SECUNDAIR ONDERWIJS Employee Reviews

Showing all 9 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
school
Student (Former Employee) –  Deurne, BE10 December 2018
het is een school die echt geweldig is goed voor de studenten en voor leerkrachten
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijfscultuur is er een van collegialiteit en da's heel tof
Leerkracht geschiedenis en PAV (deeltijds) (Former Employee) –  Brussel10 October 2018
Veel te veel vergadercultuur met onnoemelijk veel administratie
Voor de klas staan en jezelf daar echt verkopen met al wat je hebt
is wel fantastisch
Geen echt langetermijnvisie qua werkzekerheid en werkplaats
De collega's zijn doorgaans heel tof en echt collegiaal
Pros
collegialiteit veel humor
Cons
veel te veel rapportering om de rapportering
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel goed team werkend en leuke sfeer om te werken
Stratenmaker (Current Employee) –  Lede17 June 2018
Smorgens beginnen om 8:12 tot 16:18u.$
In de ochtend krijg je uw werk voor de dag
Dit kan van asfalt tot klinkeren gaan.
Er zit veel afwisseling in door dat het leuk blijft.
Er zijn enorm veel goede collega's dat het ook leuk houden en dat je achter werk nog kan een vriend noemen.
Ik heb er 2,5jaar enorm veel bijgeleerd zoals: slijpen, asfalteren, betoneren, klinkeren, hoogtes uitzetten, afchappen, kleine herstellingen,...
Een heel leuke ervaring
Pros
water en cola bij warm weer en soep bij koud weer
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
afwisseling
Leerkracht (Current Employee) –  Waregem31 July 2017
Prikkelende job die je doet bij de pinken blijven.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
in het onderwijs heb ik de contacten en de zorgverening heel erg gemist
voltijds leerkracht VLOT CAMPUS CREO LOKEREN (Current Employee) –  Lokeren, VLG14 December 2015
Heel aangenaam om met zorgvragers om te gaan. Daar heb ik enorm veel voldoening van gekregen.
In het onderwijs mis ik mijn echte ' zorgverlening' en ook de teamwerking
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niks
Kantoor (Former Employee) –  Brussels, BRU16 May 2014
Ik heb een stage van twee maanden bij VDAB gedaan. Nadien heb ik een stage bij NMBS gevolgd.
Pros
stipheid
Cons
niks
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stimulerende werkomgeving
Leerkracht Kunstvakken - Nederlandse taal (Former Employee) –  Brussels, BRU14 August 2013
Bij het uitoefenen van mijn job ben ik samen met mijn leerlingen op ontdekking gegaan naar de boeiende, alsook verrijkende wereld van de Kunst.

Werken als leerlkracht zie ik als een mogelijkheid om elk kind, jongere, te begeleiden in zijn leerproces. Mijn streefdoel is met een positieve stimulans bij elk van hen een basis te vormen die de kans geeft door te groeien, elk op zijn ritme en niveau, tot een jonge burger die zich weet te integreren in de maatschappij.
Pros
het samenwerken met jonge mensen
Cons
interimjobs, korte periode
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Persoonsverzorging
Verzorgende (Former Employee) –  Vilvoorde21 October 2012
Ik heb stages gedaan gedurende 2 jaar zowel in rusthuizen , thuiszorg als in crèches en bij onthaalmoeders.
Ik heb gewerkt met kinderen tussen 0 en 3 jaar.
Ik deed de verzorging van de oudere personen , ook ervaring met dementerende oudere zorgvragers. Ik gaf hun eten , begeleidde hun bij activiteiten , ik deed mee aan kinesisttherapieen, organiseerde activiteiten,.. Dit zowel bij de oudere zorgvragers als bij de kinderen.
In de thuiszorg , hielp en verzorgde ik de mensen en ook het huishouden was 1 van mijn taken.
Ik heb als vakantiewerk ook eventjes gewerkt als verkoopster, en animatrice.
Was this review helpful?YesNoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at SECUNDAIR ONDERWIJS. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 9 reviews
51
45
33
20
10

Ratings by category

3,3Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,3Management
3,7Culture

SECUNDAIR ONDERWIJS Reviews by Location