Renewi Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 58 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe job
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Mol14 januari 2019
bij renewi was het plezant werk maar alleen spijtig dat het deeltijds is...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
renewi
overslag en op de baan (voormalige medewerker) –  Elversele27 december 2018
renewi moest ik eerst kamions lossen en laden met heftruck containers met restjes van eten
dan met bull ,kamions laden met snipper hout groen afval bouw en sloop

bij renewi heb ik mijn attest voor de bull behaald en ik ben ook voor de kraan gegaan maar daar was ik ook voor geslaagd maar nooit mijn pasje er voor gekregen
Pluspunten
bij renewi heb ik wel veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting
Belader (voormalige medewerker) –  Puurs18 september 2017
Er werd geen rekening gehouden met de beladers, chauffeur reed telkens door wanneer ik wou opstappen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Ouvrier de production (voormalige medewerker) –  Chaussée de Châtelet8 maart 2017
Travailler à l'intérieur c'est bien quand il fait froid quand il fait chaud c'est dur
Pluspunten
Boisson
Minpunten
Travailler quand il fait chaud
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Facturatie (voormalige medewerker) –  Mol10 maart 2014
Alle documenten gereed maken voor de routes van de chauffeurs, ophaaldocumenten controleren met ingevoerde routes en eventuele afwijkingen aanpassen, klasseren
Pluspunten
toffe collega's, dranken gratis en in de winter gratis verse soep
Minpunten
werkdruk tijdens maandafsluiting
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Mol, VLG7 januari 2014
Geleerd om met een nieuw programma te werken
Goede collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
chauffeur ce (voormalige medewerker) –  turnhout16 februari 2013
goede colegas alle dagen thuis late planning containers op enazetten klanten en ledigen
Pluspunten
vrachtwaden naar huis
Minpunten
planning
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf waarbij ondernemerschap hoogtij viert
HR-Manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen - Vlaams Brabant - Limburg - Kempen18 november 2012
Werken bij van Gansewinkel is nooit saai en geen enkele dag is voorspelbaar. Gezien de complexiteit van het bedrijf in al zijn facetten, dien je veel ballen in de lucht te kunnen houden.
Stressbestendigheid, probleemoplossend vermogen, mensgericht leiderschap alsook samenwerken zijn de basiswaarden binnen het bedrijf.
Pluspunten
sfeer binnen het bedrijf alsook de extra-legale voordelen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren

Zie meer reviews over Renewi

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Renewi. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 58 reviews
513
422
315
25
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Renewi gesorteerd op locatie