The Estée Lauder Companies Employee Reviews

Ratings by category
Found 23 reviews matching the search See all 1.733 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
(Te) snelle groei?
Bulkbevoorrader (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)24 September 2019
Bedrijf met uitmuntende reputatie in Geel en omstreken. Er wordt een (brood)maaltijd voorzien. Maaltijdcheques van € 8/dag, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en korting op producten in de bedrijfswinkel.
Wel veel verloop. Ook van mensen die al lang in dienst zijn. Lang wachten op contract.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig sfeer en fijne collega's
Inpakker/ Productie medewerker (Former Employee) –  Oevel25 June 2019
Voor diegene die geen probleem hebben met werken op oproepbasis, is Estee Lauder een goede werkplaats. Goed betaald, maaltijdcheques, gratis maaltijd en een shopbon( om de 20 gewerkte dagen) met een dikke korting voor merkproducten in de Company Store.
Pros
Gratis maaltijd, maaltijdcheques, goed betaald, shop bon
Cons
Werken op oproepbasis, onregelmatige uren, niet vastgesteld aan een ploeg, vast contract is heel moeilijk om te krijgen.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een dag als jobstudent bij Estee Lauder
Arbeider (Former Employee) –  Oevel29 April 2019
Als jobstudent word je er over het algemeen goed behandeld. In de productie is dit aangenaam, soms zwaar werken omdat je vaak dezelfde handelingen moet doen zonder onderbreking. Mijn eerste twee jaar stond ik gewoon in de pakzaal (productie).
Mijn derde jaar werd ik gehaald om boven bij de 'bulk' te staan. Zij zorgen dat de toevoer met de producten wordt verzorgd en dat de machines proper blijven. De ploegbaas daar was echter een bullenbak die jobstudenten niet kon harden en hun altijd het vuile werk liet doen, terwijl hij zelf niets anders deed dan commentaar geven. Stijn was zijn naam. VEen vreselijk lange maand augustus was dat geweest. Ik heb nadien bij Startpeople erop gestaan dat ik nooit meer voor hem zal willen werken en heb hen gewaarschuwd voor hem. Geen idee of er ooit wat mee gedaan is geweest.
Pros
Gratis maaltijden
Cons
Veiligheidsbrillen die amper nut hebben
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werkgever voor studenten
Coördinator Supply (Studentjob) (Former Employee) –  Oevel23 September 2018
Elke student ingeschreven bij inhouse kantoor krijgt automatisch alle open vacatures en werkmogelijkheden.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn bedrijf
Orderpicker/magazijnier (Current Employee) –  Oevel7 August 2018
Heel mooi bedrijf dat goed voor zijn personeel zorgt.
Pros
bedrijfskantine
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellig groep in nacht
Versturen en leidinggevende taken (Current Employee) –  oevel19 June 2018
Heel goed bedrijf, ik heb er hard gewerkt maar de waardering is ietsje minder
Pros
gratis lunch en veel traktaties
Cons
weinig waardering
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werksfeer
Monteur (Current Employee) –  Oevel14 June 2018
mijn contract was hier afgelopen en heb dan ook niet terug gekeerd naar hun omdat ik al een andere bedrijf vond.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkgroep in de nachtshift
Productiemedewerker (Current Employee) –  Oevel16 April 2018
Leuk werk, leuke sfeer, mogelijkheden om veel bij te leren
Pros
Gratis lunch, maaltijdchecks, werk-woon vergoeding, bon voor inhouse winkel
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel fijn werk maar minder team spirit onder elkaar
Productiemedewerker (Former Employee) –  Oevel13 March 2018
İk werk er heel graag maar soms moeten we heel lang thuis blijven omdat het rustig word wat nu op het monent ook het geval is
Pros
Cadeaubonnen gratis lunch
Cons
Duurt lang eer dat je elke dag mag werken
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
flexibele uren, mogelijkheid tot thuiswerken, afhankelijk van de afdeling waarin je terecht komt
New Products Planner (Former Employee) –  Oevel8 March 2018
flexibele uren, mogelijkheid tot thuiswerken, afhankelijk van de afdeling waarin je terecht komt
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne omgeving en werk
Pakzaal (Current Employee) –  Oevel7 March 2018
Het was heel fijn om in estée lauder te werken en het was ook een hele fijne omgeving, we kregen gratis lunches. Ik heb ook veel bijgeleerd door in de pakzaal te werken.
Pros
Gratis lunches
Cons
/
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede plaats om te werken
Assistant Compounder (Former Employee) –  Oevel7 December 2017
Dit was een heel leuk plaats om te werken. Collega's helpen u met zo goed als alles en de uren zijn vrij schappelijk.
Pros
Gratis middag eten
Cons
zwaar werk
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Interesting experience in a high-end cosmetics company
Stagiaire (MKT- onsumer Insight) (Former Employee) –  diegem8 October 2017
I was an intern at the MKT-Consumer Insight department. My main responsibilities were assisting the MKT manager with raw data. A very special experience!
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Avis général
Marketing - Artist Relations Manager (Former Employee) –  Brussel1 March 2017
ryhme soutenu au travail. Pas mal d'adaptation entre les Etats-Unis et le reste de l'Europe. Formation du personnel et grande équipe
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Cosmetic
Intern in trade Marketing BENELUX (Former Employee) –  Brussels12 December 2016
Estée Lauder Companies is a cosmetic company. I really liked the working environment. There is a real opportunity to grow and to increase but it is not very challenging.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
groot bedrijf met goede verloning en extra's
Sales (Former Employee) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest11 April 2016
Jammer genoeg wordt er te vaak onderscheid gemaakt tussen de mensen op kantoor en de mensen 'in the field'.
Door de verschillende brands en bijbehorende functies is er veel groeipotentieel.
Pros
Veel extra's
Cons
Communicatie
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving
Orderpicker (Current Employee) –  Oevel7 April 2016
Aan het begin van de werkdag krijgt iedereen zijn plaats toegediend waar men zal starten met zijn/haar werk.
Iedereen gaat een scanner nemen, logt in op de correcte plaats en begint bestellingen klaar te maken.

Mijn eerste ervaringen waren dat het zwaar werk was. Ik was het fabrieksleven niet gewoon, het ploegensysteem niet, de zware werkschoenen niet en de droogte door alle kartonnen dozen in de werkomgeving niet.
Maar dit was enkel wennen de eerste weken.
Ondertussen vormt dit allemaal geen probleem meer.
We zijn met een hele groep mensen, vooral vrouwen, die de werksfeer heel aangenaam maken.
Pros
Gratis lunch
Cons
Ploegensysteem
Was this review helpful?Yes 2No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke werkplaats
Orderpicker (Former Employee) –  Westerlo, VLG6 January 2016
de dagen gingen snel voorbij. vele leuke collega's en ook de ploegbazen deden enorm hun best. het werk was ook leuk en soms ook wel afwisselend.
Pros
gratis lunch
Cons
iets te kleine kleedkamer
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief, samenhangend team
Preweigher (Former Employee) –  Oevel, VLG15 April 2015
Grondstoffen nauwkeurig en proper afwegen
heel goede teamleaders
goed team
zelfstandig werk
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe werksfeer en producten van top kwaliteit
Sales Representative (Former Employee) –  Sint-Stevens-Woluwe4 June 2014
Mijn taak bestond enkel uit prospectie bij apothekers van het luxegamma Darphin.
Heb vooral geleerd om deuren te openen.
Enthousiaste werksfeer.
Het moeilijkste was om deuren te openen.
Leukste : nieuwe introductie van gamma
Pros
Gebruik produktengamma Estée Lauder en uitdaging
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at The Estée Lauder Companies. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 1.733 reviews
5786
4528
3270
283
166

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,7Management
3,9Culture

The Estée Lauder Companies Reviews by Location