t-interim Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a fun workplace and good collegeus
uitzendconsulent bij T-interim te Puurs (Stage) (voormalige medewerker) –  Puurs3 oktober 2018
I love tolaugh and work at the same time, trying to make itonebig happyfamily so work itself becomes more fun. if youget up in the morning and you wanna go to work . that sounds like a good job. i'm dedicated, motivated and i dont mind making my hands dirty
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
werkloos (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)20 september 2018
ook al ben je onervaren krijg je geen eerlijke kans ze bellen nauwelijks als er een vacatures zijn waar voor ik aanmerking zou
kunnen vooral in Wilrijk en in Antwerpen is dit het geval het is allemaal strak en zakelijk in Antwerpen zeker
ik zou deze interim niet aanraden als je werkzoekende bent daarvoor kan je beter naar andere interim contacteren ik heb zelfs een keer gehad bij deze interim dat ik niet weerhouden was omdat ik te laat terwijl ik had gemeld dat ik voor ik naar daar mijn afspraak moest nog een andere verplichting had die moest gebeuren en ik niet onderuit kon en daardoor te laat was maar ik was er wel en der werd geen rekening en werd geen rekening mee gehouden en ook ik hang zoals velen af van het openbaar vervoer en ik kan moeilijk vragen of de lijn speciaal op tijd komt voor mij da verlangen hier blijkbaar wel ik zou niet hier naar toe gaan maar andere interim kantoren langs lopen of de website bezoeken !!
Pluspunten
geen
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afstandelijk en zakelijk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Antwerpen30 juli 2018
Afhankelijk van de werk plaats. In kantoor zijn ze gewoon zakelijk.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werk sfeer
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Beveren8 oktober 2017
Als een probleem is word dat samen besproken en op gelost
Op bureau krijgen we veel respect bij particulieren soms wat minder
De recepties vind ik ook altijd wat leuk dan word er ook veel besproken
Pluspunten
Veel omgang met mensen
Minpunten
soms word er te veel ge vraagt van ons
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
poetsvrouw (voormalige medewerker) –  Heist-op-den-Berg14 april 2017
toffe werksfeer en afwisselend werk
je leert nieuwe mensen kennen
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijk
Uitzendconsulente (huidige medewerker) –  Vilvoorde13 november 2016
Je leert er heel wat bij. Een mooie ervaring!
Persoonlijke laptop en werkomgeving.
Leren omgaan met de kandidaten.
Zeer vriendelijke directie
De collega's zijn heel spontaan
De baan is helemaal niet moeilijk
Je kandidaten aan een job kunnen helpen en een tevreden werkgever natuurlijk.
Pluspunten
Daguren
Minpunten
Weinig begrip en samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 60Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
entreprise S.A utexbel
installateur industriel (voormalige medewerker) –  Oudenaarde7 september 2016
grande entreprise textiel Asser bien développé , travail dur et salissant , pour un bon comfort de paye.
Pluspunten
travail tres intuitif
Minpunten
peu de poze
Was deze review waardevol?Ja 85Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en goede ervaring
Onthaalmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Maasmechelen, VLG29 januari 2016
Het was een leuke stage periode van 5 weken. Ik heb veel dingen geleerd en ik ben zelf meer assertief in geworden. Mijn collega's zijn de beste.
Ik wou dat ik langere stages kon doen.
Pluspunten
Heel leerrijk
Minpunten
oncomfortabele bureaustoel
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenge en interim dans les flandres orientales
Assistant P.A.B. (huidige medewerker) –  Deinze, VLG21 mei 2015
Préparer le repas du soir
Donner à boire/à manger
Faire la vaisselle/nettoyage
Préparer et donner des médicaments
Vider le sac urinoir
mettre le pyjama/attèles
soins corporels divers
utilisation de machines diverses ( élévateur pour personne,chaise roulante électrique,air conditionné,... )
Mettre au lit (
Gestion des thermostats des radiateurs
Pluspunten
Ambiance bon-enfant et très positive des sujets
Minpunten
Toujours être vigilant, précis et alerte
Was deze review waardevol?Ja 61Nee 18Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangepaste werksfeer
poetsdame (huidige medewerker) –  Dendermonde, VLG12 juni 2014
het poetsen me dienstencheques was een ervaring om op te doen je komt op verschillende plaatsen en leert meerdere mensen kennen .
iedere client is een andere taak op zich de ene beleefd en heeft respect voor zyn poets dame de andere heeft totaal geen respect bvb poetsen in koude en vries temperaturen was niet aangenaam . het niet tydig melden dat er bvb iets veranderd van dagen en uren ofzo
Minpunten
het kontakt tussen interim en werknemer is niet altijd vlot
Was deze review waardevol?Ja 78Nee 44Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super Stageplaats + vakantiejob
Uitzendconsulente T-interim (voormalige medewerker) –  Kortrijk, VLG1 juli 2013
Na een jaar stage in het interim kantoor wou ik meteen aan de slag als vakantiejobber. Super periode en veel kennis opgedaan van computerprogramma's. Leuke sfeer en een aangename kennis met de wereld van de interims. Veel sociale contacten ook met de werkzoekenden.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 31Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer,met goede werkgevers ,
inpakken en poetsen van bedrijven (voormalige medewerker) –  Eeklo3 mei 2013
elke dag een frisse opstart met vriendelijke collega's.ik heb snel leren inpakken en dozen maken ,ook de eindcontrole van de producten heb ik leren controleren.
het moeilijkste van de baan is leren meekunnen met het tempo.
het leukste is als men mee kan met de snelheid van het tempo
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen overuren
Was deze review waardevol?Ja 58Nee 28Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendkantoor
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  breendonk9 januari 2013
op de werkvloer heel vriendelijk
collega's had ik niet was met uitzendkantoor
altijd leuk om met nieuwe mensen in kontakt te komen
Was deze review waardevol?Ja 55Nee 33Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij t-interim. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 14 reviews
54
43
33
23
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over t-interim gesorteerd op locatie