t-interim Employee Reviews

Ratings by category
3,1Pay & Benefits
2,9Job Security & Advancement
2,9Management
3,1Culture
Showing all 15 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
techinnicienne de surface
Formation (Former Employee) –  Charleroi11 April 2019
j ai réalisé plusieurs remplacement en temps que technicienne de surface et adorais le travail proposé mais jamais en intérim
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slecht
werkloos (Former Employee) –  Antwerpen (stad)20 September 2018
ook al ben je onervaren krijg je geen eerlijke kans ze bellen nauwelijks als er een vacatures zijn waar voor ik aanmerking zou
kunnen vooral in Wilrijk en in Antwerpen is dit het geval het is allemaal strak en zakelijk in Antwerpen zeker
ik zou deze interim niet aanraden als je werkzoekende bent daarvoor kan je beter naar andere interim contacteren ik heb zelfs een keer gehad bij deze interim dat ik niet weerhouden was omdat ik te laat terwijl ik had gemeld dat ik voor ik naar daar mijn afspraak moest nog een andere verplichting had die moest gebeuren en ik niet onderuit kon en daardoor te laat was maar ik was er wel en der werd geen rekening en werd geen rekening mee gehouden en ook ik hang zoals velen af van het openbaar vervoer en ik kan moeilijk vragen of de lijn speciaal op tijd komt voor mij da verlangen hier blijkbaar wel ik zou niet hier naar toe gaan maar andere interim kantoren langs lopen of de website bezoeken !!
Pros
geen
Cons
slechte communicatie
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
afstandelijk en zakelijk
Huishoudelijke hulp (Former Employee) –  Antwerpen30 July 2018
Afhankelijk van de werk plaats. In kantoor zijn ze gewoon zakelijk.
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
t-interim Malle
Uitzendconsulent stagiair (Current Employee) –  Westmalle28 July 2018
Klein kantoor waar een menselijk beleid wordt gevoerd. Vooral office manager Ilse Bens, draagt het hart op de juiste plaats en geeft oprecht om haar werknemers.
Was this review helpful?Yes 6NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke werk sfeer
Interieurverzorgster (Current Employee) –  Beveren8 October 2017
Als een probleem is word dat samen besproken en op gelost
Op bureau krijgen we veel respect bij particulieren soms wat minder
De recepties vind ik ook altijd wat leuk dan word er ook veel besproken
Pros
Veel omgang met mensen
Cons
soms word er te veel ge vraagt van ons
Was this review helpful?Yes 41No 21Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werksfeer
poetsvrouw (Former Employee) –  Heist-op-den-Berg14 April 2017
toffe werksfeer en afwisselend werk
je leert nieuwe mensen kennen
Was this review helpful?Yes 47No 16Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leerrijk
Uitzendconsulente (Current Employee) –  Vilvoorde13 November 2016
Je leert er heel wat bij. Een mooie ervaring!
Persoonlijke laptop en werkomgeving.
Leren omgaan met de kandidaten.
Zeer vriendelijke directie
De collega's zijn heel spontaan
De baan is helemaal niet moeilijk
Je kandidaten aan een job kunnen helpen en een tevreden werkgever natuurlijk.
Pros
Daguren
Cons
Weinig begrip en samenwerking
Was this review helpful?Yes 60No 20Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
entreprise S.A utexbel
installateur industriel (Former Employee) –  Oudenaarde7 September 2016
grande entreprise textiel Asser bien développé , travail dur et salissant , pour un bon comfort de paye.
Pros
travail tres intuitif
Cons
peu de poze
Was this review helpful?Yes 85No 25Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer en goede ervaring
Onthaalmedewerker (stage) (Former Employee) –  Maasmechelen, VLG29 January 2016
Het was een leuke stage periode van 5 weken. Ik heb veel dingen geleerd en ik ben zelf meer assertief in geworden. Mijn collega's zijn de beste.
Ik wou dat ik langere stages kon doen.
Pros
Heel leerrijk
Cons
oncomfortabele bureaustoel
Was this review helpful?Yes 37No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Challenge en interim dans les flandres orientales
Assistant P.A.B. (Current Employee) –  Deinze, VLG21 May 2015
Préparer le repas du soir
Donner à boire/à manger
Faire la vaisselle/nettoyage
Préparer et donner des médicaments
Vider le sac urinoir
mettre le pyjama/attèles
soins corporels divers
utilisation de machines diverses ( élévateur pour personne,chaise roulante électrique,air conditionné,... )
Mettre au lit (
Gestion des thermostats des radiateurs
Pros
Ambiance bon-enfant et très positive des sujets
Cons
Toujours être vigilant, précis et alerte
Was this review helpful?Yes 61No 18Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangepaste werksfeer
poetsdame (Current Employee) –  Dendermonde, VLG12 June 2014
het poetsen me dienstencheques was een ervaring om op te doen je komt op verschillende plaatsen en leert meerdere mensen kennen .
iedere client is een andere taak op zich de ene beleefd en heeft respect voor zyn poets dame de andere heeft totaal geen respect bvb poetsen in koude en vries temperaturen was niet aangenaam . het niet tydig melden dat er bvb iets veranderd van dagen en uren ofzo
Cons
het kontakt tussen interim en werknemer is niet altijd vlot
Was this review helpful?Yes 78No 44Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super Stageplaats + vakantiejob
Uitzendconsulente T-interim (Former Employee) –  Kortrijk, VLG1 July 2013
Na een jaar stage in het interim kantoor wou ik meteen aan de slag als vakantiejobber. Super periode en veel kennis opgedaan van computerprogramma's. Leuke sfeer en een aangename kennis met de wereld van de interims. Veel sociale contacten ook met de werkzoekenden.
Was this review helpful?Yes 39No 31Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer,met goede werkgevers ,
inpakken en poetsen van bedrijven (Former Employee) –  Eeklo3 May 2013
elke dag een frisse opstart met vriendelijke collega's.ik heb snel leren inpakken en dozen maken ,ook de eindcontrole van de producten heb ik leren controleren.
het moeilijkste van de baan is leren meekunnen met het tempo.
het leukste is als men mee kan met de snelheid van het tempo
Pros
gratis koffie
Cons
geen overuren
Was this review helpful?Yes 58No 28Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
uitzendkantoor
schoonmaakster (Former Employee) –  breendonk9 January 2013
op de werkvloer heel vriendelijk
collega's had ik niet was met uitzendkantoor
altijd leuk om met nieuwe mensen in kontakt te komen
Was this review helpful?Yes 51No 34Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at t-interim. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,5
Based on 15 reviews
54
44
33
23
11

Ratings by category

3,4Work/Life Balance
3,1Salary/Benefits
2,9Job Security/Advancement
2,9Management
3,1Culture