Tech Data Employee Reviews

Found 9 reviews matching the search See all 759 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke bazin
Afwasser/keukenmedewerker (Former Employee) –  Ternat12 April 2019
Lieve personeel, leuke baan, veel vrij tijd! Makkelijk te vinden, topbaan voor studenten
Pros
Gratis lunch
Cons
Geen minpunten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Techdata
Procurement representative (Current Employee) –  Aalst12 November 2018
Bedrijf met veel mogelijkheden.
Aangename werksfeer
Pros
extra voordelen (pensioensparen, hospitalisatie, veel verlof)
Cons
Loon
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leerrijke ervaring - eerste job als financiele controller
finance controller (Former Employee) –  Aalst19 September 2018
Heel wat bijgeleerd ivm gebruik van Excell - kreeg er een heel goeie opleiding van een collega, waarmee ik een perfecte band had.
Ben heel blij dat ik de inhoud van een financiele controller heb mogen ervaren, maar stel wel vast dat het general ledger gebeuren mij beter ligt, als controller loop je op de feiten achter, een general ledger accountant zet dingen recht voor hij afsluit.
Pros
Toffe werksfeer en collega'
Cons
supervisor werd door niemand gesteund
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werkomgeving
Hulpkok (Former Employee) –  Aalst6 December 2017
Zeer vriendelijke mensen, aangenaam om elke dag te gaan en zeer mooie uren.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Dynamisch bedrijf met ontplooingsmogelijkheden
Operations Project Manager & Process Specialist (Current Employee) –  Aalst6 December 2016
Tech Data is een dynamisch bedrijf, met oog voor de ontplooing van zijn medewerkers.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collega's maar dat is ook (bijna) alles
Bediende (Former Employee) –  Ternat, VLG27 January 2016
Leuke collega's globaal gezien
Niet zo lekker eten en eentonig in de keuken
Goede bereikbare locatie
Veel te weinig parking wel
Afwisselende job
Dynamische omgeving
Behoorlijk opportunistisch en onbetrouwbaar management
Veel verloop onder personeel
Lekker drukke dagen
Redelijk onderbetaald voor de extra overuren
Er wordt verwacht dat je onbezoldigd thuis verder werkt.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een job die ik met veel passie steeds heb volbracht
Internal Sales Manager (Former Employee) –  Antwerpen, VLG4 March 2015
dagindeling - telefoon beantwoorden, opvolging reservaties , opvolging binnenkomst goederen, het toekennen van deze goederen aan de klanten,
in 25 jaar heb ik geleerd om zoveel mogelijk op zelfstandige basis te werken
wij werkten als één team in dit bedrijf ,
het moeilijkste van deze baan was sinds de overname dat we via
procedures moesten werken en dit was een serieuze aanpassing
leukste van de baan : ik deed mijn job gewoon graag en het kontakt met de klanten ( na zovele jaren dienst) was echt top
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving die plaats geeft om door te groeien
Stage Sales Assistant Tech Data (Former Employee) –  Ternat, VLG11 October 2014
Elke dag met dezelfde mensen samenwerken om orders te verwerken van klanten. Ondersteuning bieden telefonisch en via mail.

Veel gewerkt met deadlines wat dankzij collega's goed ging.
Dit was ook het moeilijkste.

Het leukste aan mijn stage was het krijgen van nieuwe taken die niet tot mijn takenpakket hoorde.
Pros
Goed gelegen
Cons
Niet veel contact met andere mensen buiten 4 collega's
Was this review helpful?Yes 1NoReport

See more Tech Data reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Tech Data. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 759 reviews
5211
4242
3193
270
143

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,4Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,2Management
3,5Culture

Tech Data Reviews by Location