Tech Data Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 717 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bazin
Afwasser/keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Ternat12 april 2019
Lieve personeel, leuke baan, veel vrij tijd! Makkelijk te vinden, topbaan voor studenten
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Techdata
Procurement representative (huidige medewerker) –  Aalst12 november 2018
Bedrijf met veel mogelijkheden.
Aangename werksfeer
Pluspunten
extra voordelen (pensioensparen, hospitalisatie, veel verlof)
Minpunten
Loon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerrijke ervaring - eerste job als financiele controller
finance controller (voormalige medewerker) –  Aalst19 september 2018
Heel wat bijgeleerd ivm gebruik van Excell - kreeg er een heel goeie opleiding van een collega, waarmee ik een perfecte band had.
Ben heel blij dat ik de inhoud van een financiele controller heb mogen ervaren, maar stel wel vast dat het general ledger gebeuren mij beter ligt, als controller loop je op de feiten achter, een general ledger accountant zet dingen recht voor hij afsluit.
Pluspunten
Toffe werksfeer en collega'
Minpunten
supervisor werd door niemand gesteund
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Aalst6 december 2017
Zeer vriendelijke mensen, aangenaam om elke dag te gaan en zeer mooie uren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf met ontplooingsmogelijkheden
Operations Project Manager & Process Specialist (huidige medewerker) –  Aalst6 december 2016
Tech Data is een dynamisch bedrijf, met oog voor de ontplooing van zijn medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar dat is ook (bijna) alles
Bediende (voormalige medewerker) –  Ternat, VLG27 januari 2016
Leuke collega's globaal gezien
Niet zo lekker eten en eentonig in de keuken
Goede bereikbare locatie
Veel te weinig parking wel
Afwisselende job
Dynamische omgeving
Behoorlijk opportunistisch en onbetrouwbaar management
Veel verloop onder personeel
Lekker drukke dagen
Redelijk onderbetaald voor de extra overuren
Er wordt verwacht dat je onbezoldigd thuis verder werkt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een job die ik met veel passie steeds heb volbracht
Internal Sales Manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG4 maart 2015
dagindeling - telefoon beantwoorden, opvolging reservaties , opvolging binnenkomst goederen, het toekennen van deze goederen aan de klanten,
in 25 jaar heb ik geleerd om zoveel mogelijk op zelfstandige basis te werken
wij werkten als één team in dit bedrijf ,
het moeilijkste van deze baan was sinds de overname dat we via
procedures moesten werken en dit was een serieuze aanpassing
leukste van de baan : ik deed mijn job gewoon graag en het kontakt met de klanten ( na zovele jaren dienst) was echt top
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving die plaats geeft om door te groeien
Stage Sales Assistant Tech Data (voormalige medewerker) –  Ternat, VLG11 oktober 2014
Elke dag met dezelfde mensen samenwerken om orders te verwerken van klanten. Ondersteuning bieden telefonisch en via mail.

Veel gewerkt met deadlines wat dankzij collega's goed ging.
Dit was ook het moeilijkste.

Het leukste aan mijn stage was het krijgen van nieuwe taken die niet tot mijn takenpakket hoorde.
Pluspunten
Goed gelegen
Minpunten
Niet veel contact met andere mensen buiten 4 collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Tech Data

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tech Data. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 717 reviews
5199
4228
3184
264
142

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Tech Data gesorteerd op locatie