Start People Reviews

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 281 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
stage (voormalige medewerker) –  Huy29 april 2016
Il y avait une bonne dynamique dans le groupe.
Je travaillas de 9h00 à 17h00.
Was deze review waardevol?Ja 67Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tres bonne expérience
Consultante en Intérim secteur Horeca (voormalige medewerker) –  Brussels26 april 2016
tres bonne période
bon environnement de travail
bon suivit des managers
Was deze review waardevol?Ja 81Nee 38Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environement travaille agréable
BPOST comme facteur (voormalige medewerker) –  Villers-le-Bouillet, WAL24 januari 2016
mise en place des lignes de production , préparation , de croissant , pain au chocolat , nœud , galette des rois , mise en place dans les frigos , en cartonnage des : pains croissant , Nœud . nettoyage par terre des lignes de production et des machines . le plus difficile : faire les nœuds . l'aspect le plus agréable , le boulot de boulanger .
Pluspunten
l'ambiance entre collegue, et le travaille
Minpunten
Patron pas correcte du tout
Was deze review waardevol?Ja 78Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving met vele mogelijkheden.
medewerker op NIKE (huidige medewerker) –  interimmer16 december 2015
De werkdag is gevarieerd en erg aangenaam. De collega's zijn attent en helpen je graag verder als je iets niet weet. Ze leren je graag nieuwe dingen bij zodat je jezelf verder kan ontplooien.
Het leuke van de baan is veel variatie en een aangename werksfeer.
Pluspunten
Goede catering op het werk
Was deze review waardevol?Ja 56Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chèques services
aide-ménagère chez des particuliers (voormalige medewerker) –  Tienen29 november 2015
ça fait plus de 10 ans que je travailles avec les chèques services , je suis stable , malheureusement dans se système des chèques services est que a tout moment si le client ne vous veux plus il vous remplacent et pas de préavis pour moi . On est que un numéro bien triste réalités . Peut etre que certain particuliers ne mélange pas les torchons et les serviettes !
Pluspunten
les paticuliers chez qui je travaille
Minpunten
tjrs seule à travailler
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
exprience trop courte
stagiaire en consultance en intérim (voormalige medewerker) –  Ieper, Menin19 november 2015
j'ai réalisé un stage non rémunéré dans le but d'améliorer mes compétence en néerlandais.

Ma principale tâche était l'accueil des candidats, l'analyse de leur cv et les interviewer.

J'ai également exécuter quelques taches administratives telles que les inscriptions dans la base de données, l’édition de documents (fiches de rémunération, contrat, fiches de prestations).
Pluspunten
horaires fixes
Minpunten
aucune rémunération
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 27Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cooper vision
préparateur de commande (voormalige medewerker) –  haut sarts18 juli 2015
Ils vous vendent du rêve et au final il y a une ambiance désastreuse. Les responsables se prennent pour des dieux. Tout le monde veut prendre la place de tout le monde ! Plus jamais !!! A vous dégoûter de bosser en logistique. C est déjà pas chouette colle boulot ps alors avec une ambiance pareil
Was deze review waardevol?Ja 212Nee 57Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
industrie américaine
Opérateur de production (huidige medewerker) –  Lessines, WAL16 juli 2015
Journée de travail de 8h à la chaine.
Multiples pause sur la journée.
Grande équipe.
Was deze review waardevol?Ja 108Nee 52Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
preparation d'automate avant distribution des quotidiens
ouvrier (voormalige medewerker) –  belgique: Nivelles7 mei 2015
tout ce passait très bien, l' ambiance entre collègue bonne, le travaille était de régler les automate avant la distributions par régions des quotidiens
Pluspunten
distributeurs a prix mini
Minpunten
un peu de poussières
Was deze review waardevol?Ja 108Nee 54Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon
vendeuse pour Belpark Walibi Belgium (voormalige medewerker) –  wavre12 februari 2015
de bonnes expériences dans le millieu de la vente
caisse réassort contact clients ...
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 27Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interim
Trieuse à bpost (voormalige medewerker) –  Zaventem, VLG11 november 2014
j'ai appris à travail en équipe et en shift. autonome et sens de resultat
Was deze review waardevol?Ja 121Nee 233Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Inventaire Hubo Intérimaire (voormalige medewerker) –  Mons, WAL24 oktober 2014
- Effectuer des inventaires jusqu'au finish.
- Apprendre de nouvelles compétences tels que l'inventaire et le réassortiment des marchandises.
- Je n'ai présenté aucune difficulté pour ce travail.
Was deze review waardevol?Ja 92Nee 48Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het kan beter
Kelner (voormalige medewerker) –  Gent, VLG20 oktober 2014
Soms pas laat iets laten weten dat je alles moet laten vallen, niet genoeg informatie bij opdracht,..
Was deze review waardevol?Ja 117Nee 240Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig werkzekerheid
post sorteerder (voormalige medewerker) –  Gent, VLG14 oktober 2014
Bpost geeft via StartPeople slechts dagcontracten, die mens maximaal de week vooraf kent
Pluspunten
goedkope koffie en lunch
Minpunten
laag basistarief: slechts 10, 45 euro bruto per uur
Was deze review waardevol?Ja 119Nee 222Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Expérience enrichissante
Office manager (voormalige medewerker) –  Wallonie10 mei 2014
Expérience enrichissante où j'ai eu une multitude d'opportunités d'apprentissage tant au niveau du service en ressources humaines qu'au niveau commercial.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
OPGELET !!!!
magazijnier (voormalige medewerker) –  Londerzeel, VLG17 februari 2014
Vraag zeker een bewijs voor het binnenbrengen van je werkgereedschap!

Als je niet kan bewijzen dat je je werkgereedschap hebt binnengebracht, krijg je een boete thuis gestuurd met een dreigen van deurwaarder!
Pluspunten
werkgereedschap wordt je correct verleend
Minpunten
werkgereedschap wordt niet correct terug ontvangen
Was deze review waardevol?Ja 159Nee 250Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
NEDERLANDS
ONDERHOUD (voormalige medewerker) –  BRUSSEL11 februari 2014
INFRABELL IN HASSELT KANTOOREN POETSEN WAS 3UREN PER DAG EN HAD ONEBEPAALDE VAST CONTRACT
Pluspunten
FLEXIBEL
Minpunten
TE LAAT OP WERK
Was deze review waardevol?Ja 101Nee 255Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail et environnement agréable
Stage (voormalige medewerker) –  Verviers30 december 2013
Accueillir les clients
Les aider et les suivre dans leur recherche d'emploi
Pluspunten
Contact humain
Was deze review waardevol?Ja 170Nee 272Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
très peu humaine
ouvriére de production chez baxter (voormalige medewerker) –  lessines30 november 2013
je me suis inscrite plusieurs fois sans réponse , je me suis présenté , nous devions faire la file pour faire un test qui ne correspond en rien avec le travail proposé. La dame de l'intérim était très froide , car il faut savoir que chez start people les recruteurs touchent des primes de productivité, et la productivité c'est de nous dont ils parlent et ils jouent donc avec les pieds de tous le monde qui se présente sans scrupule de la personne
Pluspunten
aucun
Minpunten
on n'est pas des pigeons
Was deze review waardevol?Ja 402Nee 281Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon tremplin à l'emploi
conditionneur de fruits et légumes (voormalige medewerker) –  Nivelles21 november 2013
Possibilité de travailler dans plusieurs sociétés différentes...
Pluspunten
Posibilités de travailler dans plusieurs sociétés
Was deze review waardevol?Ja 119Nee 265Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Start People. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 281 reviews
571
493
356
223
138

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur