Starbucks Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 36.321 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zooi ongeregeld
Shift supervisor (huidige medewerker) –  Kruibeke30 mei 2019
Zowat alles klopte niet. Lonen, kilometervergoeding, maaltijdcheque’s, soms stond er op mijn loonbrief dat ik maar een paar dagen had gewerkt terwijl ik een hele maand mooi 36 (of meer) uur had gewerkt. Bazin is hier niet aanspreekbaar voor en respecteert haar personeel niet, alleen gemene en afbrekende commentaar en nooit iets positief. Als je iets doorgeeft van informatie (bijvoorbeeld een adreswijziging of vrije dagen aanvraag) word hier niet naar gekeken tenzij dit in hun voordeel is. Echt teleurstellend.
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
ALLES
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun and correct workplace
Barista (voormalige medewerker) –  Bruges11 maart 2019
Working for Starbucks was a nice past experience. My colleagues and managers were fun to work with, my working hours were always well divided and the payment was done correctly.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable
En tant que Barista (voormalige medewerker) –  Belgique8 januari 2019
Tout dépend de l'équipe que vous avez sinon une belle expérience
Pluspunten
Bonne ambiance
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PT Barista
Part Time Barista (voormalige medewerker) –  Millenia Walk22 november 2018
I learned alot from my store manager and i enjoy working there. The job encourages me to communicate with customers and not only making drinks for them. it also allows us to come out of our box for those typically quiet type.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice and productive
Barista (huidige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad14 oktober 2018
Hello!
I’m working at Sbx as a student and I really appreciate woking there because it’s flexible.
I work mostly on the weekends and evenings and full time during my holidays.
I like this job and enjoy it.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun environment
Barista (voormalige medewerker) –  Milinea Walk12 mei 2018
One thing that I learned from working at Starbucks and something that I will forever bring with me wherever I go is the amazing customer experience I was allowed to provide/give. That is something that I will not learn elsewhere.
Pluspunten
Free customizeable drinks
Minpunten
Low salary
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance excellente
Barista (voormalige medewerker) –  Brussel30 januari 2018
Que d'excellents souvenirs de mes années au sein de cette entreprise
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productivity
store manager (voormalige medewerker) –  Brussel21 december 2017
strong business turnover customer and partners i love the job but perspective of carreer quite small but still fun to work there so i like it for all :)
Pluspunten
no free lunch
Minpunten
long ours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A nice place to work
Barista (voormalige medewerker) –  Brussel12 september 2017
I had a Great experience working at Starbucks. Very flexible and reasonable to work with when trying to organize with my family and work life. I had no bad experience working there.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
loze belofte
Supervisor (voormalige medewerker) –  Antwerpen28 juli 2017
dit bedrijf belooft je veel dingen maar voert geen 1 van de beloften uit
ik zelf heb gesolliciteerd en werd aangenomen en er werden mij velen dingen belooft maar hebben mij 3maanden aan het lijntje gehouden en toen hebben ze mij ontslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team Work, Customer Service Attitude, Friendly, fun,
Shift Supervisor (voormalige medewerker) –  Bluebay Walk Macapagal13 mei 2017
Great working experience with barista, management people,
considerate to schedule,
good environment,
benefits is attractive,
love the store lay out,
respect with each other
Pluspunten
free 2 beverages and 1 pastry
Minpunten
10 hrs a day
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke ervaring
(Assistent) Manager (Starbucks Gent) (voormalige medewerker) –  Gent8 januari 2017
Ik leerde enorm veel over leiderschap, bedrijfsstructuur, koffie (origine, brewing methods, bereiding, pairing), groepsdynamiek...

Uurroosters waren een grote uitdaging: 7/7 open, iedereen wilt wel een specifieke dag vrij (telkens 3 mochten ze opgeven als preferentie), vakanties, shiften.... maar ik vond het toch één van de leukste dingen om te doen
Pluspunten
Instaan voor "mijn" eigen winkel
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lieu de travail
Barista (huidige medewerker) –  Paris et Bruxelles28 november 2016
Starbucks est un endroit ou il est possible de rencontrer différentes personnes ce qui est vraiment intéressant. De plus, en tant que travailleur il est possible et demandé de créer un contact avec la clientèle ce qui fait ressortir le côté social et humain même dans un cadre professionnel.
Pluspunten
sociabilité possible avec les clients
Minpunten
étant une franchise belge (autogrill) les conditions d'évolution professionnelles sont faibles.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke werk sfeer!
Barista (huidige medewerker) –  Gent6 juli 2016
In Starbucks gent-sint-pieters is het eigenlijk echt leuk werken. Je krijgt een korte opleiding om je een basis meemee te geven en leert al doende wel alle kneepjes van het vak. Je kan gerust eens lachen, ook met de collega's en werkt altijd met een glimlach. Het is een perfecte job voor iemand die graag horeca doet maar dan een '' 9 to 5'' al is dat meer een 5 to 22. Daar zit ook myn enigste minpuntje, dat is het zeer verschillende uurrooster dat je iedere maand krijgt, gelukkig kan je op voorhand wel dagen vrij vragen of shiftwissels met je collega's.
Pluspunten
Gratis eten en drinken. Korting voor al je vrienden, gemoedelijke werksfeer
Minpunten
Geen vaste uren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke werkomgeving bij Starbucks Antwerpen
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Antwerpen1 juli 2016
Ik moest deels in de zaal werken en deels in de keuken. Ik had een chrono waarmee ik werkte, zodat ik om de vijf minuten van de zaal naar keuken overschakelde en andersom. In de zaal moest ik de tafels afruimen en kuisen, de vloer keren en dweilen als er gemorst was, de suiker en de servetten bijvullen, de vuilbakken verversen. In de keuken moest ik de afwas doen en de borden en kopjes daarna opruimen. Ik moest ook de koelkast en de glazen toog vooraan bijvullen. En als de grote vuilbakken achteraan vol zaten, moest ik ze naar de containers brengen. Zo zag mijn dag er uit. Mijn collega's waren allemaal erg vriendelijk en dat maakte het leuker om daar te werken.
Pluspunten
Gratis chocomelk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Barista (huidige medewerker) –  Gent6 juli 2015
Het leukste van de job is dat je in contact komt met mensen. De sfeer is zeer goed, je kan veel plezier maken tijdens het werk. Het minst leuke is dat je veel te veel moet poetsen!
Pluspunten
Gratis eten en drank
Minpunten
Te veel poetsen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very nice and interesting job
Barista (voormalige medewerker) –  Brugge,Belgium28 april 2015
A typical day included coffies makind,washing the dishes at the end of the day we had to clean the shop.I have learned how to make coffies and that how nice it is to make people happy.I was working very good with my colleges,i never had a problem with them.The most enjoyable part of the job was that we were speaking with many people
Pluspunten
free lunches, good colleges
Minpunten
very early shifts
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plus qu'un travail, une passion
Barista (voormalige medewerker) –  Namur21 januari 2015
L'équipe est soudée, les employés sont la pour s'aider et relever les défis et répondre aux attentes des clients

Un réel bonheur pour les passionnés de café !
Pluspunten
Repas gratuit
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Starbucks Leuven
Barista (huidige medewerker) –  Leuven12 januari 2015
Het is een leuke plaats om te werken.
Fijne collega's om mee samen te werken.

Dichtbij thuis.
Pluspunten
Dichtbij thuis
Minpunten
Geen vervoerskosten, extra legale voordelen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
job intéressant, organisation incompétente
Barista (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 augustus 2014
Magré le travail et le potentiel de cette fonction, les avis négatifs l'emportent sur le positif.
Le management est assez disparse et pas très pro. Les trop nombreux assistants ne facilitent pas la tâche.
Etant donné le lieu du poste à savoir l'aéroport de Zaventem, les horaires étaient très aléatoires et surtout très épuisants.
Point positif concernant l'ambiance de travail très internationale et très jeune et dynamique.
Pluspunten
ambiance, team building
Minpunten
schedule, horaire, management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Starbucks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 36.321 reviews
514.457
412.813
36.301
21.716
11.034

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Starbucks gesorteerd op locatie