RITUALS COSMETICS Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 167 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige omgeving, toffe collegas
Stagiaire en student (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 april 2019
Ik ben er zeer tevreden, je kan doorgroeien als je het kan tonen.
Pluspunten
Er staat altijd wel iets lekkers op tafel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer strak omlijnde functie binnen een goed georganiseerd bedrijf
Wholesale assistant (voormalige medewerker) –  Gent11 maart 2019
- weinig mogelijkheid om jezelf te uiten in de job
- alles ligt vast in regels,tot wat je draagt en wat je zegt tegen de klanten
Pluspunten
Zeer mooi en aantrekkelijk concept
Minpunten
Zelf geen of nauwelijks inspraak
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnements confortable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Ukkel27 januari 2019
Personnelle a l'écoute, ouvert pour le client, ambiance familiale, bonne entente entre collègue...
Salaire minime...
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun workplace
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Bruxelles11 december 2018
* started at 9:30 am until 19h max (max)
* Learn a lot about spirit of Rituals
* the hardest part is working in Christmas
* the enjoyable part is helping people, be cashier etc..
Pluspunten
some reward
Minpunten
30 min for eating
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
passable
1ère vendeuse (voormalige medewerker) –  1000 Brussel22 augustus 2018
je ne travaillerais plus jamais pour cette société
Pluspunten
-30% sur les produits et de l'eau disponible
Minpunten
30min de pause pas suffisant
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enkel perfecte medewerkers gevraagd
Verkoopster (voormalige medewerker) –  De Panne10 februari 2018
Volledig afgebroken geweest op mijn uiterlijk en maatje meer.
Ik was perfect voor de job, maar mijn uiterlijk niet!!
Ze zoeken enkel naturelle personen met maatr 36 !!!
Let op met sollicitaties op deze plaats!
Minpunten
Beoordeeld op uiterlijk
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve eerste werkervaring waar ik veel heb geleerd
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Mechelen13 april 2017
Ik werkte elke zaterdag van 12u tot 18u, in een heel aangename werksfeer.
Mijn bazin wist heel goed wat ze deed en dat voelde goed aan, mijn relatie tussen mijn bazin en mij was goed, heel vriendelijk en altijd goedlachs.
Het moeilijkste aan mijn job toen was denk ik dat soms al mijn collega's op het zelfde moment iets vroegen om te doen voor hun en soms het gevoel hadden dat ik niet luisterden naar hun, als ik er iets later mee af kwam daar had ik het vooral moeilijk mee.
Het leukste aan mijn job waren mijn collega's altijd vriendelijk, goedlachs en er was altijd wel iets te beleven.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer met leuke producten.
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Hasselt België30 maart 2017
De producten van Rituals zijn een pluspunt, ze zijn makkelijk te verkopen en de werksfeer was er top. Collega's helpen je goed en de trainingen zijn er perfect uitgelegd, waardoor je een kans hebt om uit te groeien als een goede verkoopster.
Pluspunten
Vaak gratis producten, 30% personeelskorting
Minpunten
Zeer pusherig doen naar klanten toe
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
éfficasse
Vendeuse dans une parfumerie (voormalige medewerker) –  Bruxelles16 december 2013
identifier les besoins des clients
conseiller les clients
gestion de la caisse
l'entretien du magasin
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 14Rapporteren

Zie meer reviews over RITUALS COSMETICS

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij RITUALS COSMETICS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 167 reviews
557
434
331
214
131

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over RITUALS COSMETICS gesorteerd op locatie