STANDAARD BOEKHANDEL Employee Reviews

Ratings by category
3,4Pay & Benefits
3,2Job Security & Advancement
4,1Culture
Showing all 10 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer aangename job, afwisselend, dicht bij huis
Bediende (Current Employee) –  Lier10 September 2019
Elke dag begint met de pers, prijswijzigingen doorvoeren, retouren van boeken, uitpak nieuwe titels, mails checken. Uiteraard klanten bedienen.
Liefde en interesse voor boeken staat centraal. Wisselwerking daarover met klanten vind ik belangrijk, dat houd je alert voor wat er op de markt komt.
In Lier heerst een aangename werksfeer met een toffe baas en collega's.
Spijtig dat ik geen fulltime job kan krijgen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige omgeving
POLYVALENT WINKELMEDEWERKER (Former Employee) –  Dilbeek9 July 2019
Ruimte voor eigen inbreng
Privé balans enkel mogelijk mits overeenkomst collega's
Flexibele ingesteldheid vereist - inspringen etc
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoopsmedewerker
Verkoopmedewerkster (Current Employee) –  Tielt-Winge Sint-Joris-Winge5 June 2019
Ik heb hier vooral geleerd om mezelf te ontplooien tot een gedreven verkoopsmedewerkster. Verkoop is niet het enige wat de job inhoudt , ook administratieve taken en mensen onthalen kwam hier van pas. Een leuk team is voor mij heel belangrijk en de sfeer is hier steeds open en als gevoelspersoon voel ik mij hier thuis. De verloning is een minpunt op langere termijn , vandaar mijn zoektocht naar een andere job.
Pros
korting op producten
Cons
lange werkdagen / fysiek zwaar
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afwisselende job met veel sociaal contact
Verkoper (Former Employee) –  Tessenderlo4 October 2018
Pakketten uitpakken, prijzen, in de winkel zetten, boeken ed uit de rekken nemen en verpakken, werking vivabox ed uitleggen, tips geven over bongobonnen&vivabox ed, algemene netheid id winkel, kassa, lotto, cadeautjes inpakken...
Ik heb vakantiewerk gedaan in de winkel van Tessenderlo. Zeer leuke, afwisselende job, goede betaling en extra korting als medewerker.
Zeer tevreden!
Pros
Korting
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stage en entreprise
Collaborateur polyvalent (Former Employee) –  Gent20 September 2017
J'ai trouvé qu'il s'agissait d'une expérience professionnelle enrichissante, d'autant plus que cela m'a permis de développer mes compétences en néerlandais.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel toffe werksfeer
Verkoopster (Former Employee) –  Aarschot, VLG7 March 2015
Elke dag was anders.
Het was leuk om met de klanten om te gaan.
De uitbaatster gaf ons de vrijheid om ons werk op onze eigen manier te organiseren, doch gaf de nodige ondersteuning.
Wij hadden een heel fijn team met een goede communicatie.
Het leukste aan de baan was het goede teamwerk.
Pros
veel afwisseling in het werk
Cons
loon
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Verslag Standaard Boekhandel
Stagiair Verkoper (Former Employee) –  Stagiair Verkoper19 December 2013
Mijn hoofdtaak was het kassabeheer, klanten helpen, boeken aanvullen, leveringen uitpakken en sorteren op klantennaam,... Heel sfeervolle omgeving met fijne collega's. Goede en flexibele werkuren.
Was this review helpful?Yes 7No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoopster
verkoopster (Former Employee) –  Deinze, VLG12 November 2013
de kranten en tijdschriften uitpakken en klaarleggen om te verkopen,de kassa's opstarten,de inkomende goederen controleren via bon,verkoop
Was this review helpful?Yes 6No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving, leuke sfeer
Inventaris (Former Employee) –  Hasselt3 July 2012
Het werk duurde maar 1 dag aangezien het een inventaris was. Het werk was zwaar maar je kreeg waardering. Terwijl je werkte kon je contact opnemen met je collega's en met de directie van het hele gebeuren.
Pros
gratis lunch
Cons
-
Was this review helpful?Yes 3No 3Report
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at STANDAARD BOEKHANDEL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 10 reviews
52
46
32
20
10

Ratings by category

4,2Work/Life Balance
3,4Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,7Management
4,1Culture

STANDAARD BOEKHANDEL Reviews by Location