Scania

Scania Employee Reviews

Found 14 reviews matching the search See all 422 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen loonsgroei buiten index
Logistiek medewerker (Former Employee) –  Opglabbeek21 January 2020
Was geen uitdaging meer voor mij na 10jaar. Lonen bleven ook stabiel buiten de index.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leerrijke vakantiejob
jobstudent (Former Employee) –  Hamme29 June 2018
Ik heb hier veel bijgeleerd maar het is ook vaak hard en vuil werk.
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed voor te werken maar oneerlijk behandeld
onderhouds mechanieker (Current Employee) –  Drongen15 February 2018
je bent een onbelangrijk mens
geen respect
goed voor te werken
aangename collega's
Pros
gratis koffi
Cons
on eerlijk behandelt
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een leuke vakantiejob
magazijnier/orderpicker (Former Employee) –  Genk8 February 2018
dit was een leuke vakantiejob, ik deed dit heel graag, stond ook met plezier op en was blij dat ze me met iedere vakantie telken terug op hadden geroepen om terug te mogen gaan.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heb er gewerkt in 2011
Magazijnier orderpicker, alles (Former Employee) –  Overal27 March 2017
Perfekte job perfekte mederwerkers locatie. Plaats. Aangenaam alles past .
Pros
Direct beschikbaar
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Très satisfait
Magasinier (Former Employee) –  Jumet, WAL11 December 2015
Ce travail étais parfait la journée se déroulais très bien avec des pauses suffisantes , l'ambiance étais éxtra !
Pros
Totu
Cons
Rien
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne job maar hogedruk qua productiviteit (op mijn afdeling)
orderpicker (Former Employee) –  Opglabeek18 March 2015
Een doorsnee werkdag op Scania begon meestal met een briefing van de teamleaders. Hier werd een taakverdeling voorgesteld en hoe Scania er globaal voor stond op cijfermatigvlak qua aantal orderlijnen, Service level agreement, aantal ongevallen,...

Vervolgens schrijven we op de computer een job uit. Op mijn afdeling wordt er gepicked met voice. We nemen de juiste colli op basis van het aantal kilo's en de grootte van de goederen. Eens alle goederen verzameld zijn, dienen we de colli's transport klaar te maken. Deze worden op hun plaats gezet en worden hierna op de vrachtwagen geladen.

Scania was mijn eerste echte ervaring op logistiek vlak. Ik heb hier de processen leren kennen die een product moet doorlopen om tot bij de eindklant te geraken en ik heb er zelf deel van mogen uitmaken. Het moeilijkste aspect van de job voor mij persoonlijk, was om op tempo te blijven op vlak van orderpick snelheid. De voice technologie die Scania heeft geïntegreerd werkt niet altijd optimaal waardoor dit kan tegenwerken. Een pluspunt van de job was de variëteit en de verscheidenheid aan taken. Soms mocht je al eens naar een andere werkzone waar je dan weer in contact kwam met andere processen en andere werktuigen. Kortom het was een fijne werkervaring.
Pros
orderpicken met OP's
Cons
weinig samenhang tussen de collega's
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mijn persoonlijke mening over Scania
orderpicker (Former Employee) –  Opglabbeek, VLG28 October 2014
Scania is een geweldig bedrijf, vriendelijke collega's, ploegbazen zijn steeds ter beschikking, zeer goede werk sfeer.
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
.
Ordepickster, verpakking (Former Employee) –  Opglabbeek, VLG10 December 2013
Aangenaam bedrijf om er te werken. Functie orderpicker ik heb hier geleerd om veel machines te besturen.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel comfort en aangename werksfeer
Magazijnmedewerkster (Former Employee) –  Opglabbeek10 December 2013
Ik heb er gewerkt als magazijnier een tijdelijk opdracht.
Schroeven en onderdelen inpakken en sorteren. Bijvullen van rekken. En controle met computer met binnenkomende bestellingen.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen gezellige werkomgeving
magazijnmedewerkster (Former Employee) –  Opglabbeek12 November 2013
Er is in dit bedrijf weinig mogelijkheid tot doorgroeien. Sommige leidinggevenden zijn onbekwaam
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
spannende uitdagende job. 24/24 7dagen per week dienst. Internationale pechhulporganisatie vrachtwagensector. Leuke gemotiveerde collega's
Brussel, België, supervisor (Former Employee) –  brussel18 September 2013
Ik heb ontslag genomen in 2009 om mijn moeder mantelzorg te verlenen hier in Epe. Had om een sabatical periode gevraagd maar dat kon helaas niet vanwege de aard van de functie.
Pros
auto van de zaak
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijn werken met toffe collega's
magazijnmedewerker en kantoor (Current Employee) –  Opglabbeek3 July 2012
veel afwisseling van het laden.truck of containers.toffe collega's. veel verschillende transacties.de afwisseling van het werk.
Was this review helpful?YesNoReport

See more Scania reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Scania. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 422 reviews
5197
4132
360
29
124

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
4,0Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
3,9Culture

Scania Reviews by Location