SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN Employee Reviews

Found 46 reviews matching the search See all 48 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne en correcte werkgever
Huishoudhulp (Former Employee) –  Sint-Truiden8 July 2019
Men is zeer correct in al de administratieve zaken zoals verloning, loonfiches. Via een makkelijk te gebruiken website zie je in 1 oogopslag alles wat je moet weten over eventueel verlof of administratie. Ik heb hier zeer graag gewerkt en als ik ooit terug zou willen werken met dienstencheques zou ik dat zeker weer via Solidariteit voor het Gezin doen.
Pros
Verschillende kortingen voor vb cinéma
Cons
Amper tijd om te eten s middags
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Prima om nog een leven buiten je werk te hebben
Huishoudhulp (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)20 June 2019
Momenteel ben ik huishoudhulp bij solidariteit.
Laten we daar niet onnozel over doen, een "droomjob" is het niet MAAR solidariteit (je verantwoordelijke) zorgt ervoor dat je steeds met een glimlach kan gaan werken.
Waarom?
- werk en privé bepaal je eigenlijk zelf (aantal uren, welke dagen, voor- of namiddag,...)
- de vrijheid is enorm!
- ze zorgen voor werkzekerheid en eventueel overuren waardoor je extra vakantie hebt.
- naar functie verdien je zeker goed
- begripvol bij (familiale) problemen

Kort samengevat, buiten het feit dat het misschien geen droomtitel is word je wel goed verzorgd.
Heb je toch problemen met een klant? Dan hoef je maar enkel te bellen en ze zoeken een geschikte oplossing voor alle partijen.
Pros
Goede verloning, werkzekerheis, goede combinatie tussen werk en privé
Cons
Weinig mogelijkheden om door te groeien
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe werksfeer, fijne collega's en een goede communicatie met de sectorverantwoordelijken
Poetshulp (Current Employee) –  Sint-Truiden18 June 2019
Toffe werksfeer, fijne collega's en een goede communicatie met de sectorverantwoordelijken
Pros
Maaltijdcheques, flexibiliteit
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een zeer toffe werkgever
Huishoudhulp (Current Employee) –  Dienstencheques18 June 2019
Een super werkgeven doorgroeimogelijkheden super toffe verantwoordelijke super klanten
Pros
Maaltijdcjeques
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving
HR-assistant (Current Employee) –  Brussel17 June 2019
Flexibele uren, goede werk-privé-balans en toffe collega's!
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stabiliteit en sfeer zijn uitstekend!
HR Assistant (Current Employee) –  Lokeren13 June 2019
Ik werk ondertussen reeds 14 jaar bij Solidariteit en ben nog steeds heel tevreden!
Pros
collega's, werkuren, flexibiliteit
Cons
-
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's
Thuisverpleegkundige (Current Employee) –  Kortrijk10 June 2019
Ik heb er graag gewerkt doch men verwacht steeds meer en de patn leiden eronder
Pros
Maaltijdcheques
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving met mogelijkheid tot omscholing
Verzorgende (Current Employee) –  Oudenaarde31 May 2019
Met heel veel jaren dienst bij SVHG achter de kiezen, deel ik graag mijn ervaring met u. Aarzel niet om te solliciteren voor deze werkgever. Ik heb na al die jaren dienst nog geen seconde spijt gehad dat ik voor deze werkgever aan de slag ben gegaan. Ongeacht uw functie of titel, ieder wordt als gelijke beschouwd en behandeld. Zij luisteren steeds naar uw vragen en opmerkingen, en trachten hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden. Ook krijgt u de kans om zich om te scholen, van poetsen naar verzorgende, van verzorgende naar zorgkundige, van zorgkundige naar verplegen, alles is op termijn mogelijk. Ook met werk-privé wordt er enorm rekening gehouden, zo trachten zij de verplaatsing naar de klant in afstand te beperken, verlof is vrij te kiezen, aangename werkuren. Mocht u mij vragen om bij SVHG te komen werken, zou ik maar één ding zeggen, gewoon doen!
Pros
werksfeer, collega's, werkuren, werk-privé, omscholing, verlofregeling, goede samenwerking met de leidinggevenden
Was this review helpful?Yes 3NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen omnium verzekering tijdens verplaatsingen
Vlinder verzorgende regio Gent (Former Employee) –  Gent17 May 2019
Gedurende 2 tijdelijke contracten als vlinder had ik 2 accidenten met eigen wagen. Eentje in recht , eentje in fout. De arbeidsplaatsen waren zelfs 30km van de woonplaats, in steden waar ik nooit kwam en mijn weg niet wist. Omleidingen en werkzaamheden waren een hel daar je gewoon je GPS Volgt.

Werksfeer is op zich wel goed. Als Vlinder weet je nooit of er voldoende werk voor je is.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vlinder. Verzorgende
Vlinder verzorgende (Current Employee) –  Koekelberg16 May 2019
Ik ben super blij dat ik de stap gezet om
Voor solidariteit te gaan werken , het is een leuke job met veel variatie wat ik heel belangrijk vind je krijgt ook veel liefde terug band e mensen waarvoor je gaat werken .
Het is een leuke job met een leuke sfeer en goede werkcultuur
Pros
Autonoom werken, goede communicatie, leuke werksfeer
Cons
Het loon als je alleen woont omdat het in 2 keer betaald word is wel moeilijk, geen maaltijdcheques als verzorgende
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ik werk graag bij Solidariteit voor het Gezin.
Zorgkundige in de thuisverpleging (Current Employee) –  Brugge9 May 2019
Ik begon bij Solidariteit voor het gezin als verzorgende, schoolde me bij tot Zorgkundige en werk nu reeds 2j als Zorgkundige binnen de dienst. Ik doe het werk heel graag. Het geeft een grote voldoening mensen te kunnen helpen en hun dag goed te maken met een babbel.
Pros
correct bedrijf met correcte verloning, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf, je verantwoordelijke staat altijd voor je klaar
Cons
directie mag zich meer onder het personeel begeven
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mensen helpen
Zorgkundige (Current Employee) –  Tienen29 January 2019
Ook een leuke job. Je heb veel in eigen handen. Voorlopig nog een job van 8.30u tot 17u. Weekend thuis. Nadeel: vervoer met cliënt met eigen wagen.
Te weinig zorg ...
Pros
Dagdienst
Cons
Het loon
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer leuke en variërende job
Thuisverpleegster (Former Employee) –  Kust14 January 2019
Zeer leuke, dankbare job.
Job met zeer veel mogelijkheden en variatie
Toffe collega's
Goed management
Dankbare patiënten
Vergaderingen maandelijks en continue opleidingen mogelijk
Je krijgt de mogelijkheid je mensen een kwalitatieve verzorging toe te dienen, tijdsdruk te verwaarlozen
Pros
Auto voor privégebruik, overuren correct terugbetaald
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Uitdagend
Verpleegkundige (Current Employee) –  Brugge4 November 2018
Svhg is een uitdaging voor jonge verpleegkundigen om inzicht te krijgen in creativiteit en mogelijke thuissituaties.
Svhg is een goede werkgever doch wordt er veel afgetrokken aan rsz-bijdrage.
Er is een hoge werkdruk doch wordt dit (bijna) altijd uitgevoerd met een glimlach.
Pros
Grote groep
Cons
Hoge bijdrage rsz
Was this review helpful?YesNo 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Diensthoofd
Verzorgende (Current Employee) –  Hasselt België14 September 2018
Diensthoofd doet haar best voor het voor de verzorgende als de klant het zo aangenaam mogelijk te maken;
Was this review helpful?YesNo 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Verzogende (Lokeren)
Verzorgende (Current Employee) –  Lokeren12 August 2018
Als verzorgende vallen we uit de boot mbt maaltijdcheques. Ook het poetswerk krijgt nog teveel prioriteit. Geen ruimte voor onmiddelijke vernieuwing.
Werkzekerheid is goed alsook de dankbaarheid vd zorgvragers
Pros
Uren
Cons
Poetswerk, loon, maaltijdcheques
Was this review helpful?Yes 9NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
poetshulp
Poetshulp (Current Employee) –  Oost-Vlaanderen26 January 2018
Als Huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, kleine boodschappen doen, kleren verstellen... Wil je aan de slag als Huishoudhulp? Daarom zit je goed bij Solidariteit:

flexibel uurrooster dat rekening houdt met je thuissituatie
werk in je regio, dicht bij huis
een uitstekend loon, correct betaald
juist verzekerd
fijne werksfeer
coaching en bijeenkomsten met de collega's
Was this review helpful?Yes 5No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Soms gezellige werkomgeving , soms ook niet .
Zorgkundige (Current Employee) –  Vlaams-Brabant28 August 2017
Het werk op zich valt al bij al goed mee.Maar soms zijn de verplaatsingen een beetje ver en teveel verplaatsingen waardoor je je taak niet behoorlijk kan uitvoeren . Zou liever terug in een woon- en zorgcentrum werken met name Kapelleveld Ternat , gelegen op 300 m van mijn woonplaats .
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was een fijne tijd
Poetsvrouw (Former Employee) –  Gent3 August 2017
Klanten waren super heb mijn job met hart en ziel gedaan mis het nog steeds
Maar als het even niet gaat en je vraagt om een andere functie in het bedrijf genoeg functies die wel konden en je mag als poetsvrouw verzorgende zijn als ze u nodig hebben maar als je dan naar zo iets over wil gaan hebben ze niks meer
Pros
Lieve klanten 9op de tien
Cons
Ze hebben geen andere functie voor je als je even uit roulatie bent, je moet opnieuw solliciteren
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige sfeer
Huishoudelijke hulp (Current Employee) –  Kortrijk7 July 2017
Leuke aangename en gezellige job.
Werken op eigen tempo
Was this review helpful?Yes 4No 4Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 48 reviews
512
421
38
25
12

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
2,8Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture