (maladie et autres). Envoi de fiches Onem pour paiement de chômage techniques.
Pros
Horaires souples
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig kantoor waar de sfeer centraal staat
Stage (Former Employee) –  Ieper11 September 2013
Er is een goede sfeer tussen de collega's.
Ik stond in voor het verwelkomen van de mensen en eventueel verder helpen. Ik mocht de mensen inschrijven. Voor enkele klanten kreeg ik de volledige verantwoordelijkheid.
Was this review helpful?Yes 24No 12Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tâches quotidiennes
Employé Administratif (Former Employee) –  Verviers3 September 2013
Gestions du département Titres et services
- gestions planning
- contacts téléphoniques
- gestions des chèques Titres et services
Pros
Contact humain
Cons
Ce n'étais qu'un stage
Was this review helpful?Yes 56No 22Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
un travailleur heureux est plus rentable au travail !
Plongeur (Former Employee) –  Bruxelles-Capitale3 September 2013
Tout simplement parfait, première fois qu'un travail me passionne autant !!
Was this review helpful?Yes 38No 6Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk om te weten dat je mensen savonds in een proper huisje komen na een werkdag voor hen
DIENSTENCHEQUES (Current Employee) –  Turnhout, VLG26 August 2013
max. 9H PER DAG WERKEN, meestal 2 klanten per dag,ik kende al veel van poetsen,poetsen is een hobby van me,dus ik vondt hjet fijn om van mijn hobby mijn beroep te maken,met collegas hadden wij geen contact eigelijk,en dat vond ik iets minder,maar ik had genoeg babbel bij mijn gezinnen,het is best vermoeiend werk,en niet echt aan te raden om dat full time te doen,heb dat een tijd gedaan,maar heb moeten afbouwen,iets wat randstad wel begreep,het leukste is dus het contact met je klanten,mij zagen ze graag komen,en werd ook altijd beloond met presentjes,voor verjaardag,pasen,kerst,dus dat was zeker een erkenning voo me!
Pros
ik kreeg drinken en zelfs eten gratis van mijn klant, hun ijskast was mijn ijskast zeiden ze
Cons
vermoeiend, nek en rugklachten
Was this review helpful?Yes 16No 12Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer met een tof team
Uitzendconsulente (Former Employee) –  Maasmechelen, VLG19 August 2013
- contracten versturen
- bellen potentiële werknemers
- fiches werknemers bijhouden en aanvullen
- nieuwe werknemers begeleiden eerste werkdag met de juiste documenten
- communicatie klanten
- ondersteuning
- maaltijdcheques uitdelen
- enz...
Pros
toffe collega's
Cons
tijdelijk werk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed team.
Service Desk Support team member (Former Employee) –  Beerse, VLG15 July 2013
Fijne internationale werksfeer met toffe collega's. Projectondersteuning voor de locatie van de service desk naar Zuid Afrika.
Pros
Collega's
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tof behulpzaam team.
Customer Service Assistant (Former Employee) –  Beerse15 July 2013
Vervangingsopdracht ter ondersteuning van de Service Desk die uiteindelijk ondergebracht is in Zuid Afrika (destijds).
Pros
Fijne collega's
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Poetshulp en zwemles (Former Employee) –  Tessenderlo14 June 2013
super werk
Toffe collega's
Goede organista
Ik ben maar een student dus niet veel nog te vertellen
Pros
Goed betaald
Was this review helpful?Yes 18No 8Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Randstad. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 14.044 reviews
54,7K
44,2K
33K
2961
11,2K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,4Management
3,5Culture