Texaco Employee Reviews

Found 30 reviews matching the search See all 783 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leerrijke periode gehad
Medewerker broodjes (Former Employee) –  Kruibeke8 January 2019
Veel geleerd. Zoals groenten vers snijden en paninis maken en hamburgers en drankjes zoals fruitsap vers gemaakt en een warmtekastje voor de snacks erin te steken,
Pros
leerrijk en leuke team
Cons
redelijk ver
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
une journee dynamique et pleins de bonheur au contacte de la clientèle
Epmployée station service (Former Employee) –  Luxemburg5 November 2018
une journée typique le matin 6/14
Ouvrir la station, ouvrir la caisse
cuire baguette ,croissant,pains chocolats etc...
vérifier les poubelles extérieures ,la piste si elle est propre , nettoyage des pistolets tous les matins.
Servir le client avec le sourire ;leur dire bonjour ,leur proposer croissant,café ,petit promo etc...
veiller au service pour le client, nettoyage machine à café, ainsi que les wc.
Préparer les commandes avant 14H
Et mettre tout en ordre pour celui qui reprend la relève.
Et tous ça dans la bonne humeur.
Mon emplois du temps à la station était pour moi que du bonheur ,ma joie de vivre de pouvoir servir les clients et les rendre heureux.
Merci
Pros
café gratuit pour les chauffeurs poids lourd
Cons
Cdd
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe mensen
Bereiding broodjes - bediening klanten (Former Employee) –  Ternat4 November 2018
Het was een heel leuke en toffe ervaring om te doen. Just spijtig da ik ni kon blijven soor het moeilijkste punt waar ik mee had was boekhouding en administratie
Pros
Proper hulpzaam
Cons
Te weinig pauze
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
moeite waard
Kassamedewerker en Bakkerijmedewerker (Former Employee) –  minderhout belgie30 October 2018
in de spits heel hard werken goed manangment. wat ik hier geleerd is geduld leren hebben
Pros
leuke sfeer onder collega`s
Cons
word veel van je verwacht in een korte tijd
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
peu sociable
vendeur service clientèle Texaco Boussu Frameries (Former Employee) –  Frameries22 August 2018
pas très sociable les efforts et les implications du personnel ne sont pas reconnus
Pros
les avantages cheques repas reduction carburant
Cons
ambiance management
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aide indépendant
Aide gérant indépendant (Former Employee) –  Sint-Genesius-Rode31 July 2018
Durant cette période j'étais aide indépendant pour mon époux.
Gestion des ventes, stock du carburant, gestion au quotidien d'un shop de station service et gestion agenda pour garage toutes marques. Préparation comptable pour l'expert comptable.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
valt wel mee
bediende (Former Employee) –  Heverlee2 April 2018
Het viel in het algemeen best wel mee om in een tankstation te werken. Beter dan ik had verwacht eigenlijk.
Pros
Bij bakkerij gratis eten en algemeen gratis koffie
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Salaire
Caissière (Former Employee) –  Chaumont-Gistoux20 February 2018
Travailler au sein de l'entreprise Texaco est un vrai avantage salariale.
Pros
Salaire
Cons
Horaire
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
grande autonomie
Vendeur - Caissier (Former Employee) –  Brussel23 January 2018
j'ai beaucoup aimé la grande autonomie dans mon travail, une clientèle variée
Pros
autonomie, flexibilité, salaire
Cons
rien de particulier
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellig
Broodjes maken, zelfstandig kassa (Former Employee) –  Oostende17 January 2018
broodjes smeren,klanten bedienen,lotto,post,rekken anvullen,opendoen alleen zelfstandig elke zondag
Pros
gratis eten en drinken
Cons
weinig verdienen voor wat ik doe
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede sfeer onder de collega's
Verkoopmedewerkster (Current Employee) –  Gent19 September 2017
Het werk zou veel aangenamer zijn als er voldoende personeel zou zijn. Meestal staan we op een minimum bezetting en dat zorgt voor een grote werkdruk. Gelukkig hebben we hier een goede teamgeest en probeert iedereen elkaar het wat aangenamer te maken.
Persoonlijk vind ik het loon niet zo slecht,maar het zou toch wel wat meer mogen zijn, meeste klanten zijn onbeschoft en denken dat ze zicht alles kunnen permitteren. Het uurrooster heeft helemaal geen structuur, maar wanneer je dagen vrijaf vraagt zal je deze bij ons meestal wel krijgen. Maaltijdcheques krijg je pas wanneer je 2 jaar in dienst bent. Je hebt 15 min. pauze op een werkdag van 8 uren, hoeft natuurlijk niet zo precies te zijn(zolang je maar niet overdrijft).
Pros
Internationale omgeving, goede teamgeest
Cons
geen structuur, onbeschofte klanten
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Commentaire globale
Polyvalent (Former Employee) –  Saint ghislain7 August 2017
Bonne entreprise en générale .
Bon superviseur et manager et collaborateur
Le plus difficile est la lenteur des interventions sur les machines en panne.
Le plus facile est la liberté de l organisation de notre poste de travail
Pros
La mutuelle, les cheques eco pass
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Texaco!
Bediende (Current Employee) –  Vosselaar28 March 2017
Geweldig Team om in te werken. Jammer dat er zo vaak gewisseld word.
Pros
Top Team!
Cons
Wisseling van personeel
Was this review helpful?Yes 6NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Trek je plan mentaliteit
All round medewerker (Former Employee) –  België10 January 2017
avondshiften, ochtendshiften, geen vergoedingen voor.

Hygiëne was er niet
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
salaire tres bas
Caissier réassortisseur (Former Employee) –  Courcelles29 November 2016
Caissier réassortisseur, travaillant les week end et la nuit pour un salaire tres bas
Pros
ne pas rester à ne rien faire
Cons
salaire, ambiance de travail, risques pour l'intégrité physique
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe job met topcollega's
Winkelmedewerkster (Former Employee) –  Ekeren5 July 2016
Het is een variabele job met toffe collega's en baas. ook hier was er tijd voor een lach en een koffie (of in mijn geval een chocomelk) maar er werd ook doorgewerkt.
Pros
gratis warme hapjes en broodjes, koffie
Cons
afstand woon-werk heel lang
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het werk als uitbaatster was leuk
Zelfstandig uitbater (Former Employee) –  Torhout10 May 2016
Ik zag elke dag nieuwe mensen.
je bouwt een band op met vaste klanten
Pros
ook broodjes en snacks verkrijgbaar
Cons
niet zelf prijs bepalen
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
bof
Receptioniste (Former Employee) –  Charleroi17 April 2016
ce travail me plaisait pour ce qu'il était (réceptionniste), mais pas pour la qualité de travail, ni pour mes collègues et mon patron
Pros
aucun
Cons
mauvaise déclaration pour démission
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Te veel taken voor te weinig mensen
kok toogmedewerkr EFR (Current Employee) –  E 34 Vosselaar28 December 2015
-hektisch
-hoe je een restaurant niet beheerd
-altijd naast de kwestie
-prachtige mensen die zich alle dagen in alle bochten wringen om de zaak tot een goed einde te brengen
-Totale desorganisatie
-de kollega's
Pros
de kollega's
Cons
geen extralegale voordelen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travaille agréable
Responsable (Former Employee) –  Beaumont, WAL2 December 2015
Malheureusement un changement de direction a fait que je n'aie pus continuer se poste.
Pros
tres constructif
Cons
horaire
Was this review helpful?Yes 4NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Texaco. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 783 reviews
5311
4197
3169
254
152

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
3,3Job Security/Advancement
3,6Management
3,6Culture