Randstad Reviews

179 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.411 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail stagiaire
administratieve werk uitvoeren (voormalige medewerker) –  bruxelles vilvorde28 april 2015
exéllent comfort, je traite les dossiers des nouveaux demandeur d'emplois, je repond au telephone
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 24Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Système de mise à disposition bien structuré.
Intérimaire & étudiant jobiste (huidige medewerker) –  Liège, WAL20 april 2015
Je fais généralement de missions d'intérim, dans différentes sociétés.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
ouvrière (voormalige medewerker) –  namur14 april 2015
on passe de belles journées,une ambiance et échange entre personnelles et clients.Chaque jour, on apprend des nouvelles choses qui concerne le domaine.Mes collaborateurs sont vraiment sympas.l'aspect le plus difficile c'est la responsabilité de tenir la parole et le rendez -vous donné aux clients,par contre l'aspect le plus agréable de mon poste c'est de satisfaire à la demande du client.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaillee chez les particulier
Aide ménagère (mi-temps) (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU17 maart 2015
a certain moment je suis tres contente mais pas asser de securiter concernant le contrat de l aide menagere
Pluspunten
un salaire
Minpunten
toujours courir
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 27Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail en équipe
Cuisinier (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU11 maart 2015
Selon les missions le travail est agréable, un bon esprit d'équipe.
Pluspunten
On apprend tous les jours
Minpunten
Pas suffisament de missions
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke werkervaring met veel afwisseling en uitdaging
Randstadconsulent Inhouse (voormalige medewerker) –  Diest Molenstede, VLG3 maart 2015
Gespreid over meerdere maanden werd ik in het bedrijf ingezet op drukke dagen. Samen met de vaste werknemers/consulenten werd ik betrokken bij de dagplanning van de werknemers van de firma Marmo.
Mijn ICT kennis en leergierigheid boden me heel wat kansen om op de werkvloer ervaring op te doen op vele vlakken. Vooral ook het persoonlijk contact met de werknemers heb ik als zeer positief ervaren.
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
Soms moeilijk que planning omdat tewerkstelling in het bedrijf weersafhankelijk is.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 30Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres dur phisiquement
Agent de quai (voormalige medewerker) –  chily mazarin28 februari 2015
pour pouvoir travailler chez ups il faut etre phisiquement et mentalement au point si non c'est tres dur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke, uitdagende job
Verkoper (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG26 februari 2015
Een dag op het werk begon altijd om 9u50 waar we de cijfers van de vorige dag kregen en zo konden zien of we goed hadden gedraaid en waar we beter konden doen.
Mijn collega's waren heel aangename mensen om mee te werken en ik kon altijd op hen rekenen wanneer ik hun hulp nodig had of advies.
Ik heb geleerd om mensen een plezier te doen in het helpen zoeken naar hun kledij, en dit op een leuke manier.
Ik vond persoonlijk niet veel moeilijk aan de baan, al had ik niet echt een voorkeur om de kinderafdeling te doen, daar was ik nog niet echt mee weg.
het leukste van de job is de mensen een plezier te doen met leuke aankopen en een goede service.
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
soms wel onderbemand op de vloer
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon enfironement de travail
aide-menagére (voormalige medewerker) –  La Louvière, WAL5 februari 2015
entreprise très à l’écoute de ses aides-menagéres
aspect difficile du poste la patiente
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorg,opvang zieke kinderen
Zorg (voormalige medewerker) –  Brasschaat, VLG2 februari 2015
Interim Randstad: goede communicatie, vriendelijk.
fijn om nieuwe ervaringen op te doen. Ontdekken waar ik goed/minder goed in ben.

CM: goede degelijke screening en sollicitatie.
fijne werksfeer, goede communicatie, rekening houdend met persoonlijke gezinssituatie en afstanden adressen.
Pluspunten
fijne communicatie
Minpunten
laag loon.
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 22Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interimwerk
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Zaventem27 januari 2015
Op interimbasis

Het is een tijdje geleden reeds maar had goed contact met dit interimbureau en was er heel tevreden van.
Pluspunten
goed betaald
Minpunten
wekelijkse contracten en administratieve rompslomp
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 21Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
all round Magazijnier (voormalige medewerker) –  genk8 januari 2015
gezellige werkomgeving
organisatie is goed
loon is goed
ligging is goed
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 26Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving. De verdiensten zijn mager.
Magazijnier / chauffeur (voormalige medewerker) –  Zoersel20 december 2014
Gezellige werkomgeving. De verdiensten zijn mager.
De zoon van de eigenaars is een vriend en daarom is het wel
leuk om bij hen te werken.
Pluspunten
De zoon van de eigenaars is een maat
Minpunten
je kan soms opgejaagd worden
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agence Randstad Wavre
Consultant (voormalige medewerker) –  Wavre, WAL14 december 2014
Cadre de travail très agréable. Très bonne équipe.
Très professionnel.
J'y ai effectué un stage et j'en garde une excellente impression. C'était une expérience très enrichissante.
Was deze review waardevol?Ja 53Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avis
Opérateur senior help desk (voormalige medewerker) –  Bruxelles1 december 2014
Travailler via une société d'intérimaire n'est pas le plus sécurisant. Mais le travail à effectuer chez Belgacom et l’environnement de travail étaient agréable.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Transport International Logistic
Magasinier (voormalige medewerker) –  herstal27 november 2014
Une journée de travail typique:tranquille
les opportunités de développement:la connaissance plus développé dans la matière des pneu
l aspect le plus difficile de votre poste:aucun
l aspect le plus agréable de votre poste: c est physique
Pluspunten
comme quoi c'etait physique je gardai la forme
Minpunten
aucun points negatifs
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail diversifié
Account Specialist (voormalige medewerker) –  Hainaut occidental11 november 2014
Beaucoup de petites choses à faire sur une journée. Il est rarement possible de travailler exclusivement sur un gros dossier. Ce qui en fait un travail très diversifié. La planification hebdomadaire est possible mais il faut absolument laisser des plages horaires disponibles pour gérer les imprévus. Il y a une grosse cohésion entre collègues. Randstad est une société qui prône ce genre de relation. La difficulté est de pouvoir être pointilleux sur les tâches tant elles sont nombreuses et imprévisibles. On y rencontre beaucoup de personnes de tout niveaux. C'est une très bonne école pour acquérir les bonnes bases de la fonction de consultant intérim.
Pluspunten
Package salariale
Minpunten
Pression
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toujour des mission
Unique, Daoust, Adecco, Vivaldi's (voormalige medewerker) –  anderlecht31 oktober 2014
a chaque fois une nouvelles mission j'etait présent


disponibiliter,bon ésprit d'équipe,plud de 10ans d'éxpérience comme magasinier cariste
Pluspunten
je suis un bon élèment
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement travail agréable
employé polyvalent restauration (voormalige medewerker) –  liege29 oktober 2014
les journées cher hema sont a la chaine donc faut etre rapide
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te veel weekend werk.
Vrachtwagenchauffeur internationaal (huidige medewerker) –  Lommel16 oktober 2014
Zeer korte werkdagen 6/7 uur en te veel weekenden van huis.
Niet duidelijk met afspraken met chauffeur, en proberen steeds meer macht over de chauffeur te krijgen. Planning in Lommel is zuur en onvriendelijk. Planning in genk is vriendelijk en correct.
Jammer dat ik het meeste werk in Lommel uitvoerde.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13.411 reviews
54.455
44.004
32.940
2910
11.102

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur