Vragen en antwoorden over SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over werken en solliciteren bij SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

7 vragen

Een goede voorbereiding kan je al een heel eind op weg helpen voor een succesvol sollicitatiegesprek! Denk vooraf goed na waarom je graag deze job wil uitvoeren binnen onze organisatie. Een bezoekje brengen aan onze website kan je al een heel eind op weg helpen om meer over onze diensten te vernemen. Tijdens het gesprek is het natuurlijk belangrijk gewoon jezelf te blijven. Wil je graag meer sollicitatietips? Neem dan eens een kijkje op https://www.vdab.be/solliciteren.

Beantwoord door SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Beste,
Het aantal verlofdagen is afhankelijk van een aantal factoren: specifieke functie, contracturen, leeftijd, anciënniteit, opbouw vakantiedienstjaar,... Het is bijgevolg niet makkelijk hier een algemeen antwoord op te formuleren. Indien je voltijds werkt met volledige opbouw aan nul jaar anciënniteit heb je alvast recht op minstens 20 verlofdagen. Met leeftijd en anciënniteit kan je nog aanspraak maken op extra verlofdagen.

Beantwoord door SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Positief, werkzekerheid, stabiliteit

Beantwoord

Het is vele jaren geleden, maar als de leidinggevenden zien dat u wilt werken en enthousiast bent, zal u automatisch door de selectieproeven zult geraken.

Beantwoord

Wij bieden diverse diensten aan binnen de zorg en zoeken bijgevolg ook regelmatig naar nieuwe medewerkers, zowel arbeiders als bedienden. Voorbeelden van functies waarvoor je bij ons terechtkan: thuisverpleegkundige, huishoudhulp, verzorgende, zorgkundige, nachtzorgkundige, sectorverantwoordelijke, administratief bediende, gezinsbegeleider, leefgroepbegeleider, begeleider van kinderen, ergotherapeut, onthaalouder, analist-programmeur, diverse functies als jobstudent,... Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures kan je steeds terecht op https://www.solidariteit.be/jobs

Beantwoord door SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Profiel geclaimd