Stad Antwerpen Reviews
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctietitel
Alle
Locatie
België78 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
Alle 78 reviews worden getoond
het begrip ‘klant’ wordt aan de stad fout geïnterpreteerd, de stad is geen winkel waar we ‘vrijwillig ‘ iets gaan kopen.
Administratief assistent (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 10 augustus 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedWat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf? Ietsje meer verlof dan bij privé onderneming Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf? Loketmedewerker, minder goede uren dan vroeger, chefs die niet op de hoogte zijn van de materie, verbale agressie van de klanten, te weinig ondersteuning Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf? Dat kan erdoor, geen mening verder
Onrespectvol
Ploegleider (voormalige medewerker) - Antwerpen - 15 augustus 2023
je krijgt geen respect van hoger leiding die zelf te jong zijn en totaal geen ervaring hebben. Zelf straffen ze werknemers voor zaken waar ze zelf in frouderen
Pluspunten
Regelmaat loon
Minpunten
Geen respect wat werkleider of afdelingshef betreft
Vacatures van Stad Antwerpen
Stabiliteit
Technisch assistent (huidige medewerker) - Antwerpen - 26 juli 2023
Je job heeft een maatschappelijke impact want je werkt voor je eigen stad. Je hebt de voordelen zoals 35 dagen verlof, maaltijdcheques, optie tot fietskleding. Nadeel is dat sommige diensten ondernemend zijn.
Was deze review waardevol?
Niet de beloofde job gekrege.
Polyvalent medewerker (huidige medewerker) - Stuivenberg - 4 juli 2023
Bij de sollicitatie alles goed en prima verlopen, zag er goed uit na het tekenen van het contract kreeg ik een job wat niet beloofd was en niet de job die ik wou doen. Plus ik heel ver moet verplaatsen terwijl er afdelingen dichter bij mijn buurt is.
Minpunten
Geen job gekregen waarvoor ik solliciteerde
Eén bende zielige hypocrieten
Gemeenschapswacht (voormalige medewerker) - Borgerhout - 22 mei 2023
Als ze je niet mogen gooien ze je zonder pardon buiten. Of je nu wel of niet graag je werk doet maakt niks uit. Naar nieuwe werknemers wordt niet geluisterd en ze behandelen je als een 2de rangsburger. Mensen viseren om te kunnen ontslaan om dan te zeuren “wat jammer dat we u moeten laten gaan”.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Informatie over Stad Antwerpen
Mensen waarderen:
- Inclusieve werkomgeving
- Werk dat energie geeft
- Mogelijkheid om persoonlijke doelstellingen te bereiken
Wat beter kan
- Algemene tevredenheid
- Redelijk loon
- Duidelijk doel
Promotor bedrijcultuur
Vrijwilligers Medewerker (voormalige medewerker) - Antwerpen - 14 mei 2023
Enthusiastic medewerking in zomer festival nicht museum, Latijnse Amerikaanse medewerking kenis dialect met spawns taal en verkeerd op met Frans,Nederlandse en Engels, tot risicos.
Pluspunten
Gracias Kaeding material en drinken
Minpunten
Geen pause
Fijn
Stellingbouwer (voormalige medewerker) - Antwerpen - 2 mei 2023
Goed en rustige omgeving heel beknopt en toch wel fijn om hier te zijn
Sociale dienstverlening
Weinig en korte begeleiding. Wel aangename werksfeer. Werkdruk voor de vaste werknemers is ontzettend hoog. De hoeveelheid administratie is belachelijk. Enorm veel klanten voor te weinig maatschappelijk werkers.
Goede werkgever
Polyvalent vakman (huidige medewerker) - Antwerpen - 7 juli 2022
Goede sfeer, doorgroeimogelijkheden. Genoeg verlofdagen
neet zwaart werken
Schoonmaker (voormalige medewerker) - Antwerpen - 23 april 2022
alleen werken graag want dat tijd is heel moeilijk en het world zlfde bos sterke mansen eten zwke mansen en 90 perscent van mansen slechte.
Samen echt tem werken
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) - 2020 - 11 maart 2022
Beste ik heb werk bij stad Antwepen als zomer contract ik wil graag werken bij stad Antwepen hebben jullie vacatures VOO mijn bedankt
Pluspunten
Goed collega
Minpunten
Copy s
Was deze review waardevol?
Social. Chaque collègue avec chaque collègue.
zomer contract aider garde la ville d'anvers propre (voormalige medewerker) - Merksem 2170 - 14 februari 2022
Être positif au travail, ne pas raporte r le problèmes au travail, respecter les clients et les collègues, se présenter au travail quand le patron en a besoin
Pluspunten
Respecter le temp
Minpunten
Voler
Vriendjespolitiek
Arbeider (voormalige medewerker) - Deurne - 24 januari 2021
Veel vriendjespolitiek! Als ze je niet moeten, lig je er al bijna zeker uit en doen ze er alles aan om je dwars ge ligge
Officiële reactie van Stad Antwerpen
26 januari 2021Hallo, erg jammer dat je dit zo ervaren hebt. Je mag ons hierover altijd even een mailtje sturen via jobs@antwerpen.be. Met vriendelijke groeten, Stad Antwerpen
gezellig bedrijf
Administratief medewerker (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 26 februari 2020
leerrijk, repititief en een leuk team.
makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en flexibele werkuren.
goede locaties
Hovenier (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 30 januari 2020
omdat ik geen rijbewijs had moest ik spijtig na 11 jaar het werk stop zetten.
Was deze review waardevol?
Heel fijne werkomgeving met hele leuke collega's. Helaas geen mogelijkheid om via loon de mensen die echt extra inzet vertonen te onderscheiden.
Diensthoofd (huidige medewerker) - Antwerpen (stad) - 1 januari 2020
Fijn bedrijf om bij te werken met gemiddeld loon. Doorgroeimogelijkheden.
Goeie ervaring
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 3 december 2019
Alles is dik in orde met dit bedrijf..............
Pluspunten
Goede loon
Minpunten
Overuren
werkgever met animo
Administratief bediende (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 20 november 2019
De Stad is een goede werkgever maar helaas te groot om alle problemen op te lossen.
Was deze review waardevol?
Podiumtechnieker bij stad Antwerpen, elke opdracht is anders.
hoofd techniek (huidige medewerker) - district Antwerpen - 5 juli 2019
Ok, het is een beetje een gouden kooi.
Voldoende loon, veel vrije tijd en duidelijke werktijd afspraken.
maximum 11 uren/dag
Er is tijd voor een privé leven. :)
Elke dag zie je een ander gezelschap of een andere huurder als klant, de ene al wat vriendelijker dan de andere natuurlijk.
Kans tot zelfstandig werken. Kans tot opleiding en toestellen leren kennen.
Je kan in een groot cultuurhuis werken waar je specialiteit gewaardeerd wordt. Maar je kan ook in een klein huis werken waar ze beroep doen op je polyvalentie. Of je kan zelfs van het ene naar het andere vliegen als dat je ambitie is.
Solliciteer als je zin hebt in een job op en naast het podium met toffe collega's die er ook zin in hebben.
Laat maar zitten als rijk worden je ambitie is.
Pluspunten
vast contract, verlof, toffe job
Minpunten
Je wordt er niet rijk van !
vriendelijke sfeer
Verkeersmedewerker (voormalige medewerker) - Antwerpen (stad) - 18 juni 2019
Een top werkgever aangename sfeer zeker waar ik zat vooral leuk als je graag in team verband werkt. en je leert zeer veel bij.
Pluspunten
samenhorigheid, gezellige werksfeer
Minpunten
je moet er voor zijn anders wordt het snel saai.
Zou het nooit meer doen
Polyvalent vakman rollend matriaal (huidige medewerker) - Antwerpen (stad) - 30 mei 2019
Werk 42 jaar bij de stad Antwerpen bij de reinigings dienst als ik toen geweten had wat ik nu weet had ik er nog geen 42 seconden gewerkt, het verhaaltje gaat dat ge bij de stad niet moet werken vergeet dat maar op sommige diensten moet ge werken gelijk een hond en met kapot materiaal onze vrachtwagens zijn echt allemaal defect of hebben veel mankementen wij rijden weken aan 1 stuk zonder lichten of versleten remmen maar alles moet blijven bollen en het ergste we hebben veel ploegbazen en niet ene kent zijn job alleen denken ze dat ze alles kennen in de privaat vlogen zulke mensen op de eerste dag buiten.
Pluspunten
Gratis koffie en soep
Minpunten
Een hongerloon om te beginnen en voor de rest werkt ge wanneer zij willen en hebt ge zelf geen keus
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stad Antwerpen. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,9 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,9 van de 5 sterren voor Loon/arbeidsvoorwaarden
3,8 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,6 van de 5 sterren voor Management
3,7 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Stad Antwerpen met
Vragen over Stad Antwerpen
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Stad Antwerpen?3 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf?2 personen hebben geantwoord
- Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf?2 personen hebben geantwoord
- Hoe verloopt het promotieproces bij Stad Antwerpen?Eén persoon heeft geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij Stad Antwerpen?Eén persoon heeft geantwoord
- Heeft Stad Antwerpen een tandheelkundig plan? Wat valt hieronder?Eén persoon heeft geantwoord
- Wat is het thuiswerkbeleid bij Stad Antwerpen?Eén persoon heeft geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij Stad Antwerpen?Eén persoon heeft geantwoord
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Stad Antwerpen?Eén persoon heeft geantwoord
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt Stad Antwerpen aan?
Learn about popular job titles at Stad Antwerpen
- Bedrijven