Teknik
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Questions and Answers about Teknik

Ask a question

Your question will be posted publicly. Please don't submit any personal information.
The best questions are directly relevant to Teknik.
 • What is the work environment and culture like?
 • How are the working hours?
 • What are some tips for doing well in the interview?

5 questions

 • Teknik Recruitment is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in technische profielen en engineering profielen. Dat betekent dat onze consultants alleen maar in contact komen met kandidaten zoals jij. We begrijpen dus als de beste hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe job/opdracht in de technische sector te vinden…En dat is net waar we jou mee willen helpen: een nieuwe job of project bij een werkgever.

  Answered by Teknik21 October 2019
 • We screenen je CV zorgvuldig en bellen je graag op voor een uitgebreid gesprek over je ervaring, kwaliteiten en verwachtingen. Zo creëren we een totaalbeeld over wie jij bent en wat je precies zoekt. Samen kijken we of er een match is met één of meerdere vacatures. We stellen je enkel voor bij relevante werkgevers met jouw goedkeuring. Gedurende het hele sollicitatiegesprek, van de interviews tot de loonsbespreking, kan je rekenen op onze expertise en advies.

  Answered by Teknik21 October 2019
 • Eerst nodigen we je graag uit op ons kantoor voor een competentie-interview waarbij we dieper ingaan op jouw motivatie en persoonlijkheid. We begeleiden je graag gedurende het hele sollicitatieproces. Wanneer er een match is, regelen we samen de contracten en opstart bij je nieuwe werkgever. Als het toch geen match blijkt, zoeken we gewoon verder voor jou!

  Answered by Teknik21 October 2019
 • Omdat je CV een gouden ticket is naar een nieuwe job, is het belangrijk dat je er voldoende tijd insteekt. Je curriculum vitae vertelt heel wat over wie je bent. In onze blog geven we heel wat tips mee die je kunnen helpen: https://bit.ly/32uEgRU
  Hier vind je ook de belangrijkste punten: https://bit.ly/2vopJbE

  Answered by Teknik21 October 2019
 • Elke dag is anders waardoor ik me niet verveel en geprikkeld blijf in de job.
  Ik ben zeer blij met de flexibiliteit in de manier van werken, waardoor ik mijn work life balance goed kan afstemmen.

  Answered by Teknik7 October 2019
Please note that all of this content is user-generated and its accuracy is not guaranteed by Indeed or this company.