STANDAARD BOEKHANDEL Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopsmedewerker
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Tielt-Winge Sint-Joris-Winge5 juni 2019
Ik heb hier vooral geleerd om mezelf te ontplooien tot een gedreven verkoopsmedewerkster. Verkoop is niet het enige wat de job inhoudt , ook administratieve taken en mensen onthalen kwam hier van pas. Een leuk team is voor mij heel belangrijk en de sfeer is hier steeds open en als gevoelspersoon voel ik mij hier thuis. De verloning is een minpunt op langere termijn , vandaar mijn zoektocht naar een andere job.
Pluspunten
korting op producten
Minpunten
lange werkdagen / fysiek zwaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende job met veel sociaal contact
Verkoper (voormalige medewerker) –  Tessenderlo4 oktober 2018
Pakketten uitpakken, prijzen, in de winkel zetten, boeken ed uit de rekken nemen en verpakken, werking vivabox ed uitleggen, tips geven over bongobonnen&vivabox ed, algemene netheid id winkel, kassa, lotto, cadeautjes inpakken...
Ik heb vakantiewerk gedaan in de winkel van Tessenderlo. Zeer leuke, afwisselende job, goede betaling en extra korting als medewerker.
Zeer tevreden!
Pluspunten
Korting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage en entreprise
Collaborateur polyvalent (voormalige medewerker) –  Gent20 september 2017
J'ai trouvé qu'il s'agissait d'une expérience professionnelle enrichissante, d'autant plus que cela m'a permis de développer mes compétences en néerlandais.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel toffe werksfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Aarschot, VLG7 maart 2015
Elke dag was anders.
Het was leuk om met de klanten om te gaan.
De uitbaatster gaf ons de vrijheid om ons werk op onze eigen manier te organiseren, doch gaf de nodige ondersteuning.
Wij hadden een heel fijn team met een goede communicatie.
Het leukste aan de baan was het goede teamwerk.
Pluspunten
veel afwisseling in het werk
Minpunten
loon
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verslag Standaard Boekhandel
Stagiair Verkoper (voormalige medewerker) –  Stagiair Verkoper19 december 2013
Mijn hoofdtaak was het kassabeheer, klanten helpen, boeken aanvullen, leveringen uitpakken en sorteren op klantennaam,... Heel sfeervolle omgeving met fijne collega's. Goede en flexibele werkuren.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
verkoopster (voormalige medewerker) –  Deinze, VLG12 november 2013
de kranten en tijdschriften uitpakken en klaarleggen om te verkopen,de kassa's opstarten,de inkomende goederen controleren via bon,verkoop
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workplace, great people
Verkoper (voormalige medewerker) –  Brugge25 juni 2013
I've worked in 3 different stores now,
and never has there been an actual bad day.
with such a heavy focus on client-satisfaction
and overall good spirits, I've loved working there.

Management is great, focussing on growth and allowing you to grow as a salesman.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke sfeer
Inventaris (voormalige medewerker) –  Hasselt3 juli 2012
Het werk duurde maar 1 dag aangezien het een inventaris was. Het werk was zwaar maar je kreeg waardering. Terwijl je werkte kon je contact opnemen met je collega's en met de directie van het hele gebeuren.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij STANDAARD BOEKHANDEL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 9 reviews
52
45
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over STANDAARD BOEKHANDEL gesorteerd op locatie