Play YouTube video button

TELENET Employee Reviews

Found 41 reviews matching the search See all 69 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkgever, verschikkelijke job
Callcenter medewerker (Former Employee) –  Mechelen19 October 2019
Ik werkte op callcenter. Verschikkelijke job, alleen maar problemen met klanten heel de dag door, klanten vaak enorm onbeschoft. Managment houd van je als je goede verkoopcijfers haalt, maar vanaf dat je een slechte maand hebt zien ze je niet meer staan. Telenet betaald heel goed, maar de coachings met je teamleader vind ik veel te persoonlijk.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Very fun and "Google" like work environment
Customer Service (Former Employee) –  Belgium15 October 2019
A very friendly and relaxed work place, Open to different cultures and looks.
Feels more like a family than being at work.
very clean and nice buildings
lot's of space
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fantastisch
Toezichter (Current Employee) –  Regio Antwerpen14 April 2019
De bedrijfscultuur is geweldig, geen enkele dag is tegen je zin.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
pas d'avis
Shop Représentative et Assistant Manager (Former Employee) –  Charleroi5 April 2019
aucun avis pertinent bon dans l'ensemble. objectif réalisable
Pros
salaire
Cons
repetition des taches
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vooringenomen standpunten over werknemers
Medewerker Processing Center (Former Employee) –  Mechelen31 January 2019
Telenet baseert zich op het insights discovery model. De laatste twee, drie jaar evolueerde Telenet naar een door en door geel bedrijf waar men bij werknemers een geel profiel verwacht. Wie thuishoort in het blauwe profiel is niet zo zeer gewenst. Een manager liet zich het volgende ontvallen: 'wij willen verder met mensen met een geel profiel'.
Wie aan deze eis niet kon voldoen, kreeg een actieplan voorgeschoteld. Het was zich aanpassen of vertrekken.
Mijn ontslag is echter sereen en eerlijk verlopen.
Voor mij persoonlijk was Telenet wel zeer correct bij het vervullen van de ontslagformaliteiten.

Ad 'beoordeel de CEO': i.t.t. zijn voorganger is de huidige CEO een grote afwezige. De gewone werknemer heeft er weinig affiniteit mee.
Pros
derdebetalersregeling treinabonnement en abonnement De Lijn / extralegale voordelen
Cons
Geen noemenswaardige minpunten
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Customer advisor
Business support advisor (Former Employee) –  Aalst6 November 2018
customer advisor is een titel waar je enorm communicatief voor moet zijn en stressbestendig.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf waarvoor je wil gewerkt hebben
BUSINESS CONTROLLER MOBILE POSTPAID (Former Employee) –  Mechelen22 June 2018
Ik ben heel tevreden om voor dit fantastisch bedrijf gewerkt te hebben. Er wordt keihard gewerkt om de doelstellingen te behalen. Het bedrijf is nog steeds in volle ontwikkeling.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Bediende (Current Employee) –  Aalst16 April 2018
Gezellige werkomgeving maar geen verder mogelijkheden en veel beperkingen qua groei
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke job
Project Coordinator (Current Employee) –  Mechelen21 February 2018
Na 9 jaar had ik nood aan verandering en wou ik mezelf meer ontwikkelen.
Acs is een firma met jong personeel, ideaal voor startende werknemers
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
boeiende afwisselende job met veel interessante mensen
Receptie & onthaal (Former Employee) –  Mechelen9 January 2018
heel afwisselende job met mogelijkheid tot vernieuwing of inbreng. Ontmoeten van veel verschillende internationaliteiten. Leuke band met vaste collega's. positieve ingesteldheid.
Pros
afwisseling
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Omgaan met de klanten
Technieker (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen14 December 2017
Vind het leuk onder de mensen te zijn als ook op de baan
Pros
/
Cons
/
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leertraject
Customer Care Advisor (Former Employee) –  Sint-Truiden12 December 2017
Bij telenet leer je omgaan met klanten en leer je wat je verder wil in het leven dus op dit gebied is het zeker een leerproces
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Innovatief en succesvol bedrijf
Financieel medewerker (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)7 November 2017
Succesvol en innovatief bedrijf met zeer sterke positieve bedrijfscultuur
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Professionele onderneming met goede sfeer
Medewerker (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)7 November 2017
Professionele onderneming met goede werksfeer en mogelijkheden om te leren
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werkervaring
Sales Advisor (Former Employee) –  Weert31 October 2017
Super veel bijgeleerd, maar het werd op een gegeven moment een tonig, steeds het zelfde.
Pros
Lunch in de kantine
Cons
Vaste plekken
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige informele werksfeer met harde werkers
Account Manager (Former Employee) –  Mechelen9 October 2017
Gezellige informele werksfeer met harde werkers die er elke dag voluit voor gaan.
Pros
cafetaria
Cons
vaste werkuren
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede begeleiding en eenLeuke sfeer
Technische callcenter medewerker (Former Employee) –  Hasselt België25 September 2017
Hier een opleiding volgen was enorm aamgenaam. Toffe teamcoaches en een hele goede begeleiding.
Hier voel je je echt gewenst en ben je een individu en geen nummer.

Top!
Pros
Toffe teamcoaches
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn bedrijf maar een dienst met zeer hoge stress-factor
Customer Care Advisor (Former Employee) –  Mechelen15 September 2017
Telenet is over het algemeen een goede werkgever maar na 14 jaar op Customer Care wordt het tijd voor iets nieuws. Het stress-gehalte wordt steeds hoger. Alles wordt getimed. Hoe land duurt je gesprek, hoe lang ben je nog aan je dossier bezig, hoe lang duurt het voor je je boterham hebt opgegeten, ja zelfs je plas-pauze wordt getimed... Dit is eigenlijk het moeilijkste aan de job.
Als care advisor op de dienst facturatie worden we nu ook verondersteld een groot deel van de technische kant van de steeds wijzende producten te kennen. Ik heb hier echter totaal geen voeling mee.
Ik hou enorm van contact leggen met klanten maar de gesprekstijden zijn zo kort dat ik, binnen deze tijd, naar mijn gevoel geen gesprek kan houden dat inhoudelijk volledig correct is. Een klant moet toch weten waar hij/zij aan toe is? Wat er zal veranderen, zowel op gebied van de producten als financieel.
Ik heb vooral geleerd dat ik erg sociaal ben, een groot empathisch vermogen heb en me gemakkelijk aanpas aan de taal van de klant. Ik wéét dat ik erg goed ben in mijn job, dat hoor ik ook vaak van klanten die blij zijn dat ze mij aan de lijn hebben gehad. Ik wil dus zeker een nieuwe functie waarbij contacten leggen met mensen/klanten centraal staat. Ik wil echter niet meer op een contact center werken.
Over het management kan ik enkel zeggen dat er héél vaak verschuivingen zijn maar ik neem aan dat dit in ieder groot bedrijf zo is. Ik heb in de 12 jaar dat ik er nu gewerkt heb ook 10 verschillende teamcoaches gehad. Dat is jammer want het is toch iedere keer weer van 0 beginnen en ik heb toch graag
  more... tot op een bepaald niveau een soort van vertrouwensband met mijn overste...  less
Pros
Super mooi en trendy gebouw - loon en extra legale voordelen - gratis fruit, water en warme dranken - er wordt vaak iets leuks georganiseerd
Cons
Het hoge stress-gehalte - de steeds wisselende uren - zaterdagwerk
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
//
Bediende (Former Employee) –  Hasselt België24 August 2017
Ik weet nog niet hoe het bedrijf in elkaar zat, omdat ik nog een opleiding deed.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Sociale en toffe werkomgeving
Sales and Move advisor (inbound) (Current Employee) –  Mechelen17 July 2017
De beste collega's met hun eigen karakter, persoonlijke coachings om je te verbeteren.
Pros
Toffe teambuildings
Cons
Slechte ligging
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at TELENET. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 69 reviews
520
425
315
26
13

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
3,3Management
3,5Culture