Springfield Employee Reviews

Found 11 reviews matching the search See all 105 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aspect agréable de ce poste
Vendeuse réassortisseuse (Former Employee) –  Namen (stad)19 March 2018
Equipe soudée.

réalisation des vitrines puisque j'y étais visual merchandising.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bruxelles
Stage (Former Employee) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest18 March 2018
Je voudrais bien travailler perdent les vacances d'été , pâque, scolaire , weekend.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ambiance de travail
Vendeur magasinier (Former Employee) –  Luik (stad)12 December 2017
ont était l'une des meilleures équipes de vente vu les targets qu'ont faisaient à l'époque.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top
Store Manager (Former Employee) –  Leuven19 January 2017
Prettig om voor dit bedrijf gewerkt te hebben, goede bazen maar te weinig omzet om genoeg personeel in te zetten waardoor het werk zwaar wordt en je niet de nodige tijd hebt om alles commercieel aan te pakken
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Te weinig personeelskracht
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Teveel alleen in de winkel met teveel opdrachten.
verkoopster (Former Employee) –  Limburg stad25 December 2016
Als verkoopster doe je veel meer als de schopmanager .. Teveel opdrachten en teweinig met klanten bezig waardoor je weinig omzet kunt maken,maar in de praktijk zou je onmiddellijk klanten service moeten geven.Maar owee als je de mails niet beantwoord hebt, levering niet uitgepakt is, cijfers net iets later hebt doorgegeven hebt omdat je met 10dingen tegelijk bezig bent en je de hele tijd aan het stressen bent,niet naar wc kan gaan omdat je tevaak alleen in de winkel staat , meestal geen pauze en anders als je 8.5 aanwezig bent een half uurtje. Als je 6uur moet werken noppes...Kassa veel te omslachtig en zeker een kwartier voor en na het werk (dus onbetaald nodig hebt om te starten of af te sluiten, daarnaast heb je elke maand kleine inventaris dus na sluitingstijd tot half negen s'avond en 2keer per jaar grote inventaris tot middernacht als je geluk hebt en dat terwijl je die dag de winkel nog been hele dag open is die dag,heel vermoeiend,en als deze inventaris niet zo goed is heb je als personeel heel veel verwijten aan te horen ,ze verwijten je zelfs tot diefstal ,,,bij mijn opzeg heb ik twee weken alleen moeten werken in de winkel ,geen pauze...Of ik moest naar de andere winkels gaan vragen of ze mij konden komen aflossen zodat ik naar wc kon gaan, manager nam verlofdagen op terwijl er al een verkoopster met vakantie was.. managment is te weinig op te hoogte en daarom heb je als verkoopster nooit genoeg je best kunnen doen in hun ogen ,je gaat met veel stress naar buiten elke dag. ..
lonen waren altijd netjes op tijd gestort.
Pros
Maaltijd cheques
Cons
Onderbetaald voor al het werk...
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille generale
Vendeur assisté (Former Employee) –  bruxelles27 November 2014
* nettoyage magasin

* réassort magasin

* répartition des taches

* accueille et service client

* chiffre d'affaire

* suivi des emails

* merchandising
Pros
cheques repas
Cons
pas d'évolution
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
spingfield
Vendeur (Former Employee) –  Stagière14 November 2014
une ambiance dynamique, dans le respect de chacun, poli-valant, du réassort au service client, et a l'équarrissement.
l'organisation était très bien.
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Springfield
Vendeuse (Former Employee) –  Brussels, BRU16 December 2013
Journée type : Je déballe les commandes, les range dans le stock ou dans le magasin selon les consignes. J'accueille les clients, je les informe et les conseille. Très bonne expérience . Situé en pleine ville ( rue neuve) permet de développer son niveau en anglais et en néerlandais car il y beaucoup de touriste. Bon esprit d'équipe, collègue très ouvert et expérimenté.
Pros
Pause (1h)
Cons
Rester debout toute la journée
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Springfield
Vendeuse Responsable (Former Employee) –  namur11 October 2013
- commencé par une journée sereinement.
- toujours la possibilité d'évoluer
- très bien entourer professionnellement.
- des équipes dynamique et flexible.
- avoir ses horaires en dernière minute.
- responsable caisse.
Pros
bon salaire
Cons
peu de magasin par région (aussi bien pour les clients que pour nous)
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tof werksfeer
Verkoopster-kassa (Former Employee) –  Meir, VLG2 October 2013
Mijn dag was vervuld met motivatie en energie.

heb veel geleerd, kassa werk met pc in frans, retouches, merchandise, etalage maken, aanmaken van klanten kaart, omgaan met verschillende situaties omgaan met moeilijk klanten,probleem oplossen op best manier met moeilijk situaties,mooi en ordelijk vouwen, kassa tellen, winkel sluiten

Niet moeilijk ik heb het echt met plezier gedaan.

Tof werksfeer, tof collega's

shop manager tof

het leukste job ooit
Pros
zelfstandig werken, aangenaam
Was this review helpful?YesNo 1Report

See more Springfield reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Springfield. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 105 reviews
536
432
323
27
17

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,5Management
3,5Culture

Springfield Reviews by Location