Stanley Black & Decker Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.464 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Één grote fout
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tessenderlo17 september 2019
Mooi als je pas binnenkomt, je waant je in het beste bedrijf van het land maar werk er een paar maanden en je zal merken dat het een kindertuin is.
Ik moest vertrekken na een woordenwisseling zogezegd afgedankt ma tegen m'n.... Ik ben zogezegd zelf opgestapt...
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Het is alleen maar regeltjes die worden gebogen in het voordeel zoals een vriendendienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Administrator (voormalige medewerker) –  Mechelen22 juli 2019
Great co-workers and work culture: everybody respected one another.
Flexibility on e.g. working hours.
Well paid. Extra benefits. Discount on tools.
Never boring. Always had the opportunity to learn new things.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wanordelijk en stressvol
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Tessenderlo23 januari 2019
Zeer hoge werkdruk in een wanordelijke omgeving.
Gevaarlijk omgeving om met hef of reachtruck te rijden.
Pluspunten
kort bij huis
Minpunten
zie samenvatting
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
......
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Tessenderlo26 september 2016
Slechte doorgroei naar verdere functies en lange periode tot vaste aanname
Pluspunten
...
Minpunten
....
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
hef-reachtruckschaufeur (voormalige medewerker) –  tersenderlo12 januari 2016
de functies wat ik tot nu allemaal gedaan waren alle leuke jobs .fijne werksfeer,leuke colega's.goede ploegbazen
Pluspunten
de extra dagen verlof wat je krijg(sbd dagen)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving waar de tijd snel vooruit gaat.
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Tessenderlo5 november 2015
Je begint de dag met het nemen van een stapel labels en begint met orderpicken. Het is elke dag hetzelfde ritueel dus qua leerinhoud is er niet zo veel. De collega's waren over het algemeen heel plezant en het was fijn om te werken. Het leukste van de baan was het mogen rondrijden met een machine.
Pluspunten
Het werk is fijn.
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf groei mogelijkheden
Kwaliteitscontroleur (voormalige medewerker) –  Tessenderlo, VLG15 oktober 2015
Een aangename sfeer voor te werken,hele toffe collega's om samen te werken.
Pluspunten
gratis koffie en een frigo voor uw lunch in te leggen
Minpunten
geen warme maaltijden te verkrijgen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bedrijf met veel respect...
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Tessenderlo, VLG22 september 2015
Vond het altijd wel gezellig, want ik zat in een leuke shift en ik heb veel geleerd zoals respect doorzetten gefocust werken. een typische dag op het werk ging altijd lekker snel altijd gezellig. Collega's en mijn agl waren top ! Voelde me meteen thuis. Moeilijkste was alleen voor mij dat op sommige plaatsen niet zo snel ging dan bij de andere. Het leukste van de baan waren mijn collega's heb een super tijd gehad met jullie !
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reactive/Proactive Sales
Inside Sales Representative (huidige medewerker) –  Brussels, BRU9 juli 2015
• Technical affinity and experience in selling value-added- technical-solutions
• Experience in international and multicultural environments
• Ability to maintain a positive attitude in stressful situations
• Customer oriented
• Multilingual (French, German, English)
• Like challenges
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ziet men als robots
ordepicker (voormalige medewerker) –  Tessenderlo, VLG27 maart 2015
in de zomer een ieder is vroolijk
het cominicatie met de mens op werk is een 6-
en de directie houd er van dat je een robot bent
en met de goep klikte het enorm
je mag geen gesprek voeren alleen maar ordes picken
Pluspunten
is er niet
Minpunten
on recht vaardig behandelt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tough business in shrinking economic circumstances
Personal Assistant (voormalige medewerker) –  Belgium24 februari 2014
Coordination Centre for Europe, no team building culture.
Closed doors, no open communication
Pluspunten
Location
Minpunten
Very hierarchical
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Stanley Black & Decker

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Stanley Black & Decker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.464 reviews
5439
4471
3313
2127
1114

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Stanley Black & Decker gesorteerd op locatie