SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN Reviews

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 48 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en correcte werkgever
Huishoudhulp (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden8 juli 2019
Men is zeer correct in al de administratieve zaken zoals verloning, loonfiches. Via een makkelijk te gebruiken website zie je in 1 oogopslag alles wat je moet weten over eventueel verlof of administratie. Ik heb hier zeer graag gewerkt en als ik ooit terug zou willen werken met dienstencheques zou ik dat zeker weer via Solidariteit voor het Gezin doen.
Pluspunten
Verschillende kortingen voor vb cinéma
Minpunten
Amper tijd om te eten s middags
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima om nog een leven buiten je werk te hebben
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Antwerpen (provincie)20 juni 2019
Momenteel ben ik huishoudhulp bij solidariteit.
Laten we daar niet onnozel over doen, een "droomjob" is het niet MAAR solidariteit (je verantwoordelijke) zorgt ervoor dat je steeds met een glimlach kan gaan werken.
Waarom?
- werk en privé bepaal je eigenlijk zelf (aantal uren, welke dagen, voor- of namiddag,...)
- de vrijheid is enorm!
- ze zorgen voor werkzekerheid en eventueel overuren waardoor je extra vakantie hebt.
- naar functie verdien je zeker goed
- begripvol bij (familiale) problemen

Kort samengevat, buiten het feit dat het misschien geen droomtitel is word je wel goed verzorgd.
Heb je toch problemen met een klant? Dan hoef je maar enkel te bellen en ze zoeken een geschikte oplossing voor alle partijen.
Pluspunten
Goede verloning, werkzekerheis, goede combinatie tussen werk en privé
Minpunten
Weinig mogelijkheden om door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werksfeer, fijne collega's en een goede communicatie met de sectorverantwoordelijken
Poetshulp (huidige medewerker) –  Sint-Truiden18 juni 2019
Toffe werksfeer, fijne collega's en een goede communicatie met de sectorverantwoordelijken
Pluspunten
Maaltijdcheques, flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer toffe werkgever
Huishoudhulp (huidige medewerker) –  Dienstencheques18 juni 2019
Een super werkgeven doorgroeimogelijkheden super toffe verantwoordelijke super klanten
Pluspunten
Maaltijdcjeques
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
HR-assistant (huidige medewerker) –  Brussel17 juni 2019
Flexibele uren, goede werk-privé-balans en toffe collega's!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiliteit en sfeer zijn uitstekend!
HR Assistant (huidige medewerker) –  Lokeren13 juni 2019
Ik werk ondertussen reeds 14 jaar bij Solidariteit en ben nog steeds heel tevreden!
Pluspunten
collega's, werkuren, flexibiliteit
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Thuisverpleegkundige (huidige medewerker) –  Kortrijk10 juni 2019
Ik heb er graag gewerkt doch men verwacht steeds meer en de patn leiden eronder
Pluspunten
Maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werkomgeving met mogelijkheid tot omscholing
Verzorgende (huidige medewerker) –  Oudenaarde31 mei 2019
Met heel veel jaren dienst bij SVHG achter de kiezen, deel ik graag mijn ervaring met u. Aarzel niet om te solliciteren voor deze werkgever. Ik heb na al die jaren dienst nog geen seconde spijt gehad dat ik voor deze werkgever aan de slag ben gegaan. Ongeacht uw functie of titel, ieder wordt als gelijke beschouwd en behandeld. Zij luisteren steeds naar uw vragen en opmerkingen, en trachten hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden. Ook krijgt u de kans om zich om te scholen, van poetsen naar verzorgende, van verzorgende naar zorgkundige, van zorgkundige naar verplegen, alles is op termijn mogelijk. Ook met werk-privé wordt er enorm rekening gehouden, zo trachten zij de verplaatsing naar de klant in afstand te beperken, verlof is vrij te kiezen, aangename werkuren. Mocht u mij vragen om bij SVHG te komen werken, zou ik maar één ding zeggen, gewoon doen!
Pluspunten
werksfeer, collega's, werkuren, werk-privé, omscholing, verlofregeling, goede samenwerking met de leidinggevenden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen omnium verzekering tijdens verplaatsingen
Vlinder verzorgende regio Gent (voormalige medewerker) –  Gent17 mei 2019
Gedurende 2 tijdelijke contracten als vlinder had ik 2 accidenten met eigen wagen. Eentje in recht , eentje in fout. De arbeidsplaatsen waren zelfs 30km van de woonplaats, in steden waar ik nooit kwam en mijn weg niet wist. Omleidingen en werkzaamheden waren een hel daar je gewoon je GPS Volgt.

Werksfeer is op zich wel goed. Als Vlinder weet je nooit of er voldoende werk voor je is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vlinder. Verzorgende
Vlinder verzorgende (huidige medewerker) –  Koekelberg16 mei 2019
Ik ben super blij dat ik de stap gezet om
Voor solidariteit te gaan werken , het is een leuke job met veel variatie wat ik heel belangrijk vind je krijgt ook veel liefde terug band e mensen waarvoor je gaat werken .
Het is een leuke job met een leuke sfeer en goede werkcultuur
Pluspunten
Autonoom werken, goede communicatie, leuke werksfeer
Minpunten
Het loon als je alleen woont omdat het in 2 keer betaald word is wel moeilijk, geen maaltijdcheques als verzorgende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk graag bij Solidariteit voor het Gezin.
Zorgkundige in de thuisverpleging (huidige medewerker) –  Brugge9 mei 2019
Ik begon bij Solidariteit voor het gezin als verzorgende, schoolde me bij tot Zorgkundige en werk nu reeds 2j als Zorgkundige binnen de dienst. Ik doe het werk heel graag. Het geeft een grote voldoening mensen te kunnen helpen en hun dag goed te maken met een babbel.
Pluspunten
correct bedrijf met correcte verloning, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf, je verantwoordelijke staat altijd voor je klaar
Minpunten
directie mag zich meer onder het personeel begeven
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen helpen
Zorgkundige (huidige medewerker) –  Tienen29 januari 2019
Ook een leuke job. Je heb veel in eigen handen. Voorlopig nog een job van 8.30u tot 17u. Weekend thuis. Nadeel: vervoer met cliënt met eigen wagen.
Te weinig zorg ...
Pluspunten
Dagdienst
Minpunten
Het loon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke en variërende job
Thuisverpleegster (voormalige medewerker) –  Kust14 januari 2019
Zeer leuke, dankbare job.
Job met zeer veel mogelijkheden en variatie
Toffe collega's
Goed management
Dankbare patiënten
Vergaderingen maandelijks en continue opleidingen mogelijk
Je krijgt de mogelijkheid je mensen een kwalitatieve verzorging toe te dienen, tijdsdruk te verwaarlozen
Pluspunten
Auto voor privégebruik, overuren correct terugbetaald
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Brugge4 november 2018
Svhg is een uitdaging voor jonge verpleegkundigen om inzicht te krijgen in creativiteit en mogelijke thuissituaties.
Svhg is een goede werkgever doch wordt er veel afgetrokken aan rsz-bijdrage.
Er is een hoge werkdruk doch wordt dit (bijna) altijd uitgevoerd met een glimlach.
Pluspunten
Grote groep
Minpunten
Hoge bijdrage rsz
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Diensthoofd
Verzorgende (huidige medewerker) –  Hasselt België14 september 2018
Diensthoofd doet haar best voor het voor de verzorgende als de klant het zo aangenaam mogelijk te maken;
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verzogende (Lokeren)
Verzorgende (huidige medewerker) –  Lokeren12 augustus 2018
Als verzorgende vallen we uit de boot mbt maaltijdcheques. Ook het poetswerk krijgt nog teveel prioriteit. Geen ruimte voor onmiddelijke vernieuwing.
Werkzekerheid is goed alsook de dankbaarheid vd zorgvragers
Pluspunten
Uren
Minpunten
Poetswerk, loon, maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
poetshulp
Poetshulp (huidige medewerker) –  Oost-Vlaanderen26 januari 2018
Als Huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, kleine boodschappen doen, kleren verstellen... Wil je aan de slag als Huishoudhulp? Daarom zit je goed bij Solidariteit:

flexibel uurrooster dat rekening houdt met je thuissituatie
werk in je regio, dicht bij huis
een uitstekend loon, correct betaald
juist verzekerd
fijne werksfeer
coaching en bijeenkomsten met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms gezellige werkomgeving , soms ook niet .
Zorgkundige (huidige medewerker) –  Vlaams-Brabant28 augustus 2017
Het werk op zich valt al bij al goed mee.Maar soms zijn de verplaatsingen een beetje ver en teveel verplaatsingen waardoor je je taak niet behoorlijk kan uitvoeren . Zou liever terug in een woon- en zorgcentrum werken met name Kapelleveld Ternat , gelegen op 300 m van mijn woonplaats .
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een fijne tijd
Poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Gent3 augustus 2017
Klanten waren super heb mijn job met hart en ziel gedaan mis het nog steeds
Maar als het even niet gaat en je vraagt om een andere functie in het bedrijf genoeg functies die wel konden en je mag als poetsvrouw verzorgende zijn als ze u nodig hebben maar als je dan naar zo iets over wil gaan hebben ze niks meer
Pluspunten
Lieve klanten 9op de tien
Minpunten
Ze hebben geen andere functie voor je als je even uit roulatie bent, je moet opnieuw solliciteren
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Kortrijk7 juli 2017
Leuke aangename en gezellige job.
Werken op eigen tempo
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 48 reviews
512
421
38
25
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur