Texaco
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Texaco Careers and Employment

About us
Caring for the needs of people on the road.

Veel mensen kennen Texaco, alleen dit is het merk onder EG Group. EG Group is een onafhankelijke retailer met partner merken als Esso, Texaco, en Firezone.


Wherever you go, EG goes with you. Of dit nu is voor je auto bijtanken of jezelf met een heerlijk kopje koffie. EG is er om de reiziger in hun behoefte
 – more... te voorzien. Dit doen wij niet alleen door hen weer op weg te helpen met brandstof, maar ook om hen rustmoment onderweg te geven met bijvoorbeeld een lekkere lunch.
Dit doen we door altijd kwalitatieve producten en diensten te bieden. Ook hierin breiden we ons netwerk uit. We hebben meer dan 1200 tankstations verspreid over de gehele Benelux en Frankrijk. Waar je ook steeds meer bekende merken tegenkomt zoals Starbucks, Subway, SPAR, Burger King etc.


Door onze snelgroeiende organisatie zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Van medewerker tot manager. Mensen die onderdeel uit willen maken van onze organisatie, of dat nu voor Esso, Texaco, Subway, Starbucks, KFC of Burger King is. Mensen die met een stralende glimlach onze klanten weer verder helpen.


We hopen ook jou in je behoefte te voorzien. We bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Inzet en talent wordt gezien, dat willen we stimuleren en daar willen we in investeren. Ook eigen inbreng en ideeën krijgen bij ons een plek. Jouw idee van vandaag kan morgen de praktijk zijn.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Texaco?

3,7
Work/Life Balance
3,3
Salary/Benefits
3,3
Job Security/Advancement
3,5
Management
3,6
Culture

What are people saying about the leadership at Texaco?

72%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 391 ratings

What did candidates say about the interview at Texaco?

Interview experience
Based on 11 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 11 interviews
Easy
Interview process length
Based on 11 interviews
About a week
See Texaco interviews