Spar Reviews

45 review gevonden voor deze zoekopdracht45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.712 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail d'étudiant très agréable
Caissière-réassortisseuse (huidige medewerker) –  Gembloux18 december 2018
J'ai apprécié ces années passées chez Spar. Une équipe agréable toujours à l'écoute des étudiants, à recommander.
Pluspunten
Personnel sympathique, à l'écoute
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail et clientèle agréable
vendeur (voormalige medewerker) –  Musson27 november 2018
Travail répétitif mais clientèle et patronne sympathiques.
Salaire correct au vu des heures faites ( mi - temps )
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Milieu un peu trop familial mais positif
Travail étudiant (voormalige medewerker) –  Henegouwen5 oktober 2018
Gérant très sympa à l'époque, un peu trop familial pour les collègues car petite entreprise.
Beaucoup de ragots au sein des collègues.
Très bonne organisation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede omgang met collega's
Verkoopster polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Eke19 augustus 2018
Er was geen baas, personeel wist mee da de "baas"
Werd teveel verwacht van iederéén
Geen verwarming
Personeel bleef niet lang dus telkens nieuw personeel opleiden
Pluspunten
Is met pensioen nu
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas
Rekkenvuller (huidige medewerker) –  Achel29 mei 2018
Meer doorgroeimogelijkheden geven zou fijn zijn, zeker voor studenten die er al langer werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvriendelijk tegen studenten.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Deurne25 mei 2018
Ze behandelen je meteen als het studentje en hebben allemaal een verschillende werkmethode waardoor je door elke persoon een “preek” krijgt over je werkmethode.
Ze laten studenten al het vuile werk doen en ze leren je geen nuttige dingen bij.
Bovendien word je belachelijk gemaakt bij de klanten.
Pluspunten
Niets.
Minpunten
Alles.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was met zeer veel zin aan deze job begonnen en er was me beloofd dat ik vooral charcuterie mocht doen.uiteindelijk alleen aanvullen wat best zeer zwaa
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)9 april 2018
Zeer slechte managing .er is geen aangenaam contact met hun personeel alsook geen of weinig communicatie.collegas onder elkaar was wel ok .men moet soms zeven uur per dag werken zonder pauze
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie boven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Kassabediende (voormalige medewerker) –  Gijzegem28 maart 2018
waren leuke collega's.
het was altijd leuk om daar met iedereen in contact te komen.
Minpunten
ik kreeg nooit pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Vendeuse polyvalente (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve27 maart 2018
Polyvalence : caisse, réassort, préparation de sandwich, pâtes et soupe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
changement de domaine
Vendeuse - Caissière - réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Rochefort19 maart 2018
Je tenais à élargir mon expérience dans le domaine de l'alimentation.

Bel esprit d'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk en chaotisch
Kassierster (voormalige medewerker) –  Hofstade14 maart 2018
Ik vond het een hele chaotische werkplaats waar heer veel drama kwam bij kijken;
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar moeilijke collega
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Diest7 maart 2018
gezellige winkel om in te werken maar moeilijke collega.Werk werd niet gerespecteerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer met aangename collega's
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Moerbeke2 maart 2018
Spar was een leuke ervaring ik heb er ook veel geleerd van kassa taken tot derving van producten controleren .
Het leukste aan de job was de vaste klanten elke dag terug te zien waarmee je een echte band kon mee opbouwen.
Het minder leuke was dan dat de taken weinig werden verdeeld .
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
doordat de spar op zelfstandige basis word uitgebaat is de verloning niet naar behoren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) –  Manhay4 februari 2018
Très agréable à y travailler. Equipe au top du top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail chez Spar
caissière réassortisseuse, crèmerie (voormalige medewerker) –  Barvaux29 november 2017
ambiance familiale, proche de mon domicile, salaire attrayant
Pluspunten
proximité
Minpunten
ambiance
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer fijne werkplaats
charcuterie bediende (voormalige medewerker) –  Wijchmaal9 november 2017
de bazen komen goed overeen met het personeel , een werkplaats waar je jezelf kan zijn en waar je je goed voelt .
er is altijd wel ruimte voor eens te lachen .
Pluspunten
gezellige werksfeer
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
all round winkelbediende, zowel beenhouwerij als winkel,kassa
Winkelbediende (huidige medewerker) –  Diest Schaffen28 juli 2017
Merendeel van het personeel wordt enkel via interim aangenomen.
Indien iemand ziek wordt duurt het lang voor er vervanging voorzien is. Gevolg andere vaste werknemers dienen de uren bij te nemen ook als je reeds voltijds werkt; Veel wisseling in arbeidskrachten.
Er wordt gratis water en koffie gegeven. Frisdrank dien je te betalen.
Er is brood of koeken ter beschikking om te eten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agreable
Caissière (voormalige medewerker) –  Mont-Saint-Guibert2 juni 2017
Opportunités de développement
cadre agreable
proximité
Pluspunten
poximité
Minpunten
horaires
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer aangename werkomgeving
Bediende verkoopster (huidige medewerker) –  Nijlen24 mei 2017
Aanleren van omgaan met klanten
Gestructureerd leren werken
Combineren van verschillende taken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personnel agréable
Caissière, ranger (voormalige medewerker) –  Queue-du-Bois3 maart 2017
Toujours à l'écoute, souriant et agréable
J'ai ranger rayons, retirer les produits qui n'étaient plus frais et à la caisse.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Spar. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 1.712 reviewGebaseerd op 1.712 reviews
5548
4533
3410
2138
183

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Spar gesorteerd op locatie