Texaco Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 765 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journee dynamique et pleins de bonheur au contacte de la clientèle
Epmployée station service (voormalige medewerker) –  Luxemburg5 november 2018
une journée typique le matin 6/14
Ouvrir la station, ouvrir la caisse
cuire baguette ,croissant,pains chocolats etc...
vérifier les poubelles extérieures ,la piste si elle est propre , nettoyage des pistolets tous les matins.
Servir le client avec le sourire ;leur dire bonjour ,leur proposer croissant,café ,petit promo etc...
veiller au service pour le client, nettoyage machine à café, ainsi que les wc.
Préparer les commandes avant 14H
Et mettre tout en ordre pour celui qui reprend la relève.
Et tous ça dans la bonne humeur.
Mon emplois du temps à la station était pour moi que du bonheur ,ma joie de vivre de pouvoir servir les clients et les rendre heureux.
Merci
Pluspunten
café gratuit pour les chauffeurs poids lourd
Minpunten
CDD
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe mensen
Bereiding broodjes - bediening klanten (voormalige medewerker) –  Ternat4 november 2018
Het was een heel leuke en toffe ervaring om te doen. Just spijtig da ik ni kon blijven soor het moeilijkste punt waar ik mee had was boekhouding en administratie
Pluspunten
Proper hulpzaam
Minpunten
Te weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moeite waard
Kassamedewerker en Bakkerijmedewerker (voormalige medewerker) –  minderhout belgie30 oktober 2018
in de spits heel hard werken goed manangment. wat ik hier geleerd is geduld leren hebben
Pluspunten
leuke sfeer onder collega`s
Minpunten
word veel van je verwacht in een korte tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
peu sociable
vendeur service clientèle Texaco Boussu Frameries (voormalige medewerker) –  Frameries22 augustus 2018
pas très sociable les efforts et les implications du personnel ne sont pas reconnus
Pluspunten
les avantages cheques repas reduction carburant
Minpunten
ambiance management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aide indépendant
Aide gérant indépendant (voormalige medewerker) –  Sint-Genesius-Rode31 juli 2018
Durant cette période j'étais aide indépendant pour mon époux.
Gestion des ventes, stock du carburant, gestion au quotidien d'un shop de station service et gestion agenda pour garage toutes marques. Préparation comptable pour l'expert comptable.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
valt wel mee
bediende (voormalige medewerker) –  Heverlee2 april 2018
Het viel in het algemeen best wel mee om in een tankstation te werken. Beter dan ik had verwacht eigenlijk.
Pluspunten
Bij bakkerij gratis eten en algemeen gratis koffie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaire
Caissière (voormalige medewerker) –  Chaumont-Gistoux20 februari 2018
Travailler au sein de l'entreprise Texaco est un vrai avantage salariale.
Pluspunten
Salaire
Minpunten
Horaire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grande autonomie
Vendeur - Caissier (voormalige medewerker) –  Brussel23 januari 2018
j'ai beaucoup aimé la grande autonomie dans mon travail, une clientèle variée
Pluspunten
autonomie, flexibilité, salaire
Minpunten
rien de particulier
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Broodjes maken, zelfstandig kassa (voormalige medewerker) –  Oostende17 januari 2018
broodjes smeren,klanten bedienen,lotto,post,rekken anvullen,opendoen alleen zelfstandig elke zondag
Pluspunten
gratis eten en drinken
Minpunten
weinig verdienen voor wat ik doe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer onder de collega's
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Gent19 september 2017
Het werk zou veel aangenamer zijn als er voldoende personeel zou zijn. Meestal staan we op een minimum bezetting en dat zorgt voor een grote werkdruk. Gelukkig hebben we hier een goede teamgeest en probeert iedereen elkaar het wat aangenamer te maken.
Persoonlijk vind ik het loon niet zo slecht,maar het zou toch wel wat meer mogen zijn, meeste klanten zijn onbeschoft en denken dat ze zicht alles kunnen permitteren. Het uurrooster heeft helemaal geen structuur, maar wanneer je dagen vrijaf vraagt zal je deze bij ons meestal wel krijgen. Maaltijdcheques krijg je pas wanneer je 2 jaar in dienst bent. Je hebt 15 min. pauze op een werkdag van 8 uren, hoeft natuurlijk niet zo precies te zijn(zolang je maar niet overdrijft).
Pluspunten
Internationale omgeving, goede teamgeest
Minpunten
geen structuur, onbeschofte klanten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commentaire globale
Polyvalent (voormalige medewerker) –  Saint ghislain7 augustus 2017
Bonne entreprise en générale .
Bon superviseur et manager et collaborateur
Le plus difficile est la lenteur des interventions sur les machines en panne.
Le plus facile est la liberté de l organisation de notre poste de travail
Pluspunten
La mutuelle, les cheques eco pass
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Texaco!
Bediende (huidige medewerker) –  Vosselaar28 maart 2017
Geweldig Team om in te werken. Jammer dat er zo vaak gewisseld word.
Pluspunten
Top Team!
Minpunten
Wisseling van personeel
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trek je plan mentaliteit
All round medewerker (voormalige medewerker) –  België10 januari 2017
avondshiften, ochtendshiften, geen vergoedingen voor.

Hygiëne was er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaire tres bas
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Courcelles29 november 2016
Caissier réassortisseur, travaillant les week end et la nuit pour un salaire tres bas
Pluspunten
ne pas rester à ne rien faire
Minpunten
salaire, ambiance de travail, risques pour l'intégrité physique
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe job met topcollega's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ekeren5 juli 2016
Het is een variabele job met toffe collega's en baas. ook hier was er tijd voor een lach en een koffie (of in mijn geval een chocomelk) maar er werd ook doorgewerkt.
Pluspunten
gratis warme hapjes en broodjes, koffie
Minpunten
afstand woon-werk heel lang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het werk als uitbaatster was leuk
Zelfstandig uitbater (voormalige medewerker) –  Torhout10 mei 2016
Ik zag elke dag nieuwe mensen.
je bouwt een band op met vaste klanten
Pluspunten
ook broodjes en snacks verkrijgbaar
Minpunten
niet zelf prijs bepalen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bof
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Charleroi17 april 2016
ce travail me plaisait pour ce qu'il était (réceptionniste), mais pas pour la qualité de travail, ni pour mes collègues et mon patron
Pluspunten
aucun
Minpunten
mauvaise déclaration pour démission
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te veel taken voor te weinig mensen
kok toogmedewerkr EFR (huidige medewerker) –  E 34 Vosselaar28 december 2015
-hektisch
-hoe je een restaurant niet beheerd
-altijd naast de kwestie
-prachtige mensen die zich alle dagen in alle bochten wringen om de zaak tot een goed einde te brengen
-Totale desorganisatie
-de kollega's
Pluspunten
de kollega's
Minpunten
geen extralegale voordelen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travaille agréable
Responsable (voormalige medewerker) –  Beaumont, WAL2 december 2015
Malheureusement un changement de direction a fait que je n'aie pus continuer se poste.
Pluspunten
tres constructif
Minpunten
horaire
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
journée de travail
vendeuse (voormalige medewerker) –  Charleroi13 november 2015
faire les croissants et baguettes

ouvrir la station

installer les journaux

servir le client

faire des sandwich ainsi que le loto

nettoyer la station

nettoyer tout le temps la saladette

remplir les papiers

passer les commandes shop ainsi que carburant
Pluspunten
dialogué avec les cleints
Minpunten
beaucoup de panne technique
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Texaco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 765 reviews
5304
4192
3165
254
150

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Texaco gesorteerd op locatie