Synergie maakt ruimte voor talent!


Bij Synergie maken we elke dag werk van werk voor mensen. We zijn matchmakers tussen kandidaat en bedrijf en daarbij kijken we verder dan de vacature of het cv. Daarom zijn we steeds op zoek naar straf talent met een neus voor HR en een scherpe kijk op de wereld.

Of je nu aan de slag gaat als uitzendconsulent, payroll consultant of op een van onze diensten op het hoofdkantoor, een job bij Synergie is de perfecte start van een bloeiende carrière!

> Zin in een vaste job binnen de Synergie-groep? Bekijk al onze vacatures op www.werkenbijsynergie.be.

Synergie helpt ondernemingen groeien

Al 20 jaar maakt Synergie Belgium werk van werk voor mensen. Als gereputeerde HR-partner kennen we de snelheid van de markt en kunnen we efficiënt op die veranderingen inspelen. We ondersteunen onze klanten bij het flexibel inzetten van extra personeel tijdens piekmomenten, bij de aanwerving van vast personeel of om gespecialiseerde kennis in huis te halen.

Synergie heeft alle expertise in huis om uw onderneming te helpen groeien. Onze ervaren consultants zetten zich elke dag met veel enthousiasme in om de juiste persoon op de juiste job te zetten.

> Ontdek wat Synergie voor uw bedrijf kan betekenen op www.synergiejobs.be/business

Over Synergie

Synergie en haar divisies Careers, Construct, Technics, Campus Recruitment en Recruitment & Selection, maken deel uit van de multinationale groep Synergie. Wij zijn een specialist in personeelsbeleid en -advies, uitzendarbeid en rekrutering & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement, projectsourcing en opleidingen.

Onze missie
Het is onze
 – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
11, Avenue du Colonel Bonnet
Paris 75016
Omzet
1 tot 5 miljard (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Sector
Links
Synergie op Instagram
Viadeo
LinkedIn
Synergie website

Twitter

Facebook