Siemens AG Reviews

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 9.275 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovative and Productive
Associate Research Engineer (voormalige medewerker) –  Interleuvenlaan31 maart 2019
The work culture in Siemens always motivates me, because every day starts with a new challenge. While dealing with a single problem, I gained knowledge about several topics. I can easily relate to my work in a practical sense, for instance, my internship topic is completely based on an existing vehicle in the market. According to me, the implementation of my work in the real world gives me tremendous satisfaction. Siemens has long term goals with great vision in front of them and everyone follows a disciplined format and professionalism in their tasks, and everything is pre planned, which pushes me to achieve my goals and targets within the time.
This culture not only helps an individual to build a strong career but also helps to become a critical problem solver. This culture teaches an individual how to develop positive attitude in worst situations and motivates every single human being to achieve their goals in life.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A very good company to work
Intern - Strategist (huidige medewerker) –  Brussel14 maart 2019
Highly recommended. Learned many new things while working here . A lifetime experience and learning. Focused and dedicated staff. Friendly people to work with . Excellent office culture
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable, collaborateurs appréciables
Ingénieur Recherche (voormalige medewerker) –  Leuven21 februari 2019
Très bonne expérience au sein de Siemens Industry Software. J'ai beaucoup appris dans un environnement très propice à la recherche et à la collaboration entre les différents domaines.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging environment
Engineering Intern (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant23 november 2018
Siemens AG allowed me to interface with innovation and pioneering topics in the world.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un employeur idéal
EHS Manager (huidige medewerker) –  Beersel Huizingen22 oktober 2018
Possibilité d'évolution.
Tâches intéressantes.
Approche HSE moderne.
Environnement et services bien organisés.
Bonne ambiance.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo stimolante e flessibile
Researcher (voormalige medewerker) –  Leuven24 mei 2018
Ambiente lavorativo stimolante e flessibile, ottime opportunità per la ricerca ed ottimo networking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorgen dat customer service afdeling prima liep
Customer Services Assistant/Dispatcher (voormalige medewerker) –  Heverlee6 mei 2018
eerste aanspreekpunt klanten wereldwijd
vragen loggen in Siebel en dispatching naar de juiste site engineer
zorgen voor een ideale workload voor de collega's
diverse rapportages maken voor manager en director
Pluspunten
Vele sportmogelijkheden tijdens de lunchpauzes
Minpunten
geen fruit op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Instrument planner - Magazijnier (voormalige medewerker) –  Anderlecht17 januari 2018
Helaas moest het bedrijf verhuizen naar Duitsland.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overall feeling
Production Services Specialist (huidige medewerker) –  Heverlee6 november 2017
Offices well equiped with the necessary material to have the work on daily basis done.

Very happy to work with SAP, and in the exportteam I learn to meet a lot of people from all over the world.

Interesting environment (sometimes we can check out some internal projects that are happening in Leuven).

Hardest period for work: end of month closing and end of fiscal year closing.
Pluspunten
working environment
Minpunten
procedures that takes a lot of time
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pas d'avis
Automatisation d'une ligne de production (voormalige medewerker) –  Nivelles11 oktober 2017
Je n'ai pas travaillé suffisamment longtemps dans ce milieu.
J'y étais en formation dans la construction d'une chaîne de montage.
L'endroit semble très correct
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Siemens
Project Engineer (voormalige medewerker) –  Brussel12 september 2017
Le plus important est l'administratif et non les clients !!!
Le management n'est pas disponible
Aucun suivi de HR
Pluspunten
Avantage assurance groupe et hospitalisation correcte .
Minpunten
hR inexistant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super environnement de travail
Responsable IT & Technicien Instruments médicaux (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht3 augustus 2017
J'ai passé les 14 dernières années non pas dans un travail mais dans une vrai famille où je m'y rendais tous les jours avec une énorme envie et un grand sourire.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Entreprise avec une solide structure organisationnelle
comptable service fournisseur (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht2 augustus 2017
Les procédures, instructions du travail, flux des processus, deadlines, bien définies.
Les managers (inclus ressources humaines) capables d'arriver au résultats en équipe.
Les opportunités de développement présents (formations interne et externes).
Malgré le degré d'exigence travailler pour cette institutions été un plaisir.
Pluspunten
La structure organisationnelle pensé en détaille
Minpunten
Ils ont délocalisé
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wonderful environment to work
Internship (voormalige medewerker) –  Leuven25 mei 2017
As an intern, I recieved great motivation and support from people in Siemens. Everyday something new to learn and experience at Siemens. You will meet people always sharing there knowledge with you.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Welcome to Siemens Belgium
Professional Services & Solutions Expert (voormalige medewerker) –  Huizingen19 mei 2017
Siemens AG is a global powerhouse in the fields of electrification, automation and digitalization and for healthcare solutions. At present the group – with its 360,000 employees spread out over 190 countries – has annual sales of € 73.5 billion.
In Belgium and Luxembourg Siemens has almost 1,800 employees, and together they generate sales in the region of € 1 billion.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive company with lots of health and workout programmes
Internship (voormalige medewerker) –  Leuven8 maart 2017
The typical day would start at 8 in the morning, and arriving late was not a problem. The employee felt the responsibility to work up to standards at their own pace. The people are fun and easy to speak to, and also most of them come from different cultural backgrounds, so English the is main language.
The supervisors motivate and lead you correctly, and I learned a lot on the field of acoustics and vibrations, to the point that I can say I am proud of what I know, and consider myself somewhat of an expert on the area.
There where activities every week and sports, and the only hard part where the overwork I had to put when some deadlines where on the corner.
I enjoyed a lot my experience there.
Pluspunten
Free sport break
Minpunten
None that I can think of
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Satisfait
Warehouse Operator (voormalige medewerker) –  Anderlecht30 januari 2017
Horaire variable
Salaire correcte
Bonne Ambiance
Tous le monde sur le même pied d'égalité
Pluspunten
Prime
Minpunten
Trajet (maison-travail)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Secrétaire (voormalige medewerker) –  Brussels6 december 2016
Ce fut une belle expérience mais j'ai suite a un examen réussi je suis rentré au ministère
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis chez Siemens
Consultante contrôleur de gestion (voormalige medewerker) –  Anderlecht13 november 2016
Une entreprise où la vie est privée est très respectée, et où le confort de travail des employés et à son maximum. Tout est fait pour une grande collaboration et une envie de se sentir chez soi. Rien n'est imposé et une grande liberté est mise en oeuvre pour que chacun travaille à son rythme et dans le meilleur cadre possible.
Pluspunten
bureaux bien agancés et respect de l'employé
Minpunten
une entreprise en restructuration complète
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mécanicien industriel de maintenance
usinage cnc (voormalige medewerker) –  Charleroi Gosselies19 augustus 2016
EDOUARD c'est la précision, flexibilité, polyvalence ....
Pluspunten
voiture de société
Minpunten
j'adore bcp mon travail ( dérangement pour les autres )
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Siemens AG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 9.275 reviews
53.542
43.433
31.609
2412
1279

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Siemens AG gesorteerd op locatie