The Coca-Cola Company (TCCC) Employee Reviews

Ratings by category
3,8Pay & Benefits
3,5Job Security & Advancement
Found 41 reviews matching the search See all 9.227 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
très dur
Merchandiser intérimaire (Former Employee) –  leuw saint pierre22 October 2019
travaille très dur ainsi qu une pression trop présente
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Excellente entreprise
Full Service Vending Manager (Former Employee) –  Anderlecht et Heppignies8 October 2019
Excellente entreprise, sauf dans les toutes dernières années durant lesquels les restructurations consécutives ont eu un impact sur le moral de l'ensemble du personnel. Une entreprise dans laquelle on se croyait en sécurité au niveau de l'emploi, à très vite fait de faire douter l'ensemble du personnel. Il y a d’ailleurs 2 fermetures de sites de distribution qui sont prévues durant l'année prochaine: le site de Heppignies et de Hasselt avec de nouveaux licenciements.
Pros
Avantages
Cons
Nombreuses restructurations alors que l'entreprise est en parfaite santé!!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environment de travail agréable
Stagiaire développeur de produits RTD (Current Employee) –  Brussel30 July 2019
Travailler ici est comme un rêve devenu réalité pour moi. Les chefs d’équipe sont très solidaires et ils vous motivent beaucoup. Les réunions hebdomadaires ou mensuelles me tiennent au courant de ce que font les autres membres de l’équipe et m’a aidé à acquérir beaucoup de perspectives. Enfin, il existe un environnement favorable à la santé physique et mentale.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Coca Cola
Fountain planner (Former Employee) –  Londerzeel27 March 2019
Groot bedrijf, mooie voordelen in het begin.
Veel doorgroeimogelijkheden in het begin
Mooi salaris
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Neutre
Préparateur de commandes / Orderpicker (Former Employee) –  Heppignies21 January 2019
note globale 3 étoile.. bonne entreprise a court derme. Équilibre professionnelle.. AUCUN;;; Salaire ..correct... Sécurité d emploi.. 1 étoile.. Management.; 3 étoile. Culture d entreprise.. il l on perdu.. j y suis rester 4 année en interim.
Pros
locaux, poste de travail acreable
Cons
la direction
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Marketing Assistent
Marketing Assistant (Former Employee) –  Anderlecht19 November 2018
in April ben ik mogen starten als Interim bij Coca-Cola in Anderlecht. Heel fijne werkomgeving. Helaas was mijn interim contracte van bepaalde duur. Maar alle ervaring is mooi meegenomen.
Pros
Gratis Coca-Cola
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
American Style Management
merchandiser (Former Employee) –  Anderlecht1 November 2018
donner le maximum de son énergie et potentiel pendant 3ans sans garantie d'obtenir un CDI...

Ne jamais dire que vous êtes prêts à faire les distances nécessaires pour travailler lors de votre entretien (vous seriez susceptible de devoir parcourir 2h de route jusqu'à votre premier magasin quotidiennement )
Pros
salaire attrayant
Cons
pas de garantie sur le long terme
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Le management
Délégué commercial (1999) (Former Employee) –  bruxelles4 September 2018
Trop de changement, et perte des grands patrons au profit de jeunes sortis de l'école.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fantastische 21 jaar met weekendploeg samen/geleefd/gewerkt.
Onderhoudstechnieker (Current Employee) –  Wilrijk29 May 2018
zaterdagmorgen 06.00 hr aanvang weekendwerk:overleg met ploegoverste wat belangrijkste punten zijn .
Samen eten om 10.00 hr en 14.00 hr.
einde werkdag 18.00 hr. douche en op weg naar huis.

Belangrijkste wat ik geleerd heb is luisteren naar je mede collega's.

Het moeilijke van deze periode was toch wel het sociale leven in je omgeving,je kon niet meer uitgaan! maar daar wen je wel aan.

leukste is natuurlijk meer vrije tijd. (die is dan ook weer snel ingevuld!)

Eindresultaat in mijn geval: zou terug zelfde doen,prachtige ervaring met fijne collega's gehad.
Pros
gratis drank
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werksfeer.
Pilot production operator (Former Employee) –  Anderlecht7 February 2018
Ik vond de job die ik daar beoefende een aangename eerste kennismaking met de industrie. Als jobstudent was het werk dat ik daar moest uitvoeren niet van groot belang waardoor het natuurlijk moeilijk te vergelijken valt met de situatie waarbij er wel word verwacht dat men goed presteert. De mensen rondom mij behandelden mij altijd met veel respect en luisterden naar mijn mening.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Executive assistant
Interim Executive Assistant (Current Employee) –  Anderlecht20 September 2017
tof bedrijf, heel mooie kantoren,
mooie bedrijfscultuur
Pros
kantoren en voordelen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe werkomgeving en hele toffe colleg's
Laborante QA (Former Employee) –  9000 Gent2 August 2017
Heel leuk om daar opnieuw te mogen werken, heel toffe collega's, zowel in het labo als in de productie
Pros
gratis drinken, elke middag verse belegde broodjes
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bon fonctionnement
preparateur de commande (Former Employee) –  Heppignies2 December 2016
Je preparai des commande pour les client de coca on avait un système bien ficelée une ambiance agréables entre collègue
Pros
Super ambiance
Cons
Pas tres stable
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke sfeer
Administratief medewerker (Former Employee) –  Londerzeel26 September 2016
het werk was heel leuk de mensen waren vriendelijk en heel beleeft .het leukste was dat je met leuke mensen werkte het minpunt was dat het niet optie vast was . ik heb heel veel bij geleerd op het werk het was altijd leuk om te gaan werken
Pros
goed betaalt
Cons
er waren geen min punten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
très agreable
Technician (Former Employee) –  Brussels21 September 2016
J'ai beaucoup appris chez EDS, la collaboration et l’entente étais bien presente
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
La vie chez Coca-Cola
Service représentative (Merchandiser) (Former Employee) –  Liège27 August 2016
Des journées souvent longues et très dur physiquement, pas beaucoup de chance de décroché un CDI, le plus dans ce travail, la liberté, seul sur sa route et quand possibilité d'allez aidé un collegue on y va... C'est un job tres dur pour le dos vu les charge porté/pousser/deplacer environs 4 tonnes de boissons par jours.
Pros
Beaucoup de liberté dans le boulot, voiture de societé
Cons
stress, manque de considération
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fantastisch!!!
bediende settlement (Current Employee) –  Zwijnaarde, VLG29 January 2016
Je leert er alle dagen bij! En omdat ik een leergierig type ben heb ik nog geen enkele dag gemist.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Challenging workplace
Coordinator analyst (Former Employee) –  Brussels20 January 2016
After fixing the priorities for the lab, I will present the planning to my team and I will have a close-collaboration with my co-workers by having a good and clear communication.
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Beste werkervaring ooit!
Team Leader Sales Support (Current Employee) –  Anderlecht, BRU3 December 2015
Het leukste van mijn baan is het beheren van een grote diverse ploeg.
Het zijn allemaal personen die er al jaren werken, en de flow van het bedrijf goed onder de knie hebben!

Het uitdagende gedeelte van mijn baan is, dat ik tegelijkertijd bezig ben met andere projecten, dus geen tijd om zich te vervelen!

Het is een dynamiek en constant 'changing' bedrijf. Het werk hier kan zeker niet monotoon omschreven worden.

'People' staat centraat in dit bedrijf. Men waardeert de werknemers, volgt hen op en zorgt ervoor dat ze hun goed voelen zowel op vlak van privé als op het werksfeer.

De werknemers worden betrokken in de ideeën en toekomst van het bedrijf! Men voelt er zich thuis.
Pros
Gratis Coca-Cola producten :)
Cons
Bestaan niet!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkomgeving
Event Driver (Former Employee) –  Londerzeel, VLG15 September 2015
Werken samen met andere jobstudenten zorgt voor een 'kliek' die garant staat voor een aangename werksfeer. De collega's zijn begripvol en helpen waar nodig.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at The Coca-Cola Company (TCCC). Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 9.227 reviews
53,5K
42,8K
31,8K
2619
1543

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,5Job Security/Advancement
3,4Management
3,7Culture

The Coca-Cola Company (TCCC) Reviews by Location