Stad Antwerpen Reviews

Alle 57 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendelijke sfeer
Verkeersmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)18 juni 2019
Een top werkgever aangename sfeer zeker waar ik zat vooral leuk als je graag in team verband werkt. en je leert zeer veel bij.
Pluspunten
samenhorigheid, gezellige werksfeer
Minpunten
je moet er voor zijn anders wordt het snel saai.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zou het nooit meer doen
Polyvalent vakman rollend matriaal (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 mei 2019
Werk 42 jaar bij de stad Antwerpen bij de reinigings dienst als ik toen geweten had wat ik nu weet had ik er nog geen 42 seconden gewerkt, het verhaaltje gaat dat ge bij de stad niet moet werken vergeet dat maar op sommige diensten moet ge werken gelijk een hond en met kapot materiaal onze vrachtwagens zijn echt allemaal defect of hebben veel mankementen wij rijden weken aan 1 stuk zonder lichten of versleten remmen maar alles moet blijven bollen en het ergste we hebben veel ploegbazen en niet ene kent zijn job alleen denken ze dat ze alles kennen in de privaat vlogen zulke mensen op de eerste dag buiten.
Pluspunten
Gratis koffie en soep
Minpunten
Een hongerloon om te beginnen en voor de rest werkt ge wanneer zij willen en hebt ge zelf geen keus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk maar gen toekomst
Vakman Sportdienst (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)19 mei 2019
gewon gemakkelijk job , loon niet genoeg en ook het sfeer niet so geweldig
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
recyclage park
arbeider (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)5 maart 2019
vakantie job tijdens mijn studie jaren, was goed betaald en heel leerzaam
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam
Kinderanimator (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)4 februari 2019
Ik vond het heel leuk om daar te werken, ik had de meest fantastische collega's en coaches. Ik ben hen oprecht dankbaar voor al het geen dat ik heb geleerd. Het leukste aan de job was dat ik altijd omringd zat door kinderen, het iets moeilijkere aan de job was om de kinderen alle aandacht te geven en dat tegelijk, wat niet altijd even goed lukte.
Pluspunten
Aangename werkomgeving en een cafetaria
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Zaalmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)16 januari 2019
Gezellige werkomgevingen met goede samenwerking tussen collega’s.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik was goed opgenomen
Wegenwerker (voormalige medewerker) –  Merksem13 januari 2019
Bij stad antwerpen vond ik het leuk om te werken aangename colegga's toffe bazen. kans voor verschillende examens.
Spijtig contrakt was voor 6 maanden allen .
Pluspunten
Gratis kofie . Soep . Enz
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Kinderanimator (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)21 december 2018
Ik heb het daar altijd leuk gehad, nooit moeilijkheden of wat dan ook. Hulp was er ook altijd en ik had de tofste collega's. Ik heb ook niet kunnen klagen over de verantwoordelijke.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas redelijk goede werksfeer
Arbeider (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)4 december 2018
Heb graag gewerkt bij de stad spijtig genoeg is er een einde aan gekomen
Pluspunten
Hospitalisatie verzekering
Minpunten
Bazen die te wijnig over de job weten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boeiende omgeving met veel afwisseling in thema's
Business promotion manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)24 september 2018
Als je van een boeiende en dynamische werkomgeving houdt, is stad Antwerpen zeker iets voor jou! Je moet wel tegen procedures en regels kunnen want die hebben automatisch een invloed op de snelheid van zaken te formaliseren. Verder een heel divers bedrijf dat sterk inspeelt op innovatie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer is top
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Antwerpen (stad)25 juli 2018
Ik heb mijn job bij de Stad altijd graag gedaan. Ik mis mijn collega's nu al.
Pluspunten
Goede balans Werk - Privé
Minpunten
Te veel besparingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Vrijwilligster kleuter turnen (huidige medewerker) –  2030 Antwerpen (stad)30 mei 2018
Mensen ervaring laten opdoen.
Bij positief resultaat contract aanbieden.
Pluspunten
Ervaring
Minpunten
Vrijwillig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer maar weinig betaalt
GRAVENHOF animator/vrijwilliger (voormalige medewerker) –  animator11 mei 2018
werken bij de stad is makelijk maar word slecht betaalt
Pluspunten
sociaal
Minpunten
weinig kapitaal
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkomgeving met fijne collega's
administratief bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 februari 2018
Ik heb mijn job bij de Stad altijd graag gedaan en vind het spijtig dat die is weggevallen. Ik mis mijn collega's. Ik zoek nog altijd naar een andere job binnen de Stad.
Pluspunten
goede balans werk - privé
Minpunten
te veel besparingen, service is minder belangrijk geworden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werk ervaring gekregen
Tijdelijk contract (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)4 februari 2018
als medewerker in het MAS museum ik heb veel geleerd en was goed ervaring voor mij
Pluspunten
koffie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en leuk
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 januari 2018
Was een aangename werkplek met supertoffe collega's. Elke dag leerde ik daar nog bij. Superleuk om met klanten te werken.
Collegialiteit was daar enorm hoog. Iedereen hielp iedereen. Somige dagen waren wel stressvol maar daar hou ik wel van.
Pluspunten
Leuk werken en zeker voor mensen die leergierig zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie verbeelding tact
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)19 december 2017
de retrospective was leuk met mensen die introspectie hebben heb veel bijgeleerd op basis van kuisen tot de empatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werksfeer met plaats voor eigen initiatief
polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Merksem4 december 2017
Contact met collega's was, ondanks de verschillende achtergronden, goed. Omgaan met diversiteit. Direct contact met leidinggevenden. Met de job zelf ondervond ik geen moeilijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt gemotiveerd om jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen
Loketbediende (huidige medewerker) –  Ekeren16 oktober 2017
Beste

Werken aan de stad Antwerpen is voor mij een hele belangrijke werkervaring geweest.

Ik heb enorm veel bijgeleerd en nog steeds krijg ik dagelijks het gevoel dat ik me verder kan ontplooien, door ervaring en opleiding.

Helaas is dit een contract van bepaalde duur, want ik voel me hier volledig op mijn plaats.

Ik leer dagelijks het belang van klantvriendelijkheid, integriteit, collegialiteit en diversiteit.

Mvg
Pluspunten
Korte verplaatsing, balans werk - prive is goed
Minpunten
er is momenteel geen mogelijkheid om mijn contract te verlengen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
wegenbouw (voormalige medewerker) –  Antwerpen9 oktober 2017
alles is gaat goed
nadeeel is werken met klachten van bewoners dus nietr altijd veel werk.
sommige collegas zijn liever lui dan moe
maar voor de rest je werkt vrij en op eigen beentje
niet slecht betaalt
ik heb er graag gewerkt.
Pluspunten
verlof
Minpunten
ploegbazen die de job niet kennen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stad Antwerpen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 57 reviews
518
421
313
24
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Stad Antwerpen gesorteerd op locatie