Spar Reviews

54 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.067 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
endroit de travail
Travail intérimaire vendeur spar (huidige medewerker) –  Marloie25 april 2019
Peux d'endroit de travail ou le personnel et la direction vous mets à l'aise et ce des le premier jour.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig management
verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Schakkebroek14 maart 2019
-er was geen enkele dag hetzelfde,veel afwisselend werk.
-dat was voor mij de beste leerschool die ik heb gehad.
-een geweldig management waar ikzelf heel veel doorgroeimomenten heb gekregen.
-er waren geen moeilijkheden.
-het leukste was de ervaring die ik daar mee gekregen heb
Pluspunten
hielden rekening met je gezinsituatie
Minpunten
jammer dat ik er weg ben
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail en général
Vendeuse réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Mont-Saint-Guibert18 februari 2019
Très bonne équipe ,
Responsable et patron à l'écoute
Pluspunten
Diner offert
Minpunten
PaS d'impartialité
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail d'étudiant très agréable
Caissière-réassortisseuse (huidige medewerker) –  Gembloux18 december 2018
J'ai apprécié ces années passées chez Spar. Une équipe agréable toujours à l'écoute des étudiants, à recommander.
Pluspunten
Personnel sympathique, à l'écoute
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail et clientèle agréable
vendeur (voormalige medewerker) –  Musson27 november 2018
Travail répétitif mais clientèle et patronne sympathiques.
Salaire correct au vu des heures faites ( mi - temps )
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Milieu un peu trop familial mais positif
Travail étudiant (voormalige medewerker) –  Henegouwen5 oktober 2018
Gérant très sympa à l'époque, un peu trop familial pour les collègues car petite entreprise.
Beaucoup de ragots au sein des collègues.
Très bonne organisation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bien
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Ivoz18 september 2018
Le travail en lui même était top mais il n 'engageait pas d 'employé.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede omgang met collega's
Verkoopster polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Eke19 augustus 2018
Er was geen baas, personeel wist mee da de "baas"
Werd teveel verwacht van iederéén
Geen verwarming
Personeel bleef niet lang dus telkens nieuw personeel opleiden
Pluspunten
Is met pensioen nu
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste ervaring
beenhouwer (voormalige medewerker) –  Denderleeuw3 juli 2018
Dit was mijn eerste studentenjob en ik vond het wel zeer leerzaam en heb veel bijgeleerd gedurende die periode.
Pluspunten
Pauze nemen wanneer je wil zolang je werk gedaan is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas
Rekkenvuller (huidige medewerker) –  Achel29 mei 2018
Meer doorgroeimogelijkheden geven zou fijn zijn, zeker voor studenten die er al langer werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvriendelijk tegen studenten.
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Deurne25 mei 2018
Ze behandelen je meteen als het studentje en hebben allemaal een verschillende werkmethode waardoor je door elke persoon een “preek” krijgt over je werkmethode.
Ze laten studenten al het vuile werk doen en ze leren je geen nuttige dingen bij.
Bovendien word je belachelijk gemaakt bij de klanten.
Pluspunten
Niets.
Minpunten
Alles.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was met zeer veel zin aan deze job begonnen en er was me beloofd dat ik vooral charcuterie mocht doen.uiteindelijk alleen aanvullen wat best zeer zwaa
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)9 april 2018
Zeer slechte managing .er is geen aangenaam contact met hun personeel alsook geen of weinig communicatie.collegas onder elkaar was wel ok .men moet soms zeven uur per dag werken zonder pauze
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie boven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Kassabediende (voormalige medewerker) –  Gijzegem28 maart 2018
waren leuke collega's.
het was altijd leuk om daar met iedereen in contact te komen.
Minpunten
ik kreeg nooit pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Vendeuse polyvalente (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve27 maart 2018
Polyvalence : caisse, réassort, préparation de sandwich, pâtes et soupe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
changement de domaine
Vendeuse - Caissière - réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Rochefort19 maart 2018
Je tenais à élargir mon expérience dans le domaine de l'alimentation.

Bel esprit d'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk en chaotisch
Kassierster (voormalige medewerker) –  Hofstade14 maart 2018
Ik vond het een hele chaotische werkplaats waar heer veel drama kwam bij kijken;
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar moeilijke collega
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Diest7 maart 2018
gezellige winkel om in te werken maar moeilijke collega.Werk werd niet gerespecteerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer met aangename collega's
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Moerbeke2 maart 2018
Spar was een leuke ervaring ik heb er ook veel geleerd van kassa taken tot derving van producten controleren .
Het leukste aan de job was de vaste klanten elke dag terug te zien waarmee je een echte band kon mee opbouwen.
Het minder leuke was dan dat de taken weinig werden verdeeld .
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
doordat de spar op zelfstandige basis word uitgebaat is de verloning niet naar behoren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable
Vendeuse - Caissière (voormalige medewerker) –  Manhay4 februari 2018
Très agréable à y travailler. Equipe au top du top.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail chez Spar
caissière réassortisseuse, crèmerie (voormalige medewerker) –  Barvaux29 november 2017
ambiance familiale, proche de mon domicile, salaire attrayant
Pluspunten
proximité
Minpunten
ambiance
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Spar. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 2.067 reviews
5668
4642
3490
2162
1105

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Spar gesorteerd op locatie