Starbucks Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 29.028 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel druk in centraal station
Barista (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)31 oktober 2018
Het is altijd druk,heel zware fysiek werk en werk/privè balans 0
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company
manager (voormalige medewerker) –  Greater London6 april 2018
Great company to work for. Good environment, diverse, multicutural and very supportive to partners. Offers good benefits and education to partners who are interested in progress.
Pluspunten
fun environment
Minpunten
shift paterns
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance excellente
Barista (voormalige medewerker) –  Brussel30 januari 2018
Que d'excellents souvenirs de mes années au sein de cette entreprise
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productivity
store manager (voormalige medewerker) –  Brussel21 december 2017
strong business turnover customer and partners i love the job but perspective of carreer quite small but still fun to work there so i like it for all :)
Pluspunten
no free lunch
Minpunten
long ours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A nice place to work
Barista (voormalige medewerker) –  Brussel12 september 2017
I had a Great experience working at Starbucks. Very flexible and reasonable to work with when trying to organize with my family and work life. I had no bad experience working there.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
loze belofte
Supervisor (voormalige medewerker) –  Antwerpen28 juli 2017
dit bedrijf belooft je veel dingen maar voert geen 1 van de beloften uit
ik zelf heb gesolliciteerd en werd aangenomen en er werden mij velen dingen belooft maar hebben mij 3maanden aan het lijntje gehouden en toen hebben ze mij ontslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lieu de travail
Barista (huidige medewerker) –  Paris et Bruxelles28 november 2016
Starbucks est un endroit ou il est possible de rencontrer différentes personnes ce qui est vraiment intéressant. De plus, en tant que travailleur il est possible et demandé de créer un contact avec la clientèle ce qui fait ressortir le côté social et humain même dans un cadre professionnel.
Pluspunten
sociabilité possible avec les clients
Minpunten
étant une franchise belge (autogrill) les conditions d'évolution professionnelles sont faibles.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke werk sfeer!
Barista (huidige medewerker) –  Gent6 juli 2016
In Starbucks gent-sint-pieters is het eigenlijk echt leuk werken. Je krijgt een korte opleiding om je een basis meemee te geven en leert al doende wel alle kneepjes van het vak. Je kan gerust eens lachen, ook met de collega's en werkt altijd met een glimlach. Het is een perfecte job voor iemand die graag horeca doet maar dan een '' 9 to 5'' al is dat meer een 5 to 22. Daar zit ook myn enigste minpuntje, dat is het zeer verschillende uurrooster dat je iedere maand krijgt, gelukkig kan je op voorhand wel dagen vrij vragen of shiftwissels met je collega's.
Pluspunten
Gratis eten en drinken. Korting voor al je vrienden, gemoedelijke werksfeer
Minpunten
Geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke werkomgeving bij Starbucks Antwerpen
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 juli 2016
Ik moest deels in de zaal werken en deels in de keuken. Ik had een chrono waarmee ik werkte, zodat ik om de vijf minuten van de zaal naar keuken overschakelde en andersom. In de zaal moest ik de tafels afruimen en kuisen, de vloer keren en dweilen als er gemorst was, de suiker en de servetten bijvullen, de vuilbakken verversen. In de keuken moest ik de afwas doen en de borden en kopjes daarna opruimen. Ik moest ook de koelkast en de glazen toog vooraan bijvullen. En als de grote vuilbakken achteraan vol zaten, moest ik ze naar de containers brengen. Zo zag mijn dag er uit. Mijn collega's waren allemaal erg vriendelijk en dat maakte het leuker om daar te werken.
Pluspunten
Gratis chocomelk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Barista (huidige medewerker) –  Gent6 juli 2015
Het leukste van de job is dat je in contact komt met mensen. De sfeer is zeer goed, je kan veel plezier maken tijdens het werk. Het minst leuke is dat je veel te veel moet poetsen!
Pluspunten
Gratis eten en drank
Minpunten
Te veel poetsen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very nice and interesting job
Barista (voormalige medewerker) –  Brugge,Belgium28 april 2015
A typical day included coffies makind,washing the dishes at the end of the day we had to clean the shop.I have learned how to make coffies and that how nice it is to make people happy.I was working very good with my colleges,i never had a problem with them.The most enjoyable part of the job was that we were speaking with many people
Pluspunten
free lunches, good colleges
Minpunten
very early shifts
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plus qu'un travail, une passion
Barista (voormalige medewerker) –  Namur21 januari 2015
L'équipe est soudée, les employés sont la pour s'aider et relever les défis et répondre aux attentes des clients

Un réel bonheur pour les passionnés de café !
Pluspunten
Repas gratuit
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Starbucks Leuven
Barista (huidige medewerker) –  Leuven12 januari 2015
Het is een leuke plaats om te werken.
Fijne collega's om mee samen te werken.

Dichtbij thuis.
Pluspunten
Dichtbij thuis
Minpunten
Geen vervoerskosten, extra legale voordelen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
job intéressant, organisation incompétente
Barista (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 augustus 2014
Magré le travail et le potentiel de cette fonction, les avis négatifs l'emportent sur le positif.
Le management est assez disparse et pas très pro. Les trop nombreux assistants ne facilitent pas la tâche.
Etant donné le lieu du poste à savoir l'aéroport de Zaventem, les horaires étaient très aléatoires et surtout très épuisants.
Point positif concernant l'ambiance de travail très internationale et très jeune et dynamique.
Pluspunten
ambiance, team building
Minpunten
schedule, horaire, management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work.
Barista (voormalige medewerker) –  Waterloo UK7 maart 2014
On my first day at Starbucks I was waiting outside and when manager being informed she requested me to wait for 20 minutes and ask me what kind of coffee I liked. She handed the tall pike place coffee as I like it. I really enjoyed it on that winter morning.

On the eve of Christmas, some lovely customer used to give us sweet box and wished Merry Christmas calling our name.It was really fantastic as it seems that we are in a team.

I learned how to work in a team and make worse condition into lovely atmosphere.

I learned many things from my partners, manager about business policy and customer attraction and retention. Sampling is very much effective in attracting new customer and smiling face is very helpful for retaining customer.

Starbucks RED cup campaign, Fair trade espresso and Coffee and paper bag, Charity work inspired me a lot.

The hardest part of work to see the customer waiting outside the store before shop opening at the winter. I used to arranged everything very fast and with Supervisor permission , I used to open early.

I enjoyed when regular customer used to call me by name. thus was really amazing.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Starbucks

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Starbucks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 29.032 reviews
511.825
410.259
34.981
21.263
1704

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Starbucks gesorteerd op locatie