Sodexo Reviews

61 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 10.860 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Malo
limpieza de oficinas (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)14 juli 2018
Malo muy malo demaciado trabajo pocas hora y no para
Pluspunten
SI
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agreable
Chef de rang (huidige medewerker) –  Brussel4 maart 2018
je travaille comme chef de rang ou service au comptoir.
je travaille dans les differents sites de sodexo.
Pluspunten
polyvalence dans les tâches
Minpunten
pas d'habits de travail
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaire et formation au rabais / management zéro
Travailleur plein temps (huidige medewerker) –  Belgique10 februari 2018
Salaire ridiculement bas. Pression continue de la part du management local. Moyen extrêmement faible. Capacité d'attirer de nouveaux employés basé sur le mensonge et des promesses fallacieuses... bref passez votre chemin, car travailler pour le sourire des collègues avec les poches vides... inutile de s'engager!
Pluspunten
Sodexo card
Minpunten
Management proche de zéro / pas d'argent à se faire ici
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environment agréable
Chauffeur - livreur (voormalige medewerker) –  Bruxelles14 december 2017
Beaucoup de promesses mais aucune ne sont tenues aucune sécurité à l'emploi
Pluspunten
Horaires
Minpunten
Chaumage
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille dans une bonne ambiance
Chef de rang (huidige medewerker) –  La Hulpe2 december 2017
une journée avec un esprit d'équipe et une tres bonne entende entre le personnel de salle et cuisine et travailler avec des personnes qui aime leur metier!
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
pas travailler le samedi soir ainsi que le dimanche toute la journée
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avis personnelle
Gerante (voormalige medewerker) –  Belgique4 oktober 2017
Bon expérience maintenu une bonne équipe .
Travail
Pluspunten
Pouvoir evoluer
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement agréable
Technicien frigoriste (voormalige medewerker) –  Bruxelles, Woluwe-Saint-Etienne6 juni 2017
Dans la société Altys Belgium (Sodexo) où je travaillais pendant 6 mois, j'ai pu acquérir d'avantages d'expérience.

Les collaborateurs était sociable et toujours présents lors d'une difficulté sur un chantier ou quoi que ce soit.

J'ai vraiment aimé le milieu où je travaillais car je suis toujours à l'écoute des clients et à leur service.
Pluspunten
Avantages extra légaux
Minpunten
Aucune
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail réglementaire
Job étudiant technicienne de surface (voormalige medewerker) –  Rixensart17 maart 2017
- Travail organisé.
- Charge bien répartie.
- Bon esprit d'équipe.
Pluspunten
Le transport
Minpunten
Les absences
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Intérimaire (voormalige medewerker) –  La Louvière9 maart 2017
Ayant travailler comme intérimaire avant cela m'a permis d'aquérir de l'expérience dans les différents postes de cuisine.et j'espère y retravailler bientot.
Pluspunten
Repas gratuits frais de déplacements
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
Cuisinière intérimaire (voormalige medewerker) –  Soignies9 maart 2017
En tant qu'intérimaire je remplacait les personnes malades ce qui m'a permis d'acquérir de l'expérience dans tout les postes de cuisine.
Pluspunten
repas gratuits, frais de déplacements
Minpunten
pas de perspective de contrat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail individuel
Ouvrière de production (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht15 februari 2017
une bonne organisation requise pour bien finir son travail à temps
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexicibel zijn vindt ik een pluspunt, neme en geve dus en samenwerking heel belangrijk
Arbeider (voormalige medewerker) –  Mechelen14 februari 2017
Toffe sfeer, toffe uren, maar aangezien sodexo niet mee gaat naar nieuw ziekehuis op zoek naar ander werk
Pluspunten
samenwerking
Minpunten
geen stress hebbe
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail diversifié
vendeuse (voormalige medewerker) –  Charleroi11 januari 2017
Les tâches a effectuées paraissent de jour en jour différentes, car la clientèle n'étaient pas la même au quotidien, même s'il y a toujours les habitués.
Pluspunten
chèque repas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking , wordt goed begeleid
Chef de partie (huidige medewerker) –  Mechelen20 oktober 2016
Vind het een goede werksfeer en men zorgt dat je je direct goed voelt op en in je werk.
Ik leer alle dagen nog bij en dat vind ik zeer belangrijk.
Pluspunten
gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Human Resources Assistant (huidige medewerker) –  Brussels8 september 2016
International environment, great team, nice co-workers, new offices, open plan working spaces, flex desks, coffee corners, difficult to park, flex work, comp & ben ok
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vaste routine, eigen stekje en regelmatige controles
Professionele schoonmaker (voormalige medewerker) –  Beerse6 september 2016
Meestal identiek met de nodige controles op vlak van kwaliteit. Eigen baas op werkvloer met opvolging daarbij.

6 tot 10 in de avond, geen weekend werk en respect voor persoonlijke religie.

omvattende feestdagen en uiterlijke expressie daarbij toe.

Mogelijkheid tot groei mits aanvraag.
Pluspunten
hoge tegemoetkoming vervoer en verloning plus gezondheidsdag kwartaal
Minpunten
te weinig tijd voor goede kwaliteit werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Ouvrier polyvalent (voormalige medewerker) –  Vorst22 augustus 2016
Horaires attractifs
Relation collègues agréable
Intérim m'a permis de poursuivre mes études en travaillant
Pluspunten
Ambiance au travail, horaires
Minpunten
Salaire peu élevé et non lié à mes études
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
premier travail
Commis de cuisine (voormalige medewerker) –  Lessines16 juni 2016
c'était un bon travail pour débuter dans la vie mais après j'ai saisi ma chance ailleurs durent une restructuration de l'entreprise
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail idéal
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Parlement Européen26 mei 2016
Je travaille a la plonge. je nettoyé les assiettes, couver est autre ustensile qui passe sur un tapi y avais des bac qui passe avec les ustensile J'avais un tulliot pour rincé les assiette est les couver , je devais nettoyé les plateaux avec un sprat je le fesai manuellement avec une éponge.
Pluspunten
nettoyage
Minpunten
les pose sont beaucoup trop courte 15 minute
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sodexo
Intérimaire (voormalige medewerker) –  Braine-l'Alleud9 mei 2016
Travaille excellent, patron que j'adore. malheureusement l'équipe mélange vie personnelle et vie privée.

Sinon rien à redire, j'adore !!!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sodexo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10.862 reviews
53.723
43.376
32.341
2778
1644

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur