Stad Antwerpen Reviews

Alle 35 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en leuk
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)30 januari 2018
Was een aangename werkplek met supertoffe collega's. Elke dag leerde ik daar nog bij. Superleuk om met klanten te werken.
Collegialiteit was daar enorm hoog. Iedereen hielp iedereen. Somige dagen waren wel stressvol maar daar hou ik wel van.
Pluspunten
Leuk werken en zeker voor mensen die leergierig zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie verbeelding tact
Onderhoudsmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)19 december 2017
de retrospective was leuk met mensen die introspectie hebben heb veel bijgeleerd op basis van kuisen tot de empatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werksfeer met plaats voor eigen initiatief
polyvalent medewerker (voormalige medewerker) –  Merksem4 december 2017
Contact met collega's was, ondanks de verschillende achtergronden, goed. Omgaan met diversiteit. Direct contact met leidinggevenden. Met de job zelf ondervond ik geen moeilijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt gemotiveerd om jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen
Loketbediende (huidige medewerker) –  Ekeren16 oktober 2017
Beste

Werken aan de stad Antwerpen is voor mij een hele belangrijke werkervaring geweest.

Ik heb enorm veel bijgeleerd en nog steeds krijg ik dagelijks het gevoel dat ik me verder kan ontplooien, door ervaring en opleiding.

Helaas is dit een contract van bepaalde duur, want ik voel me hier volledig op mijn plaats.

Ik leer dagelijks het belang van klantvriendelijkheid, integriteit, collegialiteit en diversiteit.

Mvg
Pluspunten
Korte verplaatsing, balans werk - prive is goed
Minpunten
er is momenteel geen mogelijkheid om mijn contract te verlengen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
wegenbouw (voormalige medewerker) –  Antwerpen9 oktober 2017
alles is gaat goed
nadeeel is werken met klachten van bewoners dus nietr altijd veel werk.
sommige collegas zijn liever lui dan moe
maar voor de rest je werkt vrij en op eigen beentje
niet slecht betaalt
ik heb er graag gewerkt.
Pluspunten
verlof
Minpunten
ploegbazen die de job niet kennen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Taalcoach
Taalcoach (huidige medewerker) –  Antwerpen26 september 2017
Het leukste van de job is het persoonlijk contact met de mensen die ik coach en het gevoel te hebben een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij en aan het leven van anderstaligen in Antwerpen.
Pluspunten
Fietsvergoeding
Minpunten
slechte verbinding met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I would like to a driver or chef.
Chauffeur bachewagen, sluikstort rond glasbollen (voormalige medewerker) –  Antwerpen24 september 2017
I glad to be a part off... i am very happy to do work with good people....................

I am still waiting for a job i mean a good job...........,
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en uitdagende werkomgeving
Personal trainer Kickboxing (huidige medewerker) –  Antwerpen7 juni 2017
De stad geeft je een uitdagende en innovatieve werkdag!
Pluspunten
sociaal contacten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving die dagelijks veranderd.
Technisch vakspecialist algemene fuctie (voormalige medewerker) –  Wilrijk20 april 2017
Ik heb 41 jaar aan de gemeente van Antwerpen gewerkt, bij huisvuilophaling.
17 jaar als werkman en 24 jaar als technisch vakspecialist en leiding gevend. Het is een bedrijf met veel diversiteiten.
Veel controle uitvoeren , huisvuiltoeren aanpassen , werverdeling opstellen en huisvuilwagen beheer . Mijn collega's zijn top.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stad Antwerpen
vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Universiteit Antwerpen3 april 2017
Toffe en spontane collega's waar je goed overweg kunt gaan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd buiten en werk zelf regelen
schouwburg techn,zwembad techn (wezenberg) (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 maart 2017
heb nooit van 8 tot 4 uur gewerkt altijd in de dag ,avond en weekends som s 18 uur per dag 7op7 4 weken aan een stuk (ijspiste stad antwerpen) met fantastische collega s . moeilijkste van de baan huwelijk in stand houden . leukste inzetten voor de burgers en goede medewerking met privaat firma s
Pluspunten
polivalent
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ploeg om mee te werken
huisvuiloplader (voormalige medewerker) –  Merksem28 februari 2017
mijn dag begon om 07:00u om naar de ophaaltoer te rijden,daar aangekomen begonnen we aan de ophaling,dit duurde tot 11:30u om daarna te gaan eten van 11:45u tot 12:15u daarna was het ofwel verder werken ofwel de chauffeur begeleiden naar de stortplaats en mee te helpen om de camion terug dicht te doen. daana terug naar de dienst rijden,douchen en wachten om naar huis te gaan.
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job
Werkster onderhoudkleuterschool en kinderopvang (voormalige medewerker) –  Antwerpen16 februari 2017
veel afwisseling . goede uren .redelijke wat verlof
Pluspunten
veel vakantie en goede uren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and place for opportunity
childcare (voormalige medewerker) –  Antwerpen. Belgium8 november 2016
Working with stad Antwerpen was a dream come through i learned a lot from the company, I had a great leader who always gave us the opportunity to explore. Work with great people both young and oud. Great kids,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en vriendelijke werksfeer.
Job Student (voormalige medewerker) –  Antwerpen23 september 2016
Het was tof werken bij Stad Antwerpen. Ik zou heel graag opnieuw bij Stad Antwerpen willen werken.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe job
Chauffeur C, (huidige medewerker) –  Wilrijk28 juli 2016
super leuke job , maar verdien niet genoeg , dus wil een beetje bijverdienen ,,,
Pluspunten
collegas
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veiligheid garanderen van baders, helpen hun zwemstijl te verbeteren.
Redder (huidige medewerker) –  zwembad Plantin-Moretus7 januari 2016
Onderhoud van het zwembad.
Sociaal contact met klanten is een pluspunt.
Ik heb veel mensen op vrijwillige basis leren zwemmen tijdens mijn shiften (op voorwaarde dat de bezetting dit toeliet).
Dit gaf me wel een gevoel van voldoening.
Maar meer kan ik niet uit deze job halen.
Voor mij persoonlijk is deze job te onproductief, dwz teveel niets doen.
Pluspunten
Zwemmen op het werk(conditie op peil houden)
Minpunten
slecht leiderschap en managment
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Magazijnbeheer en Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG24 december 2015
ik heb ervaring gekregen + Nederlands geleerd. alle collega's waren heel vriendelijk met mij. ik had veel verloof bij de stad end stad is van iedereen .
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie begeleiding & coaching
Loketbediende (voormalige medewerker) –  Stad Antwerpen13 oktober 2015
Collega's waren top, toffe werksfeer!
Spijtig van een bepaald contract
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chauffeur gas ambtenaar
chauffeur huivuil grofvuil (huidige medewerker) –  Wilrijk, VLG24 augustus 2015
begin tijd om 07.00 uur tot 15u26
ik heb een opleiding behaald als gas ambtenaar
wat betreft de directie zijn het volwaardige bazen
collega's zijn allemaal toffe mensen met vele culturen
er is altijd uiterste consentratie nodig zowel op de rijbaan als op de collega en de straten kennis bij de gas actie is het ook de kunst om steeds rustig en beleefd de overtreders te woord te staan
is een variërende job en kom je met alle culturen in aanmerking
Pluspunten
heb rijbewijs van ( A tot en met E )
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stad Antwerpen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 35 reviews
511
416
35
22
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Stad Antwerpen gesorteerd op locatie