Savaco
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Savaco

Savaco is een professionele IT-dienstverlener met een ijzersterke reputatie. Met onze 135 hooggekwalificeerde en enthousiaste medewerkers gaan wij steeds voor IT-oplossingen met impact, en helpen wij meer dan 700 bedrijven en organisaties om hun doelstellingen te realiseren. Als technologieverspreider bieden wij een waaier aan IT-oplossingen en – more...

Digital Transformation.
What's your next move?Jouw nieuwe werkplek?IT's about impactTeam Savaco

Wat is Digitale Transformatie en hoe kan Savaco u als ICT-partner helpen?

Wat is digitale transformatie? En hoe kan een IT-dienstverlener als Savaco u begeleiden in uw digitale transformatie traject?

Achter de schermen bij familiebedrijf en ICT dienstverlener Savaco

Rik Vandemoortele, Carl Sabbe en Louis Sabbe hadden het tijdens de Voka Family Business Happening over de gedrevenheid die een familiebedrijf als Savaco typeert, de voordelen van het samenwerken met twee families en de afspraken die je als familiebedrijf maar best maakt om de familiale opvolging vlot te laten verlopen.

De samenwerking tussen Ceratec en IT-partner Savaco bij de modernisering van hun datacenter!

Voor de vernieuwing van hun ICT-infrastructuur koos Ceratec om samen te werken met het Kortrijkse IT bedrijf Savaco. Een geslaagd project en een succesvolle, duurzame samenwerking zo blijkt uit deze videogetuigenis.