Stad Gent

Stad Gent Employee Reviews in Gent

Ratings by category
4,1Work-Life Balance
4,0Pay & Benefits
3,3Job Security & Advancement
Found 33 reviews matching the search See all 36 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe, productieve werkomgeving
kinderbegeleidster (Current Employee) –  Gent, VLG25 January 2015
Een werkomgeving die veel zekerheid biedt in een aangenaam en goede sfeer.
Pros
zelfstandigheid, samenwerking, intervisie
Cons
geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed, aangenaam, diversiteit
kinderverzorgster (Former Employee) –  Gent5 September 2014
leuke sfeer met collega's, correcte uitbetaling, doorgroeimogelijkheden.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving
Stafmedewerker (Current Employee) –  Gent, VLG6 June 2014
- opvolging promotiemateriaal
- organiseren van beurzen en evenementen
- vorming geven aan nieuwkomers
- algemene taken als office manager
Pros
Ik kan van thuis uit werken.
Cons
Niet veel doorgroeimogelijkheden.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zoek er een toekomst in maar er zijn geen vaste jobs te vinden
Technical Liaison EU-Fired-Up Proj / Contr. S&L (Current Employee) –  Gent, VLG7 May 2014
dagelijkse uitdagingen, iedere dag is anders
opvoeden en opleiden van jongeren, dag in dag uit
Pros
werken met jongeren
Cons
werkonzekerheid
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik leende service medewerking
vast benoemd (Former Employee) –  Gent, VLG10 February 2014
de eerste jaren waren zeer aangenaam om bij de stad te werken.
de laatste tijd behandelen ze ons,
lijk kleine kinderen.
ik heb er met plezier gewerkt ,maar de laatste tijd was ik niet meer
gemotifeerd.
Pros
gratis vervooer
Cons
ze luisteren niet na hun personeel
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel werk maar aangename sfeer
Vertaler Dienst Voorlichting (Current Employee) –  Gent24 November 2013
Vertel ik liefst tijdens een persoonlijk gesprek! Werk 8 uur per dag, neem half uur middagpauze. Heb 40 collega's. Veel variatie in de werkopdrachten. Werk nu 19 jaar bij de Stad Gent. Een aanvullende job neem ik er graag bij!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
lijnspotter stad gent
lijnspotter stad gent (Former Employee) –  gent22 August 2013
zeer leuk job enorme variatie en heel leuke collega's . jammer dat we niet konden blijven . Het waren tijdlijke contracten. daar heb ik wel verdriet vn gehad.
Pros
een job waar je altijd bijleerd
Cons
dat ik niet kon blijven doordat het contract ten einde was
Was this review helpful?Yes 5NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bejaardenhelpster
bejaardenhelpster btk (Former Employee) –  onderbergen gent22 August 2013
zeer leuke job veel dankbaarheid vn de mensen vond ik ook leuk want ik werkte graag met bejaarde mensen ze hebben respect voor je werk .
Pros
veel geleerd
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 29No 9Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Interessante jobinhoud, geen doorgroeimogelijkheden
Administratief Bediende (Former Employee) –  Gent, VLG7 August 2013
Geen realistische doorgroeimogelijkheden, weinig motiverende werksfeer: ongemotiveerde collega's, geen werkdruk, te veel koffie.

Ik werkte in een sociale sector en voelde me gehandboeid door de beperkingen van procedures, de laksheid van collega's die geen gewetensbezwaren hadden als ze niet naar behoren werkten, de machteloosheid.

Mijn verantwoordelijkheden lagen op een hoger niveau als mijn salarisschaal. Door mijn motivatie werd ik op ondankbare manieren ook ingelast voor permanenties tijdens verlof ed.

Werk in de sociale sector is voor mij boeiend.
De 'klanten', 'deelnemers' zijn voor mij in de eerste plaats MENSEN.
Door mijn verantwoordelijkheden in de personeelsadministratie zag ik veel en moest ik vaak administratief dingen doen die tegen de rechtspositieregeling ingingen, die in het nadeel waren van de deelnemers en na 3 jaar werd dit een behoorlijke last om zo te vechten tegen de waarden en normen die ik als mens heb.

Ik functioneer het best in een gemotiveerde omgeving.
Actief zijn, leergierig zijn en vooruit willen zijn voor mij belangrijke eigenschappen.
Pros
maaltijdcheques
Cons
geen opbouwende teambuilding
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
grootschalig
Kinderbegeleidster (Current Employee) –  Gent10 May 2013
Een werkgever die zeer uiteenlopende mogelijkheden biedt.
Veelal een pionier op het vlak van opvoeden. Evolueert goed mee met zijn tijd.
Door de omvang van de vele kinderdagverblijven, steeds minder personeel en steeds groeiende vraag naar opvang, is de kwaliteit er de jongste jaren op achteruit gegaan.
Vele wissels van leidinggevenden heeft onvrede bij de werknemer tot gevolg.
De glimlach van een kind of zijn ouder maakt veel goed.
Pros
Verloning
Cons
Veel te grootschalig
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik moet mij welkom voelen door iedereen
groenwerker (Former Employee) –  gent5 February 2013
een goede dag is belangrijk voor iedereen zo wel voor mij en de andere mensen in de fabriek of daar buiten
Pros
maaltijdcheqs
Cons
geen bier op het werk
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename sfeer
Stage als administratief medewerkster (Former Employee) –  Gent3 February 2013
Door een afwisselende takenpakket vond ik het ideaal.
Het was precies wat ik als job wil doen. Het is niet louter administratie, je komt in contact met heel veel mensen.
Ik was geïnteresseerd om mijn stage bij de overheid te lopen. Ik werkte met plezier, ik vond het een boeiend werk. Na mijn stage heb ik beseft dat dit echt het soort werk is dat ik later wil doen. Er lijkt hier maar geen sleur in te komen. Ik vond het een schitterende sfeer. Het was een aangename ervaring.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report

See more Stad Gent reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Stad Gent. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,4
Based on 36 reviews
519
411
36
20
10

Ratings by category

4,1Work/Life Balance
4,0Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,5Management
3,7Culture