Stad Antwerpen Reviews

Alle 48 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boeiende omgeving met veel afwisseling in thema's
Business promotion manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)24 september 2018
Als je van een boeiende en dynamische werkomgeving houdt, is stad Antwerpen zeker iets voor jou! Je moet wel tegen procedures en regels kunnen want die hebben automatisch een invloed op de snelheid van zaken te formaliseren. Verder een heel divers bedrijf dat sterk inspeelt op innovatie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer is top
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 juli 2018
Ik heb mijn job bij de Stad altijd graag gedaan. Ik mis mijn collega's nu al.
Pluspunten
Goede balans Werk - Privé
Minpunten
Te veel besparingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Vrijwilligster kleuter turnen (huidige medewerker) –  2030 Antwerpen (stad)30 mei 2018
Mensen ervaring laten opdoen.
Bij positief resultaat contract aanbieden.
Pluspunten
Ervaring
Minpunten
Vrijwillig
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer maar weinig betaalt
GRAVENHOF animator/vrijwilliger (voormalige medewerker) –  animator11 mei 2018
werken bij de stad is makelijk maar word slecht betaalt
Pluspunten
sociaal
Minpunten
weinig kapitaal
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkomgeving met fijne collega's
administratief bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 februari 2018
Ik heb mijn job bij de Stad altijd graag gedaan en vind het spijtig dat die is weggevallen. Ik mis mijn collega's. Ik zoek nog altijd naar een andere job binnen de Stad.
Pluspunten
goede balans werk - privé
Minpunten
te veel besparingen, service is minder belangrijk geworden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk ervaring gekregen
Tijdelijk contract (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)4 februari 2018
als medewerker in het MAS museum ik heb veel geleerd en was goed ervaring voor mij
Pluspunten
koffie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en leuk
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 januari 2018
Was een aangename werkplek met supertoffe collega's. Elke dag leerde ik daar nog bij. Superleuk om met klanten te werken.
Collegialiteit was daar enorm hoog. Iedereen hielp iedereen. Somige dagen waren wel stressvol maar daar hou ik wel van.
Pluspunten
Leuk werken en zeker voor mensen die leergierig zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie verbeelding tact
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)19 december 2017
de retrospective was leuk met mensen die introspectie hebben heb veel bijgeleerd op basis van kuisen tot de empatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werksfeer met plaats voor eigen initiatief
polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Merksem4 december 2017
Contact met collega's was, ondanks de verschillende achtergronden, goed. Omgaan met diversiteit. Direct contact met leidinggevenden. Met de job zelf ondervond ik geen moeilijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt gemotiveerd om jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen
Loketbediende (huidige medewerker) –  Ekeren16 oktober 2017
Beste

Werken aan de stad Antwerpen is voor mij een hele belangrijke werkervaring geweest.

Ik heb enorm veel bijgeleerd en nog steeds krijg ik dagelijks het gevoel dat ik me verder kan ontplooien, door ervaring en opleiding.

Helaas is dit een contract van bepaalde duur, want ik voel me hier volledig op mijn plaats.

Ik leer dagelijks het belang van klantvriendelijkheid, integriteit, collegialiteit en diversiteit.

Mvg
Pluspunten
Korte verplaatsing, balans werk - prive is goed
Minpunten
er is momenteel geen mogelijkheid om mijn contract te verlengen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
wegenbouw (voormalige medewerker) –  Antwerpen9 oktober 2017
alles is gaat goed
nadeeel is werken met klachten van bewoners dus nietr altijd veel werk.
sommige collegas zijn liever lui dan moe
maar voor de rest je werkt vrij en op eigen beentje
niet slecht betaalt
ik heb er graag gewerkt.
Pluspunten
verlof
Minpunten
ploegbazen die de job niet kennen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkomgeving en goede collega's
medewerker logistiek/archiefbeheer (voormalige medewerker) –  felixarchief antwerpen27 september 2017
Ik werk reeds vanaf de eerste dag met veel plezier in het Felixarchief;
Er heerst een goede sfeer onder de collega's en je kunt altijd bij hen terecht voor hulp
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Taalcoach
Taalcoach (huidige medewerker) –  Antwerpen26 september 2017
Het leukste van de job is het persoonlijk contact met de mensen die ik coach en het gevoel te hebben een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij en aan het leven van anderstaligen in Antwerpen.
Pluspunten
Fietsvergoeding
Minpunten
slechte verbinding met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I would like to a driver or chef.
Chauffeur bachewagen, sluikstort rond glasbollen (voormalige medewerker) –  Antwerpen24 september 2017
I glad to be a part off... i am very happy to do work with good people....................

I am still waiting for a job i mean a good job...........,
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en uitdagende werkomgeving
Personal trainer Kickboxing (huidige medewerker) –  Antwerpen7 juni 2017
De stad geeft je een uitdagende en innovatieve werkdag!
Pluspunten
sociaal contacten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving die dagelijks veranderd.
Technisch vakspecialist algemene fuctie (voormalige medewerker) –  Wilrijk20 april 2017
Ik heb 41 jaar aan de gemeente van Antwerpen gewerkt, bij huisvuilophaling.
17 jaar als werkman en 24 jaar als technisch vakspecialist en leiding gevend. Het is een bedrijf met veel diversiteiten.
Veel controle uitvoeren , huisvuiltoeren aanpassen , werverdeling opstellen en huisvuilwagen beheer . Mijn collega's zijn top.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stad Antwerpen
vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Universiteit Antwerpen3 april 2017
Toffe en spontane collega's waar je goed overweg kunt gaan.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd buiten en werk zelf regelen
schouwburg techn,zwembad techn (wezenberg) (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 maart 2017
heb nooit van 8 tot 4 uur gewerkt altijd in de dag ,avond en weekends som s 18 uur per dag 7op7 4 weken aan een stuk (ijspiste stad antwerpen) met fantastische collega s . moeilijkste van de baan huwelijk in stand houden . leukste inzetten voor de burgers en goede medewerking met privaat firma s
Pluspunten
polivalent
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ploeg om mee te werken
huisvuiloplader (voormalige medewerker) –  Merksem28 februari 2017
mijn dag begon om 07:00u om naar de ophaaltoer te rijden,daar aangekomen begonnen we aan de ophaling,dit duurde tot 11:30u om daarna te gaan eten van 11:45u tot 12:15u daarna was het ofwel verder werken ofwel de chauffeur begeleiden naar de stortplaats en mee te helpen om de camion terug dicht te doen. daana terug naar de dienst rijden,douchen en wachten om naar huis te gaan.
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job
Werkster onderhoudkleuterschool en kinderopvang (voormalige medewerker) –  Antwerpen16 februari 2017
veel afwisseling . goede uren .redelijke wat verlof
Pluspunten
veel vakantie en goede uren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stad Antwerpen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 48 reviews
514
419
311
23
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Stad Antwerpen gesorteerd op locatie