Stad Gent Employee Reviews

Ratings by category
4,1Work-Life Balance
4,0Pay & Benefits
3,3Job Security & Advancement
Showing all 31 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen opmerkingen
Logistiek medewerker (Current Employee) –  Gent1 November 2018
een plek waar je een goed gevoel bij hebt en respect krijgt
Pros
aangename werksfeer
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sociale job met realisatiemogelijkhedn
Maatschappelijk werker (Former Employee) –  Gent31 October 2018
kloof tussen management en dagelijks werken met doelgroep, administratieve hindernissen maar blijft interessant werk, maakt verschil voor betrokkenen
Pros
sociale impact
Cons
hierarchie
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Positieve ervaring
Administratief medewerker (Former Employee) –  Gent24 September 2018
Binnen de logge structuur van de administratie van de stad heb ik een positieve en persoonlijke twist kunnen geven, bij het uitvoeren van de opdrachten.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groendienst eeklo
Medewerker groendienst (Former Employee) –  Gent31 August 2018
Ik heb al bij de groendienst gewerkt maar ik ben daar gestopt wegens verhuizing maar het werk vond ik prima want ik deed het graag en zou in de toekomst ook nog bij de groendienst willen werken.
Pros
Gratis waterflesjes in de zomer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stagiaire
Maatschappelijk Consulent (Former Employee) –  Gent19 August 2018
Bachelorstage met grote onderscheiding volmaakt
- 9 to 5
- werken met culturen
- de kant van de migrant horen
- advies geven en mensen verder helpen gaf een grote voldoening
Pros
Gratis koffie, thee en water op het werk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een zeer gezellige werkomgeving
Intercultureel medewerker Bulgaars (Current Employee) –  Gent18 May 2018
Het is heel leuk maar eentonig soms.
Dit maakt dat ik dan variatie nodig heb.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Art. 60 statuut
Archiefmedewerker-administratief bediende (Current Employee) –  Gent7 May 2018
Zeker niet ideaal om in dit systeem te werken, zeker niet voor twee jaar, normaal gezien zou ik om de zes maanden op een ander werkplek of locatie moeten te werk gesteld zijn, wat eigenlijk niet mogelijk is. De algemene werk sfeer is goed, alleen wat communicatie problemen zouden beter kunnen opgevolgd worden.
Pros
Leerzaam en vlot van werken
Cons
Communicatie is soms ver te zoeken
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed betaalbare job met veel verlof
Kinderverzorgster (Current Employee) –  Stad gent16 April 2018
Je moet heel flexibel zijn . Uren tussen 7u & 18u30.
Dag zelf soms maar te weten waar en om toelaat of tot hoelaat.
Pros
Ziekteverzekering, veel verlof, goed betaald
Cons
Soms de dag zelf weet je niet of je tot 16u of 18u moet werken
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
.
Administratief medewerkster (Current Employee) –  Gent10 April 2018
Geen commentaar op de werking bij stad Gent . ......
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig, flexibel en motiverend
Administratief bediende (Former Employee) –  Gent25 February 2018
Primark Gent is een bedrijf met meer dan 200 werknemers. De collegialiteit is echt merkbaar. De groeimogelijkheden in het bedrijf zijn motiverend. De salaris kon nog wat beter.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Keuken
Keukenmedewerker (Former Employee) –  Gent11 January 2018
Super bedrijf, heel veel afwisseling en toffe groep,
Was artikel 60 en zoek nu terug naar zo een toffe groep en keuken om in te werken, ken al de basis van de keuken maar zou nog veel meer willen leren en hopelijk tot chef-kok.
Pros
Gratis eten in de middag
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vervanging
Zorgkundige (Former Employee) –  Gent30 November 2017
Wel leuk werken het was zowel bij mensen thuis als in het dienstencentrum zeer gevarieerd werken en ook zelfstandig kunnen inschatten
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super colega's
Kinderleidster (Former Employee) –  Gent17 November 2017
Altijd heel aangenaam gaan werken. Nooit problemen gehad op het werk.
Pros
Tips kreeg je dagelijks
Cons
Geen bier op het werk
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
I like the job that i am doing and i like learning something new daily
Quality and hygiene control (Current Employee) –  Wondelgem, Gent4 June 2017
I have learned to be social and to work alone or in a group with good colleagues. I have learned to be very responsible and to work according to the stipulated rules and regulations. We interact very well with the management and when i am working alone , i am able to manage everything that i have to do and that enabled me to attain managerial skills. At my work place there are many people of different enthinical backgrounds with different cultures but we work very well together. At every workplace, there are many challenges but we and i have managed to overcome them. The most enjoyable part of my job is that i learn something new on daily basis.
Pros
Free breakfast and lunch
Cons
working on weekends sometimes, but its not a problem for me
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer aangename werkomgeving
Administratief medewerkster (Current Employee) –  Gent27 February 2017
aangename werkgever waar de mens belangrijk is. Veel mogelijkheden om balans werk/privé in evenwicht te houden.
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkomgeving, behoorlijk salaris
Onderwijzeres/ Bediende (Former Employee) –  Provincie Oost-Vlaanderen28 December 2016
Flexibiliteit, open huis, degelijke opleidingen.
Opportuniteit om verder te groeien binnen de functie.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Positieve werkomgeving met goede balans werk/privé
Hoofdadministratief medewerker (Current Employee) –  Gent26 July 2016
De stad Gent is een werkgever die veel kansen biedt en waar de persoon ook belangrijk is.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Small ICT department, nice to work at.
ICT Service and Project management (Former Employee) –  Gent, VLG16 September 2015
OCMW – Gent is a public centre for social welfare in the Belgium region Flanders, employing 2000 FTE
IT service development were outsourced, and operation and support were maintained house, with a staff of 5 FTE.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
hulpkok (Former Employee) –  Gent8 April 2015
Ik heb er samengewerkt met mensen die ook van Turkije afkomstig zijn. Daardoor heb ik vlotter Nederlands kunnen leren, ze hebben me veel geholpen met dingen te vertalen en uit te leggen.
Daardoor kan ik nu ook veel beter Nederlands parten en begrijpen.
Was this review helpful?YesNo 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe, productieve werkomgeving
kinderbegeleidster (Current Employee) –  Gent, VLG25 January 2015
Een werkomgeving die veel zekerheid biedt in een aangenaam en goede sfeer.
Pros
zelfstandigheid, samenwerking, intervisie
Cons
geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 4NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Stad Gent. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,4
Based on 31 reviews
517
410
34
20
10

Ratings by category

4,1Work/Life Balance
4,0Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,4Management
3,8Culture

Stad Gent Reviews by Location