SD Worx Staffing Solutions
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Questions and Answers about SD Worx Staffing Solutions

Ask a question

Your question will be posted publicly. Please don't submit any personal information.
The best questions are directly relevant to SD Worx Staffing Solutions.
 • What is the work environment and culture like?
 • How are the working hours?
 • What are some tips for doing well in the interview?
3 questions
 • De vragen zijn afhankelijk van het profiel dat we zoeken. Tijdens een interview polsen we naar jouw competenties en motivatie en willen we weten of je past binnen de bedrijfscultuur. We gaan in dialoog en beantwoorden uiteraard ook al jouw vragen. Welke vragen er specifiek gesteld worden, zal je ontdekken als je bij ons komt solliciteren maar weet dat we een degelijke voorbereiding wel op prijs stellen.

  Answered by SD Worx Staffing Solutions19 March 2020
 • Vous n'avez pas de garantie salariale, mais vous devez vous garantir votre présence 6 jours sur 7 !!! En clair, même si vous êtes intérimaire, l'employeur considère que vous appartenez, alors que lui ne vous garantit même pas le salaire minimum !!!!!

  Answered 17 October 2020
 • Het sollicitatieproces hangt af van het profiel dat we zoeken. Eerste stap is sowieso dat je ons je cv en motivatie bezorgt. Wij nemen dan telefonisch contact met jou op en stellen je een aantal vragen. Op basis daarvan kunnen we beoordelen of jij overeenkomt met het profiel dat de werkgever zoekt. Indien dat het geval is, nodigen we je uit op ons kantoor om de volledige vacature te overlopen zodat we jou kunnen voorstellen als kandidaat. Wil je voor een functie binnen SD Worx Staffing Solutions solliciteren? 1. Bezorg ons je CV en motivatie2. Wij bellen jou op en stellen je een aantal vragen 3. We nodigen je uit om Cebirtesten te maken4. Je wordt uitgenodigd voor een interview met HR5. Indien positief, dan wordt je opnieuw uitgenodigd voor een interview met je leidinggevende 6. Afhankelijk van het profiel dat we zoeken, volgt er een proefdag Als je nog vragen hebt, aarzel niet en contacteer ons!

  Answered by SD Worx Staffing Solutions19 March 2020
Please note that all of this content is user-generated and its accuracy is not guaranteed by Indeed or this company.