Talentus
4,5 van de 5 sterren.
Schrijf een review

Talentus Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functietitel
Alle
Locatie
België24 reviews

Waarderingen per categorie

4,6Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
24 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 25 reviews

Talentus: meer dan rekrutering!

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Talentus is een geweldig bedrijf om jezelf te ontwikkelen. Ik kan alleen maar positieve dingen kwijt over het bedrijf. Er heerst een familiale sfeer met zowel de naaste collega's als de collega's van andere vestigingen. Ik heb hier enorm veel bijgeleerd als Consultant en mezelf weten te ontplooien.

Pluspunten

Koffie op het werk
Was deze review waardevol?

Société avec un esprit très familial

C'est un réel plaisir de travailler avec Talentus!La culture de la société est familiale, les consultants sont très à l'écoute.
Was deze review waardevol?

Une société proche et familiale

Une journée peut commencer de manière générale entre 8h et 18h. A nous de nous arranger avec nos collègues pour commencer quand nous voulons. Ensuite, la journée est différente tous les jours.Entretiens avec des candidats différents, prises de contact avec des entreprises variées, écriture de descriptions d'emploi, recherche de candidat, écriture de présentation des personnes rencontrées, suivi des profils qui ont commencé un nouvel emploi, etc.Tout ceci dans une ambiance familiale et dans une compétition saine ( avec soi-même).

Pluspunten

Voiture de société avec carte essence
Was deze review waardevol?

Sfeer tussen collega's

De collega's waren zeer vriendelijk.Het meteen het gevoel dat ik ergens thuis hoorde. Ik kan bij iedereen terecht en wordt echt geholpen met allerlei zaken.
Was deze review waardevol?

Entreprise au top !

Je recommande Talentus à 100%.Société humaine qui pense au bien-être de ses employés. La direction met un point d'honneur à faire évoluer ses employés vers la direction que chacun souhaite ! L'ambiance est au top !

Pluspunten

Cadeaux
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Sterk opleidingstraject, collegiale teams en véél groeikansen om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen!

Een opstart binnen Talentus? Een ervaren intern trainersteam zal je de eerste week volledig onderdompelen in een 4-daagse onboardingweek! Zo leer je de bedrijfscultuur, de werking en de core business steviger kennen! Nadien krijg je volop coaching on the job van je naaste collega's en elke maand is er een online/fysieke nieuwe training voorzien om je alle facetten van de functie als HR consultant of HR Business Manager aan te leren. ( HR trainingen, commerciële opleidingen, 1-2-1 coachings, ...) Binnen Talentus start je als nieuwkomer op in een echte business family! Kwartaalmeetings op een toffe externe/interne locatie, drinks om te klinken op business successen, teamevents zoals summerbars, escape rooms, Tomorrowland, Pairi Daiza, ... Kortom: een hecht team die graag samen willen groeien!

Pluspunten

Bedrijfswagen, netto-onkostenvergoeding, flex income plan, telefonie, verzekeringen en extra ADV vakantiedagen, flexibiliteit in homeworking en opname van verlof ( bv al mogelijk in blokken van 2u), groeiende organisatie waarbij je professionele (door)groeikansen krijgt, korte communicatielijnen, transparante en open communicatie

Minpunten

Kantoren zijn gedecentraliseerd over verschillende regio's heen
Was deze review waardevol?

Talentus: de familiale kmo in HR waar goesting, creativiteit en fun hand in hand gaan met behalen van resultaten

Talentus stelt haar MEDEWERKERS voorop want Talentus weet dat zij het verschil maken.Ondersteund door de betere technologie en steeds op zoek naar vernieuwing biedt Talentus haar medewerkers alle kansen op WINNEN! Zie je open en eerlijke feedback als de ideale basis om stappen te zetten in je ontwikkeling? Dan ben je bij Talentus aan het juiste adres.

Pluspunten

Opleidingen, coaching, loonpakket, bedrijfscultuur, doorgroeien
Was deze review waardevol?

The place to work

J'ai commencé à travailler chez Talentus en tant que Consultant RH il y a maintenant 3 mois. J'y ai déjà suivi plusieurs formations.Je travaille au sein d'une équipe super chouette. J'arrive à continuer mes activités sportives à côté du travail car nous avons un très bel équilibre vie privée et professionnelle. Les bonus sont hyper attractifs. La direction est très proche des équipes, on ne sent pas un numéro.Je recommande Talentus.

Pluspunten

package salarial

Minpunten

je n'en vois pas
Was deze review waardevol?

Dé werkgever waar kwaliteit op elk vlak op nr.1 staat

Zowel op collegiaal vlak als in relatie met het management hechten we allemaal heel veel belang aan goed samenwerken, het creëren van een fijne werkomgeving en elkaar next level te brengen doordat we beseffen dat we elke dag opnieuw van elkaar kunnen leren. Het management luistert ook echt naar jou, ongeacht je titel, ze zijn er elke dag opnieuw om ervoor te zorgen dat wij als medewerker ons goed voelen en om processen, way of working zo te optimaliseren dat zowel wij als onze klanten er beter van worden. Van zodra je opstart , wordt er een traject op maat voorzien met boeiende, interactieve opleidingen, externe sprekers, 1-2-1 coaching en wordt er bekeken waar je sterktes nog meer in de verf kunnen gezet worden door projecten en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast werken we met onze collega's samen op hele toffe locaties in bruisende office buildings.Ik ben oprecht fier om deel te mogen uitmaken van deze fantastische organisatie!

Pluspunten

Collega's, Opleidingen, Management, Way of Working, mooie kantoren

Minpunten

/
Was deze review waardevol?

Uiterst kwalitatieve werkgever binnen de HR sector!

Talentus is een ontzettend fijne werkgever om voor te werken. Een professioneel, middelgroot rekruteringsbedrijf waar ik alle kansen krijg om successen te behalen en persoonlijke groei door te maken. Het teamwork staat centraal en er heerst doorheen het bedrijf een positieve vibe zowel in de kantoren als op het hoofdkantoor. Aangezien Talentus tot een grotere groep behoort, bestaan er steeds mogelijkheden om binnen HR de heroriënteren of door te groeien. De laatste twee jaren is er hard gewerkt aan verdere digitalisering, uniformiteit tussen de kantoren en een warme bedrijfscultuur. Dat is voor mij een enorm pluspunt. Het management communiceert transparant en staat in contact met iedereen binnen het bedrijf.

Pluspunten

Ik zet wekelijks in op flexibiliteit en homeworking, omwille van mijn privésituatie en dat wordt door de collega's én directie meer dan aangemoedigd, mooi verloningspakket met een interessant bonussysteem

Minpunten

Voor mij zijn er geen minpunten.
Was deze review waardevol?

gepassioneerd

Er heerst telkens een leuke sfeer en de collega's zijn vriendelijk. Topcollega's, leuke netwerkmomenten met collega'sAfwisselende job, bonussysteem, innovatief, doorgroeimogelijkheden in de kantoren, opleidingenWe delen allemaal dezelfde passie: de juiste man/vrouw op de juiste plek! Ze helpen jou met plezier op weg naar de juiste job!

Pluspunten

afwisselende job
Was deze review waardevol?

Passionnant

Plus de 4 ans que je travaille chez Talentus et pas un jour je n’ai pas eu envie d’aller travailler! Super collègues, possibilité d’évolution, à l’écoute et pour combler le tout une super ambiance lorsqu’on est tous ensemble.

Pluspunten

Petite structure, très proche de nos supérieurs.
Was deze review waardevol?

Goesting - Groeien - Sfeer

Met de volle goesting het nuttige aan het aangename koppelen. Dat is wat we bij Talentus doen. Talentus zet hard in op interne groeitrajecten. Zelf ben ik doorgegroeid vanuit het Talentus kantoor in Hasselt en een pittig inhousekantoor in Sint-Truiden. Ik heb vervolgens de kans gekregen om meer achter de schermen te werken op het moment dat ik dat zelf ook graag wilde.Ondertussen ondersteun ik vanop het hoofdkantoor reeds een aantal jaren mijn collega's over heel België. Er beweegt ook continu vanalles. Je wordt regelmatig uitgedaagd om mee te werken aan projecten. Als je goesting hebt om je te 'smijten', dan ben je hier op je plaats.De samenwerking met collega's en het management is op vertrouwen gebaseerd. Een foutje gemaakt? Niet erg, zolang je er maar uit leert. Een idee? Gooi het in de groepEen kritische bedenking? Open communicatie please.
Was deze review waardevol?

Positieve werksfeer en can-do-mentaliteit!

De collega's bij Talentus zijn mensen die het team voorop stellen en samen vooruit willen. Er wordt hard gewerkt om gemeenschappelijke resultaten te bereiken. Focus en goesting zijn de kernwoorden. Je krijgt als werknemer veel verantwoordelijkheid en erkenning. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke of familiale omstandigheden.

Pluspunten

Heel uitgebreid extralegale voordelenpakket waaronder bedrijfswagen, nettovergoeding, ...

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Familiebedrijf waar je geen nummer bent

Bedrijf in volle groei, korte beslissingslijnen, vlakke structuur

Pluspunten

Work life balance

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Integere werkgever

Talentus is een dynamisch bedrijf in volle groei waardoor er regelmatig wijzigingen worden doorgevoerd. Deze creëren nieuwe kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Hiervoor worden ook talrijke opleidingen op maat gegeven. Talentus innoveert en daagt je uit! De waarden van Talentus: integer, mensgericht, resultaatgericht en vakkundig leven echt bij ons. Talentus voorziet een groot aantal extralegale voordelen en een markconform loonpakket. Ook wordt er geïnvesteerd in events om je collega’s op een andere manier te leren kennen.
Was deze review waardevol?

Aantrekkelijke werkgever

Interessante jobinhoud, fijne collega's, eerlijke verloning, uitgebreid opleidingsaanbod, werkgever met visie,....
Was deze review waardevol?

aangename werkgever

Bij Talentus is er steeds een leuke sfeer onder de collega's. Deze wordt versterkt door de events die er op regelmatige basis georganiseerd worden (family day, nieuwjaarsfeest, ...) De flexibele uren (in samenspraak met je team) en de correcte verloning zijn zeker een pluspunt. Nieuwe medewerkers krijgen steeds een opleiding en worden daarna ook goed opgevolgd. Een laatste puntje, zeker het vermelden waard, is...
Was deze review waardevol?

Topwerkgever!

Talentus is een mensgericht bedrijf waar een gezonde work-life balance echt belangrijk is (leuke events, adv-dagen, flexibele uren, soms thuiswerken). De familiale sfeer op de werkvloer is overal aanwezig, zowel in de kantoren als in de hoofdzetel. Bovendien kennen onze klanten Talentus als een kwalitatieve en betrouwbare partner voor werving en selectie. De werknemers zijn immers zeer bekwaam en geëngageerd. Nieuwe collega's worden altijd heel goed opgeleid en opgevolgd. Het management van Talentus is ook zeer vooruitstrevend en steeds bereid om te investeren in moderne technologieën om nog betere service te kunnen bieden. Tussendoor is er altijd ruimte voor een grapje en een fijne babbel. :-)
Was deze review waardevol?

Talentus is een top werkgever!

Talentus biedt voldoende kansen aan schoolverlaters om aan de slag te gaan. Bij Talentus heb ik een job gevonden die perfect aansluit bij mijn studies. Dankzij de on-the-job training krijg ik de kneepjes van het vak onder de knie. Er heerst binnen Talentus een familiale sfeer onder de collega’s. Mede dankzij evenementen (bv. familyday, teambuilding, …), maar ook door een leuke sfeer onder de collega’s. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele uren. De vlakke communicatiestructuur binnen Talentus, maakt het mogelijk om zonder veel omwegen te communiceren met het management.
Was deze review waardevol?

Talentus = persoonlijke groei !

Talentus investeert enorm in hun eigen mensen en het ontwikkelen van hun groeipotentieel, een omgeving met heel veel kansen en mogelijkheden, langetermijnvisie, eigen initiatief wordt geapprecieerd en aangemoedigd. Bij Talentus werken mensen met goesting. Dit vertaalt zich in drive, professionaliteit, groeien en een aangename familiale werksfeer!
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Talentus. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 25 reviews

Waarderingen per categorie

4,6 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,4 van de 5 sterren voor Loon/arbeidsvoorwaarden
4,5 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
4,5 van de 5 sterren voor Management
4,6 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur

Vergelijk Talentus met

Meer informatie over Talentus in populaire locaties

  • Bedrijven
  • Talentus
  • Reviews van medewerkers
Laat ons weten hoe we deze pagina kunnen verbeteren
Wat zou je willen toevoegen of veranderen?