Randstad Employee Reviews

Ratings by category
3,6Work-Life Balance
3,3Pay & Benefits
Found 183 reviews matching the search See all 14.032 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
trés désagréables!!!!
car-jockey (Former Employee) –  ghislenghien4 June 2013
en arrivant au post de garde a l'entré, voulant me présenter, l'agent de sécurité (crane d'oeuf sans cheveux, petit avec un gilet orange) du prénom de frank je croi, je n'ai pas su voir le reste car il a caché sa carte pour pas que je puisse me pleindre, a commencer a m'insulté car j'étais le 6eme d'aprés lui, ne comprennant pas vrement ce qu'il voulait dire, je venais juste pour un entretien, a ce moment la ses gros toutou sont arrivé, voila travaillez chez GEFCO avec randstad c'est travailler avec des personnes très social tous les jours, pas pour moi!!!
Pros
une route désagréable pour les amortisseurs
Cons
l'accueil de m...., insulte, manque de respect
Was this review helpful?Yes 16No 9Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Etudiant
Consultante stagiaire (Former Employee) –  Charleroi26 May 2013
Bien déroulé

une journée de travail typique
les opportunités de développement
le management
vos collaborateurs
l'aspect le plus difficile de votre poste
l'aspect le plus agréable de votre poste
Was this review helpful?Yes 57No 30Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agréable
livreur (Current Employee) –  bruxelles15 May 2013
- travail avec beaucoup de mobilité
-déplacement continue
Was this review helpful?Yes 40No 10Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer leerzame werkplek
consulente (Former Employee) –  randstad belgië26 March 2013
De kans krijgen jezelf te mogen zijn, mits de vereiste taken te kunnen uitvoeren.
Was this review helpful?Yes 11No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede en propere werksfeer met veel aandacht voor de individu
machineoperator en demonteur (Former Employee) –  Lommel13 March 2013
Bij ZF Windpower werd er in drukke periodes gewerkt op basis van
3 shiften en minder drukkere periodes daalde dit tot 2 shiften. De ene dag is het drukker als de andere, dan wordt er volop gewerkt en andere dagen als het minder druk is kan er eens een babbel geslaan worden met collega's, wat natuurlijk ook zeer belangrijk om elkaar beter te leren kennen, gezien ik meer tijd met mijn collega's doorbreng dan thuis.
Pros
met personeelsrestaurant
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productive and fun work place
HR assistant (Former Employee) –  Belgium, Hainaut, Ath21 January 2013
To welcome candidate, to subscribe them, to manage their files, to check administrations thinks
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
idiale job, kort bij huis en dagwerk
kwaliteidscontrole (Former Employee) –  logistics16 January 2013
Bij ddh logistics , is het leuk werken, aangename collega's en teamleader, bereid om in alle situatie's te helpen .
Alleen jammer dat men geen zekerheid heeft voor een vaste job.
Pros
dagwerk, geen haat of nijd tussen collega's
Cons
geen werkzekerheid
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
hulp bij personen met fysieke beperking
persoonlijk assistente (Former Employee) –  zilverberg7 January 2013
ik heb al eens stage gedaan bij personen met een fysieke beperking dus veel heb ik niet bijgeleerd
Pros
vriendelijke mensen
Cons
soms teveel tijd voor te weinig werk
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail en equipe
ouvrier (Former Employee) –  bruxelles anderlecht31 December 2012
Environement de travail agréable,j'ai travaillé en production comme ouvrier
Was this review helpful?Yes 15No 5Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
secrétariat médical
secrétaire (Former Employee) –  ITTRE27 December 2012
aucune opportunité de développement, mise sous pli du courrier et expédition!
Pros
aucun
Cons
engagée sous promesse de trois jours/semaine et un seul presté
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een gezellege uitje met collega.
Helpende (Former Employee) –  Den Haag19 December 2012
Dat bewoners centraal staan
Er wordt mogelijkhied geboden om je te laten scholing
Je kan altijd terug valen op jou collega
ik vind het een leuke baan omdat je altijd nieuwe mensen leren kennen en die je hulp moe bieden .
Pros
goede samen werking met uitzendkracht.
Was this review helpful?Yes 12No 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
avis global
interimaire (Former Employee) –  Bruxelles7 December 2012
Grâce à Randstad j'ai pu effectuer plusieurs missions cela m’a permis de pouvoir magner des machines, j’ai pu aussi apprécier le contact avec la clientèle j’ai pu expérimenter dans plusieurs domaines différents tels que :
Pros
cheque repas
Cons
salaire payé à la semaine
Was this review helpful?Yes 43No 15Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
top omgeving
werknemer (Former Employee) –  Randstad Bornem26 November 2012
fijne collega's, aangename werkomgeving, vele mogelijkheden
om bij te leren
Was this review helpful?Yes 24No 13Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement et entente avec les collègues agréables
Aide-ménagère par titre-service (Current Employee) –  Nivelles10 November 2012
J'aime les chiffres, le téléphone ne me fait pas peur.
Savoir apprendre à tout point de vue aussi bien pour le travail qu'à la façon dont je travaille, me dire les erreurs que je fais et pas le dire à mon patron par exemple.
Un esprit d'équipe avec mes collaborateurs, le service que je peux rendre à mes collègues.
L'aspect le plus difficile de mon poste c'est de ne pas reconnaître ses torts et l'aspect le plus agréable de mon poste c'est de bien m'entendre avec tous mes collaborateurs.
Pros
heures flexibles, ponctualité, honnêteté.
Cons
parler à tort et à travers, ne rien dire quand on a fait une erreur.
Was this review helpful?Yes 51No 11Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afhankelijk van het werk, c.q. bedrijf waar ik kwam te werken, want het betreft hier een functie als uitzendkracht
Algemeen medwerker productie en of toerisme (Former Employee) –  Malmedy1 November 2012
Werkzaamheden waren zeer variërend, van Houtbouw/industrie, Magazijn medewerker, tot werken in Vakantieparken (o.a. Sunparks Vielsalm)
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Good company
Process controller and tecnician (Former Employee) –  Hasselt20 October 2012
Teleplan Belgium is a company, specialised in repair of consumer electronic goods; amongst the products they repair are GSM's, Domestic appliances, Audio and Video appliances, and IT equipment. Markets they serve are Belgium, Luxembourg and the Netherlands.

A team of 80 people takes care of around 15.000 repairs per month, and does every effort to get clients defective product repaired and returned to them, in the shortest period possible.
Pros
good workers team and management
Cons
robotic work
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail agréable
chauffeur pl (Current Employee) –  heppignies1 October 2012
tous va a peut prers bien je n'ai pas d'avis ni négatif ni positif sur le travail
Pros
frais de déplacement
Cons
trop peut de mission proposée
Was this review helpful?Yes 31No 9Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werksfeer
heftruckbestuurder (Former Employee) –  Leuven27 September 2012
De dagtaak begon met een uitzetting van de werkzaamheden die nog moesten gedaan worden.Daarna begon onze taak met de heftruck.Heb daar geleerd met een computer scanner te werken die ons de opdrachten gaf.Dat was voor mij in het begin het moeilijkste om mee te werken.Het waren goede collega's die hielpen waar nodig,alsook de chef was goed in de omgang.Het leukste aan de job was dat ik er erkenning van kreeg in het werk wat ik deed.
Pros
gratis koffie en soep
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 3NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselende job met zeer hoge werkdruk
junior consultant (Former Employee) –  Hasselt16 August 2012
Een werkdag bij Randstad begint om 08u30, met het nakijken van de binnengekomen mailtjes. Daarna overloop je je to-do lijstje en begin je dat af te werken. Mensen opbellen om te vragen hoe het sollicitatiegesprek verlopen is, of naar het bedrijf bellen om te vragen of de sollicitant in de smaak viel, of ze geïnteresseerd zijn in een openstaande vacature, ..
Daarnaast ontvang je mensen - al dan niet - op afspraak voor een intakegesprek en het overlopen van hun cv. Ondertussen blijf je inkomende telefoontjes afhandelen en werk je je administratie bij.

De werkdruk ligt zeer hoog omdat je heel veel taken tegelijk moet afwerken en er telkens nieuwe info binnenkomt, die je ook niet mag laten liggen. Het is 8u aan een stuk heel hectisch.

Het leukste aan de job vond ik de afwisseling, en de vele sociale contacten. Je komt dagelijks met heel veel (nieuwe) mensen in contact.
Het moeilijkste vond ik om alle aspecten van de job snel onder de knie te krijgen, gecombineerd met het hoge tempo.
Pros
veel extra legale voordelen en een vrij hoog startersloon
Cons
lange werkdagen
Was this review helpful?Yes 29No 9Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Review
poetshulp (Former Employee) –  gent en ninove9 August 2012
goede consuletes als er een probleem is word je daar goed bij geholpen
Pros
werk kledij
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 13No 6Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Randstad. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 14.032 reviews
54,7K
44,2K
33K
2960
11,2K

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,4Management
3,5Culture