TELENET Reviews

39 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 66 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch
Toezichter (huidige medewerker) –  Regio Antwerpen14 april 2019
De bedrijfscultuur is geweldig, geen enkele dag is tegen je zin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas d'avis
Shop Représentative et Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Charleroi5 april 2019
aucun avis pertinent bon dans l'ensemble. objectif réalisable
Pluspunten
salaire
Minpunten
repetition des taches
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooringenomen standpunten over werknemers
Medewerker Processing Center (voormalige medewerker) –  Mechelen31 januari 2019
Telenet baseert zich op het insights discovery model. De laatste twee, drie jaar evolueerde Telenet naar een door en door geel bedrijf waar men bij werknemers een geel profiel verwacht. Wie thuishoort in het blauwe profiel is niet zo zeer gewenst. Een manager liet zich het volgende ontvallen: 'wij willen verder met mensen met een geel profiel'.
Wie aan deze eis niet kon voldoen, kreeg een actieplan voorgeschoteld. Het was zich aanpassen of vertrekken.
Mijn ontslag is echter sereen en eerlijk verlopen.
Voor mij persoonlijk was Telenet wel zeer correct bij het vervullen van de ontslagformaliteiten.

Ad 'beoordeel de CEO': i.t.t. zijn voorganger is de huidige CEO een grote afwezige. De gewone werknemer heeft er weinig affiniteit mee.
Pluspunten
derdebetalersregeling treinabonnement en abonnement De Lijn / extralegale voordelen
Minpunten
Geen noemenswaardige minpunten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waarvoor je wil gewerkt hebben
BUSINESS CONTROLLER MOBILE POSTPAID (voormalige medewerker) –  Mechelen22 juni 2018
Ik ben heel tevreden om voor dit fantastisch bedrijf gewerkt te hebben. Er wordt keihard gewerkt om de doelstellingen te behalen. Het bedrijf is nog steeds in volle ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Bediende (huidige medewerker) –  Aalst16 april 2018
Gezellige werkomgeving maar geen verder mogelijkheden en veel beperkingen qua groei
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job
Project Coordinator (huidige medewerker) –  Mechelen21 februari 2018
Na 9 jaar had ik nood aan verandering en wou ik mezelf meer ontwikkelen.
Acs is een firma met jong personeel, ideaal voor startende werknemers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boeiende afwisselende job met veel interessante mensen
Receptie & onthaal (voormalige medewerker) –  Mechelen9 januari 2018
heel afwisselende job met mogelijkheid tot vernieuwing of inbreng. Ontmoeten van veel verschillende internationaliteiten. Leuke band met vaste collega's. positieve ingesteldheid.
Pluspunten
afwisseling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgaan met de klanten
Technieker (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen14 december 2017
Vind het leuk onder de mensen te zijn als ook op de baan
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leertraject
Customer Care Advisor (voormalige medewerker) –  Sint-Truiden12 december 2017
Bij telenet leer je omgaan met klanten en leer je wat je verder wil in het leven dus op dit gebied is het zeker een leerproces
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief en succesvol bedrijf
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)7 november 2017
Succesvol en innovatief bedrijf met zeer sterke positieve bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele onderneming met goede sfeer
Medewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (provincie)7 november 2017
Professionele onderneming met goede werksfeer en mogelijkheden om te leren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Weert31 oktober 2017
Super veel bijgeleerd, maar het werd op een gegeven moment een tonig, steeds het zelfde.
Pluspunten
Lunch in de kantine
Minpunten
Vaste plekken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige informele werksfeer met harde werkers
Account Manager (voormalige medewerker) –  Mechelen9 oktober 2017
Gezellige informele werksfeer met harde werkers die er elke dag voluit voor gaan.
Pluspunten
cafetaria
Minpunten
vaste werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding en eenLeuke sfeer
Technische callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Hasselt België25 september 2017
Hier een opleiding volgen was enorm aamgenaam. Toffe teamcoaches en een hele goede begeleiding.
Hier voel je je echt gewenst en ben je een individu en geen nummer.

Top!
Pluspunten
Toffe teamcoaches
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf maar een dienst met zeer hoge stress-factor
Customer Care Advisor (voormalige medewerker) –  Mechelen15 september 2017
Telenet is over het algemeen een goede werkgever maar na 14 jaar op Customer Care wordt het tijd voor iets nieuws. Het stress-gehalte wordt steeds hoger. Alles wordt getimed. Hoe land duurt je gesprek, hoe lang ben je nog aan je dossier bezig, hoe lang duurt het voor je je boterham hebt opgegeten, ja zelfs je plas-pauze wordt getimed... Dit is eigenlijk het moeilijkste aan de job.
Als care advisor op de dienst facturatie worden we nu ook verondersteld een groot deel van de technische kant van de steeds wijzende producten te kennen. Ik heb hier echter totaal geen voeling mee.
Ik hou enorm van contact leggen met klanten maar de gesprekstijden zijn zo kort dat ik, binnen deze tijd, naar mijn gevoel geen gesprek kan houden dat inhoudelijk volledig correct is. Een klant moet toch weten waar hij/zij aan toe is? Wat er zal veranderen, zowel op gebied van de producten als financieel.
Ik heb vooral geleerd dat ik erg sociaal ben, een groot empathisch vermogen heb en me gemakkelijk aanpas aan de taal van de klant. Ik wéét dat ik erg goed ben in mijn job, dat hoor ik ook vaak van klanten die blij zijn dat ze mij aan de lijn hebben gehad. Ik wil dus zeker een nieuwe functie waarbij contacten leggen met mensen/klanten centraal staat. Ik wil echter niet meer op een contact center werken.
Over het management kan ik enkel zeggen dat er héél vaak verschuivingen zijn maar ik neem aan dat dit in ieder groot bedrijf zo is. Ik heb in de 12 jaar dat ik er nu gewerkt heb ook 10 verschillende teamcoaches gehad. Dat is jammer want het is toch iedere keer weer van 0 beginnen en ik heb toch graag
  meer... tot op een bepaald niveau een soort van vertrouwensband met mijn overste...  minder
Pluspunten
Super mooi en trendy gebouw - loon en extra legale voordelen - gratis fruit, water en warme dranken - er wordt vaak iets leuks georganiseerd
Minpunten
Het hoge stress-gehalte - de steeds wisselende uren - zaterdagwerk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
//
Bediende (voormalige medewerker) –  Hasselt België24 augustus 2017
Ik weet nog niet hoe het bedrijf in elkaar zat, omdat ik nog een opleiding deed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale en toffe werkomgeving
Sales and Move advisor (inbound) (huidige medewerker) –  Mechelen17 juli 2017
De beste collega's met hun eigen karakter, persoonlijke coachings om je te verbeteren.
Pluspunten
Toffe teambuildings
Minpunten
Slechte ligging
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging environment to work
Sr. System Engineer Microsoft (huidige medewerker) –  Mechelen13 juli 2017
It's a challenging environment to work with a lot of great people. Telenet is constantly changing due to digital transformation or acquisitions.
Not located in Brussels so it's easily reachable.
Pluspunten
Work life balance, challenging, good reward
Minpunten
sometimes a bit chaotic
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opérateur belge en télécommunication
Technology Engineer (huidige medewerker) –  belgique13 november 2016
fait partie du groupe liberty global
*journée agreable au sein de Telenet
*lieu pour developper le carrière
*management professionel
*mentalité professionel
*
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige toffe omgeving voor een job met veel flexibiliteit
NOC Operator (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw15 oktober 2016
Monitoring van alle FM, DAB, DVB-T signalen in Vlaanderen & Brussel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij TELENET. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 66 reviews
519
423
315
26
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over TELENET gesorteerd op locatie