Randstad Reviews

179 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.386 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Chauffeur (voormalige medewerker) –  belgique25 april 2018
très bien dans l'ensemble surtout je faisais de l'intérim . le cadre était bien
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomstandigheden
Attractiemedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 april 2018
Je moet veiligheidsschoenen dragen die de rest ook al heeft gedragen, de kleren ook. Bij het bedienen van de attracties moet je rechtop blijven staan, je krijgt dus geen stoel om op te zitten maar krijgt wel een opmerking wanneer je eventjes leunt. Er is geen schoonmaakploeg waardoor de studenten al het werk moeten doen (wc’s poetsen, dweilen, stofzuigen...).
Pluspunten
Gratis soep
Minpunten
Geen eigen werkkledij
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environment de travail agreable
Vendeur/Réassortisseur (Contrat intérimaire) (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht23 april 2018
C'est une tres bonne entreprise
J'ai passé de tres beau moment , l'environement au top
vraiment ca dechire quoi
Pluspunten
Securite, salaire bien
Minpunten
pas
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positif
reassortisseur (huidige medewerker) –  viangros12 april 2018
Mon avis est particulièrement positif, rapide et éfficace
Pluspunten
chèque repas
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oui si vrai de travail agréable
Production et Embalage (voormalige medewerker) –  Belgique5 april 2018
Avec Randstad , j'ai jamais trouvé des problème
Pluspunten
Tiket Restaurant (fed ergon)
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Aide-Soignante - CHU-UCL Mont-Godinne (huidige medewerker) –  Mont-godinne UCL29 maart 2018
Grace à Randstad j'ai décroché mon 1er emploi en tant qu'aide soignante. Je suis très contente du service rendu.
Pluspunten
pas de repas
Minpunten
Dommage qu'il n'offre pas le travail sur le long terme comme Aide-Soignante
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cadre de travail
stage assistant RH (voormalige medewerker) –  Luxembourg2 januari 2018
environnement de travail, climat social (à part une ou deux personnes) très agréable. j'y ai passé de bon moments
Pluspunten
boisson à volonté
Minpunten
transport en commun
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexible
titre service (voormalige medewerker) –  Nivelles Baulers26 november 2017
travail flexible mais peu valorisant malgré les formations
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mon expérience
Consultant (huidige medewerker) –  Luik (stad)7 november 2017
J’apprécie particulièrement la diversité des tâches liées à ce poste tant au niveau administratif que commercial. Je suis à l’aise avec les planifications de rendez-vous, l’analyse des demandes et la recherche de candidats. J’apprécie et je maîtrise les contacts téléphoniques aussi bien avec les intérimaires qu’avec les clients.
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werk omgeving
Hostessen (voormalige medewerker) –  Antwerpen16 september 2017
Goede werk omgeving , zeer vriendelijk . Ik heb veel ervaring kunnen opdoen met randstad .
Pluspunten
Flexibele uren
Minpunten
Geen lunch
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Facilité de travail
Aide ménagère à domicile (voormalige medewerker) –  Eigenbrakel8 september 2017
Horaire convenable
Facilité de déplacement ( en bus)
Pluspunten
Certain repas offert
Minpunten
Pas d avantage
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aide-ménagère
Aide-ménagère (voormalige medewerker) –  Verviers7 september 2017
Je travaillais seule, souvent les clients étaient absents.
Je faisais le nettoyage complet d'une habitation toujours des clients différents.
L'aspect le plus difficile était de rester debout toute la journée avec mon mal de dos.
L'aspect agréable était de recevoir un message d'un client pour nous dire merci d'avoir nettoyer.
Me dire que les clients voulaient me revoir était une bonne satisfaction pour moi et mon employeur.
Pluspunten
un bon salaire et une reconnaissance des clients et du patron
Minpunten
je touchais mon salaire par semaine sans avoir un CDI
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving en mentaliteit
poetsvrouw , productie (voormalige medewerker) –  Wetteren29 augustus 2017
Altijd begaan met personeel.
Correcte verloning.
Vriendelijk onthaal.
Pluspunten
feedback
Minpunten
middagpauze
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Temporaire
Vendeuse comptoir et commis de salle (voormalige medewerker) –  BRUXELLES26 juni 2017
Mission de remplacement autant que technicienne de surface; vendeuse; etc
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable et bonne ambiance
Employé administratif / conseiller (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht6 juni 2017
Evaluation des intérimaires, préparation des badges pour intérimaires, plannings, gestion des tâches,...
Pluspunten
Ambiance et gentillesse des collaborateurs
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke werkplek was anders
poetsen aan huis (voormalige medewerker) –  Zottegem2 juni 2017
poetsen aan huis met dienstecheques
leert nieuwe mensen kennen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aucun suivi
Intérimaire (huidige medewerker) –  Battice - Liège11 mei 2017
Les intérims ne sont que des numéros pour Randstad. Vous êtes dans une base de données et si le programme ne sort pas votre CV automatiquement, personne ne vous contacte.
Il faut toujours les rappeler pour avoir un suivi.
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne aide
Employée (voormalige medewerker) –  Belgique2 mei 2017
Ransdat est un bon endroit si vous cherchez du travail, l'équipe est top et vous aidera à trouv
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une société agréable
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Halle26 april 2017
Une société qui facilite les travailleurs à réalisé leurs projets en leurs offrants les atouts nécessaires pour y parvenir.
Pluspunten
augmentation des chéques repas
Minpunten
pas d'avantages
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne entreprise
Aide ménagère à domicile (voormalige medewerker) –  La Louvière21 april 2017
Très bonne entreprise avec un sens de l'organisation très fluide
Pluspunten
Tres a l'écoute
Minpunten
Pas de chèques repas
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13.386 reviews
54.445
44.001
32.935
2910
11.095

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur