Questions and Answers about SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Here's what people have asked and answered about working for and interviewing at SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN.

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information. Guidelines
The best questions are directly relevant to SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

7 questions

Een goede voorbereiding kan je al een heel eind op weg helpen voor een succesvol sollicitatiegesprek! Denk vooraf goed na waarom je graag deze job wil uitvoeren binnen onze organisatie. Een bezoekje brengen aan onze website kan je al een heel eind op weg helpen om meer over onze diensten te vernemen. Tijdens het gesprek is het natuurlijk belangrijk gewoon jezelf te blijven. Wil je graag meer sollicitatietips? Neem dan eens een kijkje op https://www.vdab.be/solliciteren.

Answered by SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Beste,
Het aantal verlofdagen is afhankelijk van een aantal factoren: specifieke functie, contracturen, leeftijd, anciënniteit, opbouw vakantiedienstjaar,... Het is bijgevolg niet makkelijk hier een algemeen antwoord op te formuleren. Indien je voltijds werkt met volledige opbouw aan nul jaar anciënniteit heb je alvast recht op minstens 20 verlofdagen. Met leeftijd en anciënniteit kan je nog aanspraak maken op extra verlofdagen.

Answered by SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Positief, werkzekerheid, stabiliteit

Answered

Het is vele jaren geleden, maar als de leidinggevenden zien dat u wilt werken en enthousiast bent, zal u automatisch door de selectieproeven zult geraken.

Answered

Wij bieden diverse diensten aan binnen de zorg en zoeken bijgevolg ook regelmatig naar nieuwe medewerkers, zowel arbeiders als bedienden. Voorbeelden van functies waarvoor je bij ons terechtkan: thuisverpleegkundige, huishoudhulp, verzorgende, zorgkundige, nachtzorgkundige, sectorverantwoordelijke, administratief bediende, gezinsbegeleider, leefgroepbegeleider, begeleider van kinderen, ergotherapeut, onthaalouder, analist-programmeur, diverse functies als jobstudent,... Voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures kan je steeds terecht op https://www.solidariteit.be/jobs

Answered by SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

Claimed Profile