SITA Employee Reviews

Found 16 reviews matching the search See all 325 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezllige werkomgeving , veel variatie
Bediende beeldschermwerk/weegbrug bediende (Former Employee) –  Erembodegem11 October 2017
Veel contact met verscheidene mensen en veel variatie in de fuctie
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Moyen
Ouvrier (Former Employee) –  Sombreffe8 March 2017
Travail convenable et pénible quand il fait mauvais
Pros
Boisson chaude
Cons
Rien d'autre
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sita
Vendeuse (CDI) (Former Employee) –  Ottignies-Louvain-la-Neuve12 July 2016
je préfère ne plus y pense. très mauvaise expérience courir pour mes papiers, aucune organisation ne pas paye en tant et en heure aucun jours de congé de la semaine.je voulais travaille la bas j'ai été déçue je suis partie et quelques moi après le magasin faisait faillite
Cons
ne pas etre payer en tant et en heure
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne collegas
lader losser (Former Employee) –  Tongeren25 April 2016
Ik deed het werk graag maar ik kreeg geen vast contract.
Het waren fijne collega's.
Het moeilijkste is in de zomer de geur en de insecten.
Het leukste is op veel plaatsen komen.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
de bonne chose comme des mauvaises
Chauffeur C (Former Employee) –  Grâce-Hollogne19 April 2016
beaucoup de travail en saison mais hors saison on vous met sur la touche
Pros
cheque repas
Cons
pas de possibilite de contrat
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
considere les interimaire comme des simple numero
Stage Forem chauffeur poids lourds (Former Employee) –  Hollogne, WAL30 January 2016
expérience plus que négative.
contact avec les responsables plus que médiocre.
souvent considérer comme un simple numéro et impossible de trouver le moindre arrangement...
Pros
aucuns
Cons
aucune perspective d avenir
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk
Belader (Former Employee) –  Tienen, VLG9 December 2015
alles loop goed als men met de juiste mensen onder weg zijn
was erg uitdagend moest goe kondietie hebben
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
flessibilee
autista (Former Employee) –  curcelles belgio24 November 2015
rispetto i padroni ed i clienti prendo consigli dei capi e anche quando sbaglio e mi merito un rimprovero lo acetto senza rispondere
Cons
no caffe
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Echt leuke werksfeer, toffe collega's
Interim Adecco (Former Employee) –  Erembodegem31 March 2015
Ik werkte enrom graag voor deze firma. Spijtig als interimmer en tijdelijk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werk, maar goed betaald
Lader, ophalen vuilnis (Former Employee) –  Tongeren, OV18 August 2014
Het was een fysiek zware job, maar het was financieel de moeite waard.
Ik moest laden aan de vuilniswagen, met bijna elke dag andere collega's.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
conditions de travail parfois difficiles
Chauffeur voor rekening BEBAT (Current Employee) –  Neder-over-hembeek3 March 2014
peu de contact avec votre hiérarchie, pas que ce soit indispensable mais lorsque vous nécessité de l'équipement on ne sait pas à qui s'adresser
Pros
liberté d'action
Cons
lieu de déchargement sale et délabré
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede sfeer
chauffeur afzetcontainers (Former Employee) –  Gent, VLG26 February 2014
aangename werkmakkers goede verlooning
mooie ure nieuw matriaal om mee te werken
vel werk maar te doen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
stadsreiniger
Stadsreiniger (Current Employee) –  Antwerpen, VLG25 January 2014
- Met de vuilkar karton en papier opladen of gft of restafval.

- Geduld hebben

- Ik heb met sommige collega's een goede band

- Het moeilijke van deze job is dat ze geen vast contract aanbieden

- De werksfeer en het werk op zich doe ik wel graag
Pros
goede werksfeer, leuk werk
Cons
geen vast contract
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tres bonne entreprise
Chauffeur contenaire chez sita intérimaire (Former Employee) –  Namur, WAL14 December 2013
tres bonne entreprise mais manque de communication mais manque de sécuriter et les mécanicien tres impolis
Was this review helpful?Yes 7NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
containerpark toezichter
toezichter (Former Employee) –  kampenhout13 November 2013
daar moet u gewon zien dat elke persoon die binnen komt word genoteerd door middel van de nummer plaat te noteren en te controleren wat de mensen mee hebben van grof vuil tot klein gevaarlijk aval
Was this review helpful?YesNoReport

See more SITA reviews

You may want to try:

Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at SITA. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 325 reviews
591
4105
391
222
116

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,4Culture