SABCA Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail en groupe exceptionnel
CONTROLEUR QUALITE (voormalige medewerker) –  Lummen Belgique21 mei 2018
Beaucoup mieux qu'en France ! Chaque problèmes sont directement divulgués a tous le personnel liés a la réussite de la société ! Tous le monde est liés a aider les autres sans jalousies !
Pluspunten
Confiance absolu
Minpunten
Aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amitie et partage
Stage en entreprise (voormalige medewerker) –  Haren13 december 2017
un cadre de travail idéal et des collègues assez enrichissant que ce soit sur le plan personnel ou professionnel
Pluspunten
repas gratuit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Head of Supply Chain's assistant
Assistante administrative (huidige medewerker) –  België6 juni 2017
Everything about secretary. The most enjoyable were my colleagues.
My work schedule is perfect with 2 children.
I have learned a lot of supply chain department organisation.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excelente trabajo en Bruselas
Funcionario de operaciones de ensamblaje (voormalige medewerker) –  Bruselas - Belgica31 maart 2017
Es una de las mas grandes Empresas de Belgica, muy importante en la Comunidad Europea.
Pluspunten
Estabilidad completa
Minpunten
Esta en Belgica
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
constant bewijzen dat je de beste bent
Quality Controller (voormalige medewerker) –  Quality Controll11 augustus 2016
Ik heb hier wel heel veel bijgeleerd, dat is zowat het enige positieve aan dit bedrijf. Ik heb enorm veel kwaliteitscontroles bijgeleerd, vooral aerodynamische en vliegvaartsector gerichte controles.
De directie is absoluut geen fijne ervaring geweest, ik ben namelijk ook nog brandweerman/ambulancier in mijn vrije tijd en de directie heb ik hiervan op de hoogte gebracht bij mijn sollicitatie; toen was het geen probleem; maar vanaf de moment dat ik er werkzaam was, kreeg ik bijna dagelijks een domme opmerking over mijn vrije tijdsbesteding naar mijn hoofd geslingerd.
De collega's heb ik bijna geen sociaal contact met kunnen hebben, we werden daar zodanig gepusht in de werksfeer, dat we eigenlijk constant onszelf probeerden te profileren als de beste, leuk was anders.
Kortom, ik had er mij heel veel van voorgesteld, maar ben heel teleurgesteld achtergebleven.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres bonne activite durant 40 ans
chef de groupe (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU15 maart 2015
environnement tres convivial,etant cadre,pas de problèmes d horaires fixes,relationnel avec la direction sans probleme majeur,possibilite de promotion ,les difficultés etant les delais de livraison des produit,le client etant en general relativement presse !!!,le plus agreable est le contact humain aussi bien avec les collègues qu avec les fournisseurs et les clients
Pluspunten
repas a tres bons prix, divers avantages chez les fournisseurs
Minpunten
pas de voiture de fonction
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace
PC-DMIS CMM Programmer (huidige medewerker) –  Brussels, BRU17 januari 2015
PC-DMIS
Ariane 5
AIRBUS A350
AIRBUS A380
AIRBUS A400M
S.A.P
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cadre de travail agreable
Ingénieur essai (stage) (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU12 mei 2014
Journées de travail bien remplis
les collègues très sympa et attentif
cadre de travail conviviale
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mes impressions sur Sabca
commis de cuisine (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU29 januari 2014
* Travail de 8h à 15h en cuisine et au service
* Agréables contacts avec mes chefs et collaborateurs
* Bons contacts avec la clientèle
* Parfois problèmes d'esprit d'équipe avec certains collègues
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SABCA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 10 reviews
52
44
33
20
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over SABCA gesorteerd op locatie