t-interim Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg14 april 2017
toffe werksfeer en afwisselend werk
je leert nieuwe mensen kennen
Was deze review nuttig?Ja 21Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijk
Uitzendconsulente (huidige medewerker) –  Vilvoorde13 november 2016
Je leert er heel wat bij. Een mooie ervaring!
Persoonlijke laptop en werkomgeving.
Leren omgaan met de kandidaten.
Zeer vriendelijke directie
De collega's zijn heel spontaan
De baan is helemaal niet moeilijk
Je kandidaten aan een job kunnen helpen en een tevreden werkgever natuurlijk.
Pluspunten
Daguren
Minpunten
Weinig begrip en samenwerking
Was deze review nuttig?Ja 33Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
entreprise S.A utexbel
installateur industriel (voormalige medewerker) –  Oudenaarde7 september 2016
grande entreprise textiel Asser bien développé , travail dur et salissant , pour un bon comfort de paye.
Pluspunten
travail tres intuitif
Minpunten
peu de poze
Was deze review nuttig?Ja 55Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en goede ervaring
Onthaalmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Maasmechelen, VLG29 januari 2016
Het was een leuke stage periode van 5 weken. Ik heb veel dingen geleerd en ik ben zelf meer assertief in geworden. Mijn collega's zijn de beste.
Ik wou dat ik langere stages kon doen.
Pluspunten
Heel leerrijk
Minpunten
oncomfortabele bureaustoel
Was deze review nuttig?Ja 28Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenge en interim dans les flandres orientales
Assistant P.A.B. (huidige medewerker) –  Deinze, VLG21 mei 2015
Préparer le repas du soir
Donner à boire/à manger
Faire la vaisselle/nettoyage
Préparer et donner des médicaments
Vider le sac urinoir
mettre le pyjama/attèles
soins corporels divers
utilisation de machines diverses ( élévateur pour personne,chaise roulante électrique,air conditionné,... )
Mettre au lit (
Gestion des thermostats des radiateurs
Pluspunten
Ambiance bon-enfant et très positive des sujets
Minpunten
Toujours être vigilant, précis et alerte
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangepaste werksfeer
poetsdame (huidige medewerker) –  Dendermonde, VLG12 juni 2014
het poetsen me dienstencheques was een ervaring om op te doen je komt op verschillende plaatsen en leert meerdere mensen kennen .
iedere client is een andere taak op zich de ene beleefd en heeft respect voor zyn poets dame de andere heeft totaal geen respect bvb poetsen in koude en vries temperaturen was niet aangenaam . het niet tydig melden dat er bvb iets veranderd van dagen en uren ofzo
Minpunten
het kontakt tussen interim en werknemer is niet altijd vlot
Was deze review nuttig?Ja 67Nee 42Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super Stageplaats + vakantiejob
Uitzendconsulente T-interim (voormalige medewerker) –  Kortrijk, VLG1 juli 2013
Na een jaar stage in het interim kantoor wou ik meteen aan de slag als vakantiejobber. Super periode en veel kennis opgedaan van computerprogramma's. Leuke sfeer en een aangename kennis met de wereld van de interims. Veel sociale contacten ook met de werkzoekenden.
Was deze review nuttig?Ja 32Nee 27Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer,met goede werkgevers ,
inpakken en poetsen van bedrijven (voormalige medewerker) –  Eeklo3 mei 2013
elke dag een frisse opstart met vriendelijke collega's.ik heb snel leren inpakken en dozen maken ,ook de eindcontrole van de producten heb ik leren controleren.
het moeilijkste van de baan is leren meekunnen met het tempo.
het leukste is als men mee kan met de snelheid van het tempo
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen overuren
Was deze review nuttig?Ja 47Nee 24Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendkantoor
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  breendonk9 januari 2013
op de werkvloer heel vriendelijk
collega's had ik niet was met uitzendkantoor
altijd leuk om met nieuwe mensen in kontakt te komen
Was deze review nuttig?Ja 46Nee 30Rapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,3

Reviews over t-interim gesorteerd op locatie