Spar Employee Reviews for Kassamedewerker (m/v)

Found 11 reviews matching the search See all 2.477 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Geen duidelijkheid over werkuren
kassier (Former Employee) –  Zwevegem29 June 2019
Je weet enkel de dag of 2 dagen op voorhand wanneer je mag beginnen werken.
Pros
Geen
Cons
Geen gratis water
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was met zeer veel zin aan deze job begonnen en er was me beloofd dat ik vooral charcuterie mocht doen.uiteindelijk alleen aanvullen wat best zeer zwaa
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  Antwerpen (stad)9 April 2018
Zeer slechte managing .er is geen aangenaam contact met hun personeel alsook geen of weinig communicatie.collegas onder elkaar was wel ok .men moet soms zeven uur per dag werken zonder pauze
Pros
Geen
Cons
Zie boven
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
druk en chaotisch
Kassierster (Former Employee) –  Hofstade14 March 2018
Ik vond het een hele chaotische werkplaats waar heer veel drama kwam bij kijken;
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werk,
Kassierster (Former Employee) –  Kessel-Lo12 December 2016
Hier werkte ik graag, maar 6 dagen op 7, altijd de sluiting moeten doen en 2 dagen 11 uur werken, wordt teveel als je 4 kinderen thuis hebt, je hebt geen prive leven meer en kan de nodige verplichtingen te op zichte van je gezin niet uitvoeren. Spijtig waren ze niet bereid om me 1 dag minder te laten werken of een contract van 28 of 30 uur te geven dan was ik zeker gebleven.
Pros
Zaken waar de datum overstreken was konden we meenemen naar huis.
Cons
te lange dagen en steeds weekend werk zowel zaterdag als zondag
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
Kassamedewerker (Former Employee) –  Gent23 November 2016
de collega's waren heel open en hebben mij ook heel veel bijgeleerd.
Pros
veel bijgeleerd
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede job
Kassierster (Former Employee) –  Huldenberg29 May 2016
collega's zijn vriendelijk, het moeilijkste aan de baan was dat er soms kortingen, etc waren -> andere code dan gewoonlijk.
baas is ook zeer vriendelijk
Cons
broodje zelf betalen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een gezellige buurtwinkel
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Bree, VLG25 August 2015
de sfeer in de winkel was goed het was een echte buurt winkel de klanten maakte dan ook eens graag een babbeltje ook de collega,s waren fijn om mee te werken heb er veel bijgeleerd hoe je met de klanten moet om gaan en er altijd vriendelijk tegen zijn
Pros
koffie en drank was er gratis
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne werksfeer
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  As, VLG19 May 2015
ben elke dag met plezier gaan werken omwille vd afwisseling op t werk dan kassa doen dan rkken bijvullen enz ...collega s bouw je een fijne band mee op .contact met mensen erg belangrijk voor mij.het minder fijne was op zondag werken en laat thuis zijn elke dag .
Pros
gratis eten en drinken
Cons
kleine keten
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
Kassierster (Former Employee) –  Maasmechelen6 August 2013
Ik had een goede band met de collega's,
Goede werksfeer, Ik heb vooral veel van de kassa bijgeleerd + het bestellen van goederen.
Het leukste van op het werk was de werksfeer met alle collega's.
Pros
genoeg pauze
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe job
Verkoopster/ Kassierster (Former Employee) –  Brugge, VLG24 July 2013
Ik werkte er 3dagen in de week de ene week maandag dinsdag en woensdag de andere week maandig dinsdag en zaterdag de donderdag en vrijdag moest ik naar school.
Ik starte altijd op het was meer een buurtwinkeltje dus de vaste klanten stonden al te wachten buiten voor we open gingen.
Na een tijdje begon je iedereen zijn voornaam te kennen en dat vond ik plezant want dan sta je nog iets dichter bij de mensen
Pros
veel bijgeleerd
Cons
niet zo goed verloond
Was this review helpful?YesNoReport

See more Spar reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Spar. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 2.477 reviews
5799
4752
3584
2190
1152

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,2Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,4Management
3,5Culture

Spar Reviews by Location