Randstad Reviews

182 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.869 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team spirit
HR CONSULTANT - Namur (voormalige medewerker) –  Namur17 mei 2016
Contacts réguliers entre consultants et échange de bonnes pratiques.
Pluspunten
Autonomie
Minpunten
Exemple : Pas d'avantages en nature
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
satisfaisant
Aide-ménagère (voormalige medewerker) –  Brussels12 april 2016
nettoyage à domicile, nettoyage des sols, poussière, sanitaires, cuisine et repassage
Pluspunten
formation
Minpunten
pas d'avantages
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Les opportunités de développement
secrétaire de direction (voormalige medewerker) –  Mons6 maart 2016
En tant qu'intérimaire et dans la région de Mons, les opportunités de développement étaient, en son temps, quasi nulles et la pratique du "favoritisme" quasi une politique d'agence.
Pluspunten
titres repas
Minpunten
Peu de suivi et de contacts avec l'agence
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 13Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable
Aide ménagère à domicile (voormalige medewerker) –  Geraardsbergen, VLG3 december 2015
la note globale est bien, vie professionnelle bien,salaire dépend des clients que vous avez,sécurité de l'emploi est bonne, management bien , culture d'entreprise bonne
Minpunten
pas de chèques répas
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam met betrekking tot de vaste posten
schoonmaak (voormalige medewerker) –  Wetteren, VLG26 november 2015
Altijd vaste posten was aangenaam, elke week altijd naar dezelfde mensen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rien a dire
Préparatrice (voormalige medewerker) –  charleroi25 november 2015
commencé a 7h terminer a 15h non stop l'employeur ne dit pas tout aux collaboratrice de cher ranstad donc nous somme sans aucune défense et si nous disons la vérité nous ne somme plus rappeler alors nous, nous soumettons a l'Abu de travail a faire ce que les "vraie" ouvrier ne voulais pas faire oui car nous les intérimaire nous ne sommes "que" ce sont leurs mots des intérimaire en gros déçu du travail en restauration
Pluspunten
repas gratis
Minpunten
rabaisser
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aucun avis
caissière (voormalige medewerker) –  belgique25 november 2015
j'ai travaillé pour l'agence ranstad pendant quelques années et contrairement à ce qu'il prétende ils ne nous aident pas à aller vers un mieux j'ai commencé chez eux comme plongeuse alors que j'avais postulé pour la vente et quand ils mon envoyé travailler pour la vente c'étais pour des personne qui n'avais aucun respect et quand je leurs en est fais par de mon mécontentement ils m'ont ignoré et ne m'on plus rappeler la personne qui s'occupais de moi était absente ces collègues on été désagréable et très hautaines et c'est pour cela que je n'ose plus postuler dans une agence interime de Charleroi
Pluspunten
les 2 valérie du 2 ème étage etait géniale
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement du travail plus ou moins agréable comme tout travail en Interim
Livraison de colis des sociétés commerciales (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU22 november 2015
C'est un travail sous pression en terme de rentabilité escompté chez le client. Du point de vue horaire, la journée typique de travail est normale. Les opportunités de développement était minces. Le management était bien poussé, un système à l'Anglo-saxon.
C'est un travail polyvalent.
Pluspunten
Il y a des chèques repas
Minpunten
Le contrat est à court-terme et précaire
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proximité
Employé administratif magasin chez lecomte (voormalige medewerker) –  Andenne17 november 2015
Poste administratif agréable.
Gestion des stocks.
Encodage des données.
Local pas très agréable et bruyant.
Pluspunten
Horaire
Minpunten
Environnement
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Brugge15 november 2015
Leuk werken, vlotte mensen, aangenaam, goeie communicatie
Pluspunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 16Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen verandwoordige gevoel
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  oudeburg zuiekerke gistel westende oostende27 oktober 2015
ze luisteren n ie naar de poets vrouwen juist de klanten nietegen staande wij poets vrouwen ervaring hebben de klanten willen meer en meer en da n moet ik slikken voor minderen uren
Pluspunten
maaltyd chequs
Minpunten
te verre afstanden en geen rekening houden met de werknemers
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Auxiliaire administrative et d'accueil (voormalige medewerker) –  Bruxelles21 oktober 2015
Un très bonne ambiance, j'ai adoré travailler dans le milieu scolaire.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
receptie en onthaal
Receptioniste/onthaal (stage) (voormalige medewerker) –  Brugge, VLG19 oktober 2015
Heel veel bijgeleerd. Frans bijgeschaafd. Goede stageplaats.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
stagiair (voormalige medewerker) –  Merksem2 oktober 2015
Heb stage gedaan bij Randstad. Dit was zeer leerrijk voor mij.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agrable
Aide ménagère (voormalige medewerker) –  Malmédy, WAL1 oktober 2015
La journée facile et simple et normale. Travaille en solitaire. Pas compliquer à par quand il faut bouger du loure, mais sa va.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
recruitment agency
Plumber (voormalige medewerker) –  Antwerpen, Belgium29 september 2015
Randstad is a recruitment agency and i start work for IMTECH by randstad.the managment is very friendly and very good.i work 4 months for this recruitment agency and then i have fast contract with IMTECH BELGIUM.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail intérimaire
préparateur de commandes chez C.L.W. en intérim (voormalige medewerker) –  Mons12 september 2015
travail intérimaire ,on est bien encadré
travail en équilibre avec la vie de famille
l'aspect le plus diffile c'est que l'on ne savait jamais combien de temps cela durerais
mais la mission de péparateur de commandes pour la centrale ldl me procurai une satisfaction personnel
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
les personnelles étaient agreable
Employé en bureautique (voormalige medewerker) –  Halle, VLG10 september 2015
ce stage chez Randstad m'a permis de voir à quoi ressemblerait mon futur métier, c'était très enrichissant car ça m'a permis de pratiquer tout ce que j'avais appris durant ma formation.
Pluspunten
Boisson gratuite
Minpunten
ilya pas
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendelijk, formeel
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  La Heydt, WAL7 september 2015
In het begin deed ik niet zo veel, maar na paar dagen mijn stage te lopen, kreeg ik meer werk. Ik vond het allemaal heel leuk, tot ze teveel van me verwachten. Ze begonnen me zoveel werk te geven, en ik zeg niet graag nee. Maar ik kreeg het altijd wel af, maar werdt na een tijd heel overmoeid! lieve mensen, maar te veeleisend!
Pluspunten
samen lunchen
Minpunten
heel de tijd achter de computer
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
journée
Intérimaire (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU26 augustus 2015
Ma tache chez Sonica était de préparer les commandes que je dirigeais une fois fini à l'emballage qui ensuite était expédiée.
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13.869 reviews
54.624
44.114
33.012
2948
11.171

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur