Spar Employee Reviews

Found 55 reviews matching the search See all 2.148 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Remerciements
Caissier réassortisseur (Former Employee) –  Comblain-au-Pont7 October 2019
Superbe entente entre collègues, j'ai beaucoup appris en travaillant aux spar, je tien à remercier toute l'équipe.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
endroit de travail
Travail intérimaire vendeur spar (Current Employee) –  Marloie25 April 2019
Peux d'endroit de travail ou le personnel et la direction vous mets à l'aise et ce des le premier jour.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldig management
verantwoordelijke (Former Employee) –  Schakkebroek14 March 2019
-er was geen enkele dag hetzelfde,veel afwisselend werk.
-dat was voor mij de beste leerschool die ik heb gehad.
-een geweldig management waar ikzelf heel veel doorgroeimomenten heb gekregen.
-er waren geen moeilijkheden.
-het leukste was de ervaring die ik daar mee gekregen heb
Pros
hielden rekening met je gezinsituatie
Cons
jammer dat ik er weg ben
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail en général
Vendeuse réassortisseuse (Former Employee) –  Mont-Saint-Guibert18 February 2019
Très bonne équipe ,
Responsable et patron à l'écoute
Pros
Diner offert
Cons
PaS d'impartialité
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail d'étudiant très agréable
Caissière-réassortisseuse (Current Employee) –  Gembloux18 December 2018
J'ai apprécié ces années passées chez Spar. Une équipe agréable toujours à l'écoute des étudiants, à recommander.
Pros
Personnel sympathique, à l'écoute
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail et clientèle agréable
vendeur (Former Employee) –  Musson27 November 2018
Travail répétitif mais clientèle et patronne sympathiques.
Salaire correct au vu des heures faites ( mi - temps )
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Milieu un peu trop familial mais positif
Travail étudiant (Former Employee) –  Henegouwen5 October 2018
Gérant très sympa à l'époque, un peu trop familial pour les collègues car petite entreprise.
Beaucoup de ragots au sein des collègues.
Très bonne organisation
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bien
Vendeuse (Former Employee) –  Ivoz18 September 2018
Le travail en lui même était top mais il n 'engageait pas d 'employé.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede omgang met collega's
Verkoopster polyvalent medewerker (Former Employee) –  Eke19 August 2018
Er was geen baas, personeel wist mee da de "baas"
Werd teveel verwacht van iederéén
Geen verwarming
Personeel bleef niet lang dus telkens nieuw personeel opleiden
Pros
Is met pensioen nu
Cons
Teveel om op te noemen
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Eerste ervaring
beenhouwer (Former Employee) –  Denderleeuw3 July 2018
Dit was mijn eerste studentenjob en ik vond het wel zeer leerzaam en heb veel bijgeleerd gedurende die periode.
Pros
Pauze nemen wanneer je wil zolang je werk gedaan is.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collegas
Rekkenvuller (Current Employee) –  Achel29 May 2018
Meer doorgroeimogelijkheden geven zou fijn zijn, zeker voor studenten die er al langer werken.
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Onvriendelijk tegen studenten.
Verkoopster (Former Employee) –  Deurne25 May 2018
Ze behandelen je meteen als het studentje en hebben allemaal een verschillende werkmethode waardoor je door elke persoon een “preek” krijgt over je werkmethode.
Ze laten studenten al het vuile werk doen en ze leren je geen nuttige dingen bij.
Bovendien word je belachelijk gemaakt bij de klanten.
Pros
Niets.
Cons
Alles.
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was met zeer veel zin aan deze job begonnen en er was me beloofd dat ik vooral charcuterie mocht doen.uiteindelijk alleen aanvullen wat best zeer zwaa
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Antwerpen (stad)9 April 2018
Zeer slechte managing .er is geen aangenaam contact met hun personeel alsook geen of weinig communicatie.collegas onder elkaar was wel ok .men moet soms zeven uur per dag werken zonder pauze
Pros
Geen
Cons
Zie boven
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk
Kassabediende (Former Employee) –  Gijzegem28 March 2018
waren leuke collega's.
het was altijd leuk om daar met iedereen in contact te komen.
Cons
ik kreeg nooit pauze
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Vendeuse polyvalente (Former Employee) –  Louvain-la-Neuve27 March 2018
Polyvalence : caisse, réassort, préparation de sandwich, pâtes et soupe
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
changement de domaine
Vendeuse - Caissière - réassortisseuse (Former Employee) –  Rochefort19 March 2018
Je tenais à élargir mon expérience dans le domaine de l'alimentation.

Bel esprit d'équipe.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
druk en chaotisch
Kassierster (Former Employee) –  Hofstade14 March 2018
Ik vond het een hele chaotische werkplaats waar heer veel drama kwam bij kijken;
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer maar moeilijke collega
Bediende verkoper (Former Employee) –  Diest7 March 2018
gezellige winkel om in te werken maar moeilijke collega.Werk werd niet gerespecteerd
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werksfeer met aangename collega's
Verkoopsmedewerker (Former Employee) –  Moerbeke2 March 2018
Spar was een leuke ervaring ik heb er ook veel geleerd van kassa taken tot derving van producten controleren .
Het leukste aan de job was de vaste klanten elke dag terug te zien waarmee je een echte band kon mee opbouwen.
Het minder leuke was dan dat de taken weinig werden verdeeld .
Pros
leuke werksfeer
Cons
doordat de spar op zelfstandige basis word uitgebaat is de verloning niet naar behoren
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Agréable
Vendeuse - Caissière (Former Employee) –  Manhay4 February 2018
Très agréable à y travailler. Equipe au top du top.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Spar. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 2.148 reviews
5700
4659
3507
2169
1113

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,2Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,5Management
3,5Culture