3,9 van de 5 sterren.
Schrijf een review

Stad Antwerpen Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functietitel

3,9Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
Alle 78 reviews worden getoond

het begrip ‘klant’ wordt aan de stad fout geïnterpreteerd, de stad is geen winkel waar we ‘vrijwillig ‘ iets gaan kopen.

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Wat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf?Ietsje meer verlof dan bij privé onderneming Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf?Loketmedewerker, minder goede uren dan vroeger, chefs die niet op de hoogte zijn van de materie, verbale agressie van de klanten, te weinig ondersteuning Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf?Dat kan erdoor, geen mening verder

Onrespectvol

je krijgt geen respect van hoger leiding die zelf te jong zijn en totaal geen ervaring hebben. Zelf straffen ze werknemers voor zaken waar ze zelf in frouderen

Pluspunten

Regelmaat loon

Minpunten

Geen respect wat werkleider of afdelingshef betreft

Stabiliteit

Je job heeft een maatschappelijke impact want je werkt voor je eigen stad. Je hebt de voordelen zoals 35 dagen verlof, maaltijdcheques, optie tot fietskleding. Nadeel is dat sommige diensten ondernemend zijn.
Was deze review waardevol?

Niet de beloofde job gekrege.

Bij de sollicitatie alles goed en prima verlopen, zag er goed uit na het tekenen van het contract kreeg ik een job wat niet beloofd was en niet de job die ik wou doen. Plus ik heel ver moet verplaatsen terwijl er afdelingen dichter bij mijn buurt is.

Minpunten

Geen job gekregen waarvoor ik solliciteerde

Eén bende zielige hypocrieten

Als ze je niet mogen gooien ze je zonder pardon buiten. Of je nu wel of niet graag je werk doet maakt niks uit. Naar nieuwe werknemers wordt niet geluisterd en ze behandelen je als een 2de rangsburger. Mensen viseren om te kunnen ontslaan om dan te zeuren “wat jammer dat we umoeten laten gaan”.

Pluspunten

Niks

Minpunten

Alles

Informatie over Stad Antwerpen

Gebaseerd op 15 enquêtereacties
Mensen waarderen:
  • Inclusieve werkomgeving
  • Werk dat energie geeft
  • Mogelijkheid om persoonlijke doelstellingen te bereiken
Wat beter kan
  • Algemene tevredenheid
  • Redelijk loon
  • Duidelijk doel

Promotor bedrijcultuur

Enthusiastic medewerking in zomer festival nicht museum, Latijnse Amerikaanse medewerking kenis dialect met spawns taal en verkeerd op met Frans,Nederlandse en Engels, tot risicos.

Pluspunten

Gracias Kaeding material en drinken

Minpunten

Geen pause

Fijn

Goed en rustige omgeving heel beknopt en toch wel fijn om hier te zijn

Sociale dienstverlening

Weinig en korte begeleiding. Wel aangename werksfeer. Werkdruk voor de vaste werknemers is ontzettend hoog. De hoeveelheid administratie is belachelijk. Enorm veel klanten voor te weinig maatschappelijk werkers.

Goede werkgever

Goede sfeer, doorgroeimogelijkheden. Genoeg verlofdagen

neet zwaart werken

alleen werken graag want dat tijd is heel moeilijk en het world zlfde bos sterke mansen eten zwke mansen en 90 perscent van mansen slechte.
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Samen echt tem werken

Beste ik heb werk bij stad Antwepen als zomer contract ik wil graag werken bij stad Antwepen hebben jullie vacatures VOO mijn bedankt

Pluspunten

Goed collega

Minpunten

Copy s
Was deze review waardevol?

Social. Chaque collègue avec chaque collègue.

Être positif au travail, ne pas raporte r le problèmes au travail, respecter les clients et les collègues, se présenter au travail quand le patron en a besoin

Pluspunten

Respecter le temp

Minpunten

Voler

Vriendjespolitiek

Veel vriendjespolitiek! Als ze je niet moeten, lig je er al bijna zeker uit en doen ze er alles aan om je dwars ge ligge

Officiële reactie van Stad Antwerpen

26 januari 2021
Hallo, erg jammer dat je dit zo ervaren hebt. Je mag ons hierover altijd even een mailtje sturen via jobs@antwerpen.be. Met vriendelijke groeten, Stad Antwerpen

gezellig bedrijf

leerrijk, repititief en een leuk team. makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en flexibele werkuren.

goede locaties

omdat ik geen rijbewijs had moest ik spijtig na 11 jaar het werk stop zetten.
Was deze review waardevol?

Heel fijne werkomgeving met hele leuke collega's. Helaas geen mogelijkheid om via loon de mensen die echt extra inzet vertonen te onderscheiden.

Fijn bedrijf om bij te werken met gemiddeld loon. Doorgroeimogelijkheden.

Goeie ervaring

Alles is dik in orde met dit bedrijf..............

Pluspunten

Goede loon

Minpunten

Overuren

werkgever met animo

De Stad is een goede werkgever maar helaas te groot om alle problemen op te lossen.
Was deze review waardevol?

Podiumtechnieker bij stad Antwerpen, elke opdracht is anders.

Ok, het is een beetje een gouden kooi. Voldoende loon, veel vrije tijd en duidelijke werktijd afspraken. maximum 11 uren/dag Er is tijd voor een privé leven. :) Elke dag zie je een ander gezelschap of een andere huurder als klant, de ene al wat vriendelijker dan de andere natuurlijk. Kans tot zelfstandig werken. Kans tot opleiding en toestellen leren kennen. Je kan in een groot cultuurhuis werken waar je specialiteit gewaardeerd wordt. Maar je kan ook in een klein huis werken waar ze beroep doen op je polyvalentie. Of je kan zelfs van het ene naar het andere vliegen als dat je ambitie is. Solliciteer als je zin hebt in een job op en naast het podium met toffe collega's die er ook zin in hebben. Laat maar zitten als rijk worden je ambitie is.

Pluspunten

vast contract, verlof, toffe job

Minpunten

Je wordt er niet rijk van !

vriendelijke sfeer

Een top werkgever aangename sfeer zeker waar ik zat vooral leuk als je graag in team verband werkt. en je leert zeer veel bij.

Pluspunten

samenhorigheid, gezellige werksfeer

Minpunten

je moet er voor zijn anders wordt het snel saai.

Zou het nooit meer doen

Werk 42 jaar bij de stad Antwerpen bij de reinigings dienst als ik toen geweten had wat ik nu weet had ik er nog geen 42 seconden gewerkt, het verhaaltje gaat dat ge bij de stad niet moet werken vergeet dat maar op sommige diensten moet ge werken gelijk een hond en met kapot materiaal onze vrachtwagens zijn echt allemaal defect of hebben veel mankementen wij rijden weken aan 1 stuk zonder lichten of versleten remmen maar alles moet blijven bollen en het ergste we hebben veel ploegbazen en niet ene kent zijn job alleen denken ze dat ze alles kennen in de privaat vlogen zulke mensen op de eerste dag buiten.

Pluspunten

Gratis koffie en soep

Minpunten

Een hongerloon om te beginnen en voor de rest werkt ge wanneer zij willen en hebt ge zelf geen keus
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stad Antwerpen. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 78 reviews